Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Olursa görüşürük olmaz olmaz merak etme, olsa bile tamir edilir ve size söylenir sende indirim istersin.. bu kadar Valla boya ölçümüne kadar yaptıracam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Olursa görüşürük olmaz olmaz merak etme, olsa bile tamir edilir ve size söylenir sende indirim istersin.. bu kadar Sen İsviçre'de falan mı büyüdün o jantlar ve lastik 17" jant 50 yanak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Sen İsviçre'de falan mı büyüdün o jantlar ve lastik 17" jant 50 yanak mı? Aynen öyle 17'' 50 yanak, cuk diye oturmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 (düzenlendi) dedik olum madmax sallamaz bunaktır ihtiyardır ama kırmızıdada cok güzel durmuş..onuda koyarım olay şu ben bunu yeni mondeoda gördüm hatırlıyorum işyerinde sorun var...bir bakarsanız 17 cuk olmuş cünkü arabayı çok farklı tok göstermiş... Ekim 15, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Aynen öyle 17'' 50 yanak, cuk diye oturmuş.. Sis farları bile yok heralde en alt donanım 17" i nasıl koymuşlar öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Sis farları bile yok heralde en alt donanım 17" i nasıl koymuşlar öyle. Bir şirket özel istemiştir. Benzinliler hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bu arabaya masraf yapılacaksa 18" jant beş kollu yıldız jant takmak lazım ki bir şey fark etsin. 17" jant kötü değil ama lastik değiştirirken boşa masraf oluyor 17" için, pek birşey de getirmiyor açıkçası. Bundan önceki araba 17" janttı çok ahım şahım fark etmiyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bunlar bence TRden transit başka ülkeye falan gidecek. İzmirde gemiden neden insin ki.. Otosanın Gölcükte kendi özel gümrüklü limanı yok mu ? Arabalar direk oraya iniyor, pradan gemiye biniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 İzmir'den geliyorlar normalde ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 1.0 Ecoboost http://www.youtube.com/watch?v=Qegn8I7yKPE&hd=1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 İzmir'den geliyorlar normalde ama öyle mi ben direk izmite geliyorlar sanıyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Ya şu resimleri birisi Allah aşkına e mail adresime göndersin, işyerindeki pc den resimler açılmıyor, lütfen lütfen, yoksa izin alacam şimdi, internet kafeye mi gitsem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Ya şu resimleri birisi Allah aşkına e mail adresime göndersin, işyerindeki pc den resimler açılmıyor, lütfen lütfen, yoksa izin alacam şimdi, internet kafeye mi gitsem. şimdi gördün gü? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 öyle mi ben direk izmite geliyorlar sanıyordum Bende duydum gibiyim emin değilim...Birisi ile muhabbet ettim izmir dedim yok mok demedi ama bilmiyorum.. Belki transittir de nereye ? ingiltere'de zetec s'de bu var.. onlarda sis farı var, acaba kıbrıs'a mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Gördüm gördüm. Bir hoş oldum, vallahi de koymuşlar ya. Ben C max tekinden bekliyordum, keşke ondan olsaydı ama bu da büyük gelişme. Teşekkürler sayın adminim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap