Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_332976 Hıı, satış sloganı da belli: Kendinden valeli modeller Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_332985 çoğu insan özensiz bu konuda, dan diye açıyo vatandaş kapıyı senin arabana, bir keresinde şahit oldum bir bayan çaktı kapıyı bizimkine, sonra beni gördü pardon diyo, pordon deyince geçmiyor malesef dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333033 Süper yaaa.Keşke eski araçlara da adapte edilebilse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333053 Ben geçmişte mecburiyetten yaptım, sadece çıkarmak için, malum gövde geniş, sığmıyor her aralıktan... Global cam açma-kapama varsa camı aç, rahat bir konumda arabadan in, el freni ve vites boşta, arabayı iterek yerine sok, yandan gir pencereden eğilip el frenini çek, camı kapat, yürü git. Ben tersini yapmak zorunda kaldım. Çok kolay değil, ama mümkün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333063 aa.... bak @Cem Boneval üstat söyleyince aklıma geldi. - Uzaktan park ederken (araçta manuel el freni varsa) ne oluyor? ...bak bunu sorayım, şu ana kadar inan olsun bu detayı düşünmemiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl Yazar comment_333065 Kuga ve mondeo'yu boşuna mı elektrikli yaptık deyip bir ön çıkarım daha gelir focus ve diğerleri de bu yolun yolcusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201610 yıl comment_379295 Sürücüsüz Park (yani tam anlamıyla otomatik park) ile ilgili youtube da bir video var. Ford Europe yayınlamış.. güzel haberler gelebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201610 yıl comment_379298 10 dakika önce, Tamer S. yazdı: Sürücüsüz Park (yani tam anlamıyla otomatik park) ile ilgili youtube da bir video var. Ford Europe yayınlamış.. güzel haberler gelebilir Çok güzel bir sistem yalnız yandaki araçta bu sistem yoksa ki şayet elbet birinde olmayacak arabaya binerken kapıyı küt diye açacak,sizin aracınızda belki de tamiri mümkün olmayan hasarlar bırakacak... 0 aldığım aracımın henüz 2 haftalıkken başına gelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201610 yıl comment_379302 24 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Çok güzel bir sistem yalnız yandaki araçta bu sistem yoksa ki şayet elbet birinde olmayacak arabaya binerken kapıyı küt diye açacak,sizin aracınızda belki de tamiri mümkün olmayan hasarlar bırakacak... 0 aldığım aracımın henüz 2 haftalıkken başına gelmişti. Ben tam anlayamadım üstadım. Sorun başka birinin kapısını açması mı? yoksa otomatik parkın, yandaki aracın kapısının açıldığını algılayıp algılamadığı mı? Başka birinin küt diye kapı açmasını (en azından şimdilik) engeleyen bir sistem yok.. öte yandan park sistemi zaten sürücünün nezarerinde, tahminim anahtarlık üzerinden (BMW 7 serisindeki gibi) , işletildiği için sürücü kapının açıldığını görüp süreci durdurabilir diye düşünüyorum. --4 dakika sonra eklendi-- o değilde 1:07 ye hasta oldum... küçükken oynadığımız uzaktan kumandalılar gibi... ahaa süper... Erkekler büyüdükçe, sadece oynadıkları oyuncakların fiyatları ve ebatları büyür. Eylül 9, 201610 yıl Tamer S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201610 yıl comment_379318 Bir saat önce, Tamer S. yazdı: Ben tam anlayamadım üstadım. Sorun başka birinin kapısını açması mı? yoksa otomatik parkın, yandaki aracın kapısının açıldığını algılayıp algılamadığı mı? Başka birinin küt diye kapı açmasını (en azından şimdilik) engeleyen bir sistem yok.. öte yandan park sistemi zaten sürücünün nezarerinde, tahminim anahtarlık üzerinden (BMW 7 serisindeki gibi) , işletildiği için sürücü kapının açıldığını görüp süreci durdurabilir diye düşünüyorum. --4 dakika sonra eklendi-- o değilde 1:07 ye hasta oldum... küçükken oynadığımız uzaktan kumandalılar gibi... ahaa süper... Erkekler büyüdükçe, sadece oynadıkları oyuncakların fiyatları ve ebatları büyür. Demek istediğim böyle dar bir yere park ederken iki kez düşünmek. Sistem harika ama dar bir yere park etmek mantıklı değil. Yandaki aracın sürücüsü nasıl binecek aracına tabi ben video üzerinden konuşuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201610 yıl comment_379322 bir Türk büyüğünün dediği gibi "Whover thinks about his final, cannot be a hero!" Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201610 yıl comment_379324 1 saat önce, Berat Hasbek yazdı: Demek istediğim böyle dar bir yere park ederken iki kez düşünmek. Sistem harika ama dar bir yere park etmek mantıklı değil. Yandaki aracın sürücüsü nasıl binecek aracına tabi ben video üzerinden konuşuyorum O da doğru. Diğer arabaların en azından sürücü kapısını boş bırakmak gerek. Videoda da buna uyulmuş netekim Bahsi geçti mi bilmiyorum. Ford'un Avrupada focuslarda opsiyonel olarak verdiği kapı çarpma plastiğini skoda da kodyak ile birlikte sunacak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın