Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 F3 Titanium X için bi xenon ledli ve mercekli far (sağ taraf) farın tek satışı var mı? Ve bu farı kaza nedeniyle sigortadan karşılamamız mümkün mü? (Siyah zeminlisi var mı? Varsa birisini sigortadan karşılayabiliyorsak diğerini cepten karşılayacağım. Fiyat verebilir misiniz? ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 F3 Titanium X için bi xenon ledli ve mercekli far (sağ taraf) farın tek satışı var mı? Ve bu farı kaza nedeniyle sigortadan karşılamamız mümkün mü? (Siyah zeminlisi var mı? Varsa birisini sigortadan karşılayabiliyorsak diğerini cepten karşılayacağım. Fiyat verebilir misiniz? ) eğer ki siyah zeminli yoksa(en son yoktu), sen neden uğraşacaksın ki parçayı al vs. kaskodan açtır dosyayı onlar yaptırıp parasını karşı taraftan alır. parçayı kendin tedarik edeceksende önce eksperden onay alacaksın sonra faturasını vereceksin, yada ekspere bunun parasını bana ödeyin ben kendim alıp takıcam diceksin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 eğer ki siyah zeminli yoksa(en son yoktu), sen neden uğraşacaksın ki parçayı al vs. kaskodan açtır dosyayı onlar yaptırıp parasını karşı taraftan alır. parçayı kendin tedarik edeceksende önce eksperden onay alacaksın sonra faturasını vereceksin, yada ekspere bunun parasını bana ödeyin ben kendim alıp takıcam diceksin. Ozan sigorta karsilayacak masrafi. Karşı taraf suclu oldugunu kabul etti. O konuda bir sorun yok. Ben arabayi tamire birakamadim daha. Exper geldiginde ben onu goremeyebilirim de. Bu da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Ozan sigorta karsilayacak masrafi. Karşı taraf suclu oldugunu kabul etti. O konuda bir sorun yok. Ben arabayi tamire birakamadim daha. Exper geldiginde ben onu goremeyebilirim de. Bu da var. Sigortanın veya kaskonun sitesinden kaza dosya numaranla arat, dosya detaylarının içerisinde experin adı soyadı telefon numarası çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Sigortanın veya kaskonun sitesinden kaza dosya numaranla arat, dosya detaylarının içerisinde experin adı soyadı telefon numarası çıkıyor. Dosyayi actirmadim ki daha. Onun suresi falan var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Dosyayi actirmadim ki daha. Onun suresi falan var mi? Açtır abicim ne bekliyosun Süresini bilmem, bilen birileri cevaplar herhal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 (düzenlendi) Ozan sigorta karsilayacak masrafi. Karşı taraf suclu oldugunu kabul etti. O konuda bir sorun yok. Ben arabayi tamire birakamadim daha. Exper geldiginde ben onu goremeyebilirim de. Bu da var. sen dosyanı kaskodan açtır, trafik sigortasında işler kıldır bırak kasko uğraşsın. Bıraktığın zaman söylersen, eksperin geleceği zamanı söylerler yada geldi derler gidersin. Ocak 13, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 (düzenlendi) Focus 3 titanium far takımı(sol-sağ) ve titanium direksiyon var mı acaba varsa fiyatlar nedir ?Direksiyon kdv dahil 270 tl. Farinda orjinalinin fiyati kdv dahil 285 tl Ayrica wisteon marka var logosuz orjinaldir farlari ureten firmadir onunda fiyati kdv dahil 200 tl. Mercekli farlar 1 haftaya stoklarimiza girecek . F3 Titanium X için bi xenon ledli ve mercekli far (sağ taraf) farın tek satışı var mı? Ve bu farı kaza nedeniyle sigortadan karşılamamız mümkün mü? (Siyah zeminlisi var mı? Varsa birisini sigortadan karşılayabiliyorsak diğerini cepten karşılayacağım. Fiyat verebilir misiniz? ) 1 haftaya stogumuza girecek farlar o zaman size fiyat bildirebilirim . Ocak 14, 2014 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Merhabalar, Sachs marka baskı-balata bilya takımı ile birlikte fiyat nedir? 1.6 tdci 110 hp icin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Merhabalar, Sachs marka baskı-balata bilya takımı ile birlikte fiyat nedir? 1.6 tdci 110 hp icin. Sachs baski balata + orjinal rulman kdv dahil 490 tl stogumuzda mevcuttur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 @ER-OL Otomotiv, Umarım siyah zeminlıde gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 focus 2013 HB arka çeki demiri kapağı mevcut mu çalınmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 (düzenlendi) 2013 Focus 1.6 TDCİ Orjinal Ön fren balatalarının fiyatı nedir ? Ocak 15, 2014 Umut Akbaba tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 2013 Focus 1.6 TDCİ Orjinal Ön fren balatalarının fiyatı nedir ? Hemen yukarda rulmanlı fiyatı verilmiş bu da temmuz takım fiyatı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 focus 2013 HB arka çeki demiri kapağı mevcut mu çalınmış Orjinali kdv dahil 20 tl esdegeri 10 tl stoklarimizda mevcut . 2013 Focus 1.6 TDCİ Orjinal Ön fren balatalarının fiyatı nedir ? Doviz artisindan dolayi fiyatlarda farkliliklar olustu . Ekonomik olanin fiyati 125 tl ithal olaninin 180 tl stoklarimizda mevcut . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap