Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Bir numune:) gösterirler herhalde..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 6-16 Mart, erken değil mi? Yani orada çıkmazsa diğeri kesin diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 İç tasarımda bu kadar oynamaları sürpriz ama iyi olmuş, gerekliydi. Şu an iyi ya da kötü demek imkansız, aracın her tarafı örtülü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Valla 2014 model benzinli titanium siparişi verdim makyajlı yada değil ama ne zaman gelecek belli değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Valla 2014 model benzinli titanium siparişi verdim makyajlı yada değil ama ne zaman gelecek belli değil Şubat sonu gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Şubat sonu gelir. İNŞALLAH GELİR. BAZI BAYİLER MART HATTA NİSANA DİYORLAR AMA BU FİYATLARA SİPARİŞTE ÇOK OLAMaz NEDEN GEÇ GELİYOR ACABA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 İNŞALLAH GELİR. BAZI BAYİLER MART HATTA NİSANA DİYORLAR AMA BU FİYATLARA SİPARİŞTE ÇOK OLAMaz NEDEN GEÇ GELİYOR ACABANeden büyük harf yazıyorsunuz. Lütfen böyle devam etmeyin silmek zorunda kalmayalım. Otomobil sevkiyati böyle oluyor ben en iyimser halini söyledim araç en erken 1 Ocak da üretilmiş gibi yani en doğru tarihi aldığınız bayi bilir onlar her adımı görür. Üretime başladı mı başlamadı mı diye. Sevkiyatı da görür . Not: lütfen başlıklar ile alakalı yazılar yazalım. Sizin aracınız ile makyajlının alakası yok maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Yeni Focus'u Cenevre furarında görme olasılığımız yüksek. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 ST tamponun sis dizaynı aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Güncel ön tampondan daha çok beğendim. Umarım tampon ve far birebir uyar da değiştirebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kahraman Karaçoban Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Güzellik, beğeni göreceli bir kavram. Kişisel düşüncem; Guzel olmuş ancak daha guzel olabilirdi. Makyajsız olanı sanki daha yırtıcı bir bakışa sahipti. Bu daha yumuşak olmuş. Ayrıca arka bölüme el atmak şart. Stop lambaları dik-arkaya uzanan bir sekilde değilde enlemesine bagajın ortasına doğru uzanan sekilde olsa daha guzel olurdu. (Örnek;Giulietta) Canlı görünce daha cok beğeneceğim kesin ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 bildiğin ST tamponu bu, ufak tefek farklar var. şaşırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Electric Focusa daha cok benzeyecektir. Bu fotograf St direk o yuzde STye benzer tampon yapilmaz makyajda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Electric Focusa daha cok benzeyecektir. Bu fotograf St direk o yuzde STye benzer tampon yapilmaz makyajda bence direk bu olabilir çünü doğrudan ST değil, çok ufak farklar var mesela ızgaranın boyutları çok daha küçük, birde detay olarak ızgaranın altında sis farınının hizasındaki çıkıntılar STde dışa bunda içe doğru onun dışında bire bir aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 bence direk bu olabilir çünü doğrudan ST değil, çok ufak farklar var mesela ızgaranın boyutları çok daha küçük, birde detay olarak ızgaranın altında sis farınının hizasındaki çıkıntılar STde dışa bunda içe doğru onun dışında bire bir aynı. Bana çok electic focus izgarasiyla St sis bolgesi birlesimi bir photoshop gibi geldi. Bence makyajli fiesta tamponuna benzeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar