Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Genel Başlık - Tüm Detayları ile 2014 Focus

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otomatik park varsa var abicim yan sensörler ile çalışıyor diyor.  Şöyle birşey de var bu ekipman bir opsiyon sistem yani otosan bunu koydurmamış da olabilir ama sen sensör'de yok diyorsan başta sıkıntı var. 

Ben şimdiye kadar düz titanium görmedim o yüzden sadece teorik bilgi ile aktarıyorum. Donanım olduğu için şudur demek zor. Açıkcası o koyduğun fiyattan birşey anlamıyorum BX yazıyor sadece o da xenon heralde. Düzgün bi liste yapsın o arkadaşlar halkın anlayacağı cinsten bi zahmet :) Satıcı firma açık açık yazıyor bayii kısaltıyor   :smiley2k:

NOT: Çevre görüş sistemi radar ile çalışıyormuş. Çapraz trafik sistemi yani Tekno ile gelmesi muhtemel. Direkt kontrol etmek lazım tekno'suz bulup.

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 330,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Benim test ettigim de aynıydı. Düz yolda giderken bile park yeri bulundu diyordu. Düz titanyum+ bxp idi araba , on sensor bayağı yanda o görüyor ışte eklediğim resimde gören sensor görünüyor. Arabanın içi çok sağlam kaliteli. İç mekan kalite fetisistleri (bakınız bu mesajın yazarı) için muhteşem. 246940ed8da1eed94935bbce29a8161a.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hocam sipariş verdiniz mı kendinize

Yanıtlama zamanı:

Alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden. Araç hakkındaki yorumları başka bir başlıktamı okuruz bilmem ama 1 sene takip edip, değerlendirme yapacağım.

Yanıtlama zamanı:

Yok vermedim. Ben otomatik istiyorum. Zaten fiyat net değil. Oraya yazmışlar ama değişebilir dedi bayii. Bu arada beyaz HB ecoboost titanium+bxp araç yok gelecekler arasında. Gerçi kesin alıyorsanız muhtemelen buluruz dedi. Dizel çok gürültülü kıza da dedim 3 kuruş az yakacak diye bu gürültüyü çekemem dedim. Bir de iç mekan 1.5 cm büyümüş falan yalan eskisi gibi gayet dar daha doğrusu streç pantolon gibi sarıyor adamı :)

Yanıtlama zamanı:

Bir de iç mekan 1.5 cm büyümüş falan yalan eskisi gibi gayet dar daha doğrusu streç pantolon gibi sarıyor adamı

İşte tam bu nokta streç pantolon sevmeyen halkımızın bu araçtan çokca almasının önündeki en önemli engel. Bir de HB küçük bagajı ile gene hiçlerde satar kısa bir süre sonra...

Yanıtlama zamanı:

Satmasın bir yıl daha eldekini kullanır bunu alırız :) Satmayınca ya indirim artar ya fiyatlar nispeten makul kalır. Ben açıkçası ilk rüzgar sonrası makyajsız kasadan farklı bir satış grafiği ummuyorum. Bizim burada konuştuğumuz çoğu detay normal insanların araba alma kriteri değil. 

Yanıtlama zamanı:

İşte tam bu nokta streç pantolon sevmeyen halkımızın bu araçtan çokca almasının önündeki en önemli engel. Bir de HB küçük bagajı ile gene hiçlerde satar kısa bir süre sonra...

Fakat halk donanımı çok seviyor. Başka bazı forumlarda degerlendirmeler sadece donanım üzerinden yapılıyor. Şu arabayı şu paraya aldım diyor biri diğeri diyor ki o paraya şu alınırdı fazladan şu şu donanım var. Bu araba da donanımlı Allah için nav ve kamera 2000tl. Dokunmatik de büyük ve güzel. Paralel park , dikine park şu bu var. Tek eksiği otomatikleri . Tdci ve ecoboost otomatik gelsin satar. İnsanlar bir C segmente 80-90 bin verecekse otomatik istiyor (1.6 otomatik yeterli değil)

O zaman tas outo diyoruz cenk hocam :)

Yok yok bunun kalite hissi benim golften iyi.

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yan sensörler gizli. Q3tede öyle çok baktım ama bulamadım :)

Bulamadık ama Ekrandaki görüntüdede yok yarın resimle atacam buraya [emoji3][emoji3][emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Önce ruslardan sonrada Ozan'dan bundaki bazı parçaların bizim araçlara uyarlanmış hallerini bekliyoruz :D :D

Ekran olur, kolçak olur..

Yanıtlama zamanı:

1.5 ecoboost+otomatik, Volvo V40daki 1.6 ecoboostdaki şanzıman mı ?

Ilk mesajda 6 ileri otomatik diyor. Kugada şanzıman sanirsam. V40da cift kavrama vardi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.5 ecoboost+otomatik, Volvo V40daki 1.6 ecoboostdaki şanzıman mı ?

Ilk mesajda 6 ileri otomatik diyor. Kugada şanzıman sanirsam. V40da cift kavrama vardi

Kuga ile aynı evet. 6F35 mevcut.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.