Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

S. Ali Doğan

Üye
  • Toplam İleti

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

S. Ali Doğan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '09 Ford Focus 1.6 TDCI
  • Meslek:
    Danışman
  • Cinsiyet:
    Bay

İletişim - Sosyal

  • Website URL
    http://www.berenismedya.com

S. Ali Doğan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. Merhaba arkadaslar, Hacettepe hastanesinde yatan kardeşimiz için acil 0rh(-) trombosit kan ihtiyacımız var. Kan verebilecek durumda olan arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçiniz. 0507 919 29 03
  2. 90'lik degil bundan eminim cunku az bahsettigim gibi gecen hafta enka'da 308 hdi ile rolling yaptik ve oda 1.6 115'likti ama otomatik oldugu icin 2 boy fark atmistim. Banada cok sacna geldi 190'da limitor olmasi. 2. Vites 40 kmde basliyorum gazlamaya 190'a kadar inanilmaz guzel hizlaniyor ama 5.vites 4.0-4.1 devirlerinde 190'a ibre degiyor ve sanki birsey tutuyormus gibi kaliyor orada rampa asagi 195 oluyor ama rampa bittigi anda 190'a iniyor sanki 190'a sabitlemisim kaliyor.
  3. Merhaba arkadaslar, Arabayi yeni aldigim icin max hizini bilmem gerekiyor. Her neyse olayi su sekilde ozetleyecegim gectigimiz hafta Gölbaşı istikametinden enkaya giderken araç 190'da kaldi ki orada diger arkadaslarin araclarda ayni hizda kaldi ters hava akimindan dolayi diye dusunduk bugun yine farkli bir yolda ayni sekilde tam gaz yaptim ki arabayi besleyerek hizlandim ama 190'da kaldim benimle birlikte tam gaz yapan diger arkadasim 210'u gordu (2007 focus 2 1.6 tdci 110 hp) ama benim focus 2.5 kaldi sebebini cozemedim. Muhtemelen fabrikasyon hiz limitoru var cunku diger aracla benim arac arasinda 2 yil var, diger arac 168.000'de benim arac 42.500'de. Hiz limitoru hakkinda bilgisi olan var mi?
  4. Zaten buyuk degisimi yalnizca fiatin city modu ile hissedebilirsin bunu biliyorum ama focus'un direksiyon agirligi yuzunden sanirim servise gitmem gerekecek
  5. Merhaba arkadaslar, Punto'dan sonra direksiyonun cok sert olacagini biliyordum taki bugun diger aracimiz olan megane 3'un direksiyonuna gecene kadar, megane'in direksiyonu asiri derecede hafif gelince sanirim focus'un direksiyonunda bir problem oldugunu dusundum. Direksiyon secim menusunu soyleyecek olan arkadaslarada hemen cevap vereyim her 3 moddada direksiyonda herhangi bir degisiklik hissetmedim. Yardima ihtiyacim var acikcasi cunku onumuzde 10 gun sonra ciddi bir uzun yol yapacagim tedirgin olmak istemiyorum.
  6. Aynen kardesim Semahattin abiden bahsediyorum bende o sekilde biliyorum zaten mazot devir daim hortumlarini depodan cekip makineye bagliyorlar ama bi detaylandirma yapilsa iyi olacak bence
  7. Zannetmiyorum ama bu sekilde olumsuz konusmalar varsa iki farkli yerden derinlemesine bir arastirma yapmak gerekiyor. Ankara onumuzdeki aylarda acilisi gerceklesek Kartas Ford'un servis muduru cok yakin sevdigim bir abimizdir suan ki aracimin temizliginide o yapti ama bu konuyu detayli bir sekilde aciklama isteyecegim kendisinden.
  8. Carbon clean islemini yaklasik 3-4 yildir her 40binde yaptiriyorum ve ilk defa zararli olduguna dair bir bilgiyle karsilasiyorum. Eger yetkili servise goturduyseniz aracinizi 100 liralik is icin lift'i 1-1.5 saat kapatmak istememislerdir diye dusunuyorum. Dedigim gibi simdiye kadar jaguar x-type 2.0 dizel aracimada yaptirdim puntomada yaptirdim, megane 3'umede yaptirdim. Hicbirisinde en ufak bir problem oldugunu gormedim.
  9. Aliexpresste bulabilirsiniz free shiping sayesinde kargo ucretide odemezsiniz. Ortalama 20-35$ arasi bir fiyati vardir 15-27 gun arasinda geliyor ucretsiz kargolar. 27 gunu gecmiyor aliexpressten cok alisveris yapmisligim var
  10. Rica ederim, temizlikten sonraki izlenimlerinizi bizimle paylaşırsaniz cok memnun olurum.
  11. Aracinizin km'sine turbo temizligi yaptirabilirsiniz. Manifold ve carbon temizleme islemlerini bir kac yildir yaptiriyorum. Nedenine gelince aracim suan 42binde oldugu icin kelebek ve turbo temizligine gereksinim duymadim.
  12. Merhaba arkadaslar, Gecen gun aracima carbon clean ve manifold temizligi yaptirdim ve her aracimda oldugu gibi focustada daha onceki sahibi hic yaptirmadigi icin temizlik sonrasi inanilmaz degisiklikler oldu. Degisiklikleri su sekilde siralayabilirim, - Dizel oldugu icin motorun gurultulu calisma sesi bir hayli kisildi - Rampa cekisinde siyah duman ortadan kalkti ve ataklasti - Yakit tuketimim normal seviyelere geldi. ( oncesinde 8.7 suanda 6.6 ) Bunlarin hepsini bir siraya koyunca gercekten carbon clean ve manifold temizliginin her 45.000 bakiminda yapilmasi gerektigini bir kez daha anladim. Not; Carbon clean ve manifold temizligi islemini kesinlikle yakita ve motor yagina koyulan katki maddeleri ile yaptirmayin. Cihaza baglanarak 45dk 1 saat suren bir islemdir. Diger urunler yalnizca yakit deposunu ve yağ karterini temizler motora bu denli bir faydası yoktur.
  13. Şehir icindeki yakitindan memnun degilim ama sehirlerarasi beni etkiledi, Şehir icindeki yakitindan memnun degilim ama sehirlerarasi beni etkiledi,
  14. Bu test yanlış hatırlamıyorsam 2009'un son çeyreğinde düşmüştü piyasaya ve yapılan bir röportaj sırasında bu kaza testinin diğer kaza testlerinden 180.000$ daha pahalıya maâl olduğu söylenmişti, sebebi ise Bel-air'in içerisinde kaza testi mankeninin ömrünün yetmediği şeklinde olmuştu. 2010 senesinde chevrolet ile ilgili bir forum sitesi kurmuştuk, halen aktif olarak işliyor bu site fakat ben baya bir uzak kaldım o zamanlar baya bir araştırma yapmıştık chevrolet hakkında o araştırmalar esnasında denk gelmiştik bu konuyada... 2009 malibu ne yazık ki Türkiye pazarına getirilemeyen ender güzelliklerden birisidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.