Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201312 yıl comment_204631 focus 2 aracıma ön amortisör almak istiyorum sağ ve sol ama kredi kartına taksitle nasıl işlem yapacağız monreo marka Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201312 yıl Yazar comment_204632 focus 2 aracıma ön amortisör almak istiyorum sağ ve sol ama kredi kartına taksitle nasıl işlem yapacağız monreo marka Taksit'de yapıyorlar size geri dönerler kısa zamanda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201312 yıl comment_204650 Geniş Ekran ve Sony teyp satışı var mı acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204940 2009-2010 1.6 Dizel 109'luk Focus için; 2 adet Ufi mazot Filtresi 2 adet Silindirik hava filtresi(orijinal) 2 adet yan sanayi karbonlu polen filtresi 2 adet karter tapası ve pulu İçin fiyat teklifinde bulunursanız memnun olurum. Antalya'ya kargolanacak. Hesabınıza havale teslimi şekinde ödeme yaparım.Sanırım en uygun fiyatlar bu şekilde ödeme ile gelir. Saygılar,iyi çalışmalar,bol kazançlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201312 yıl comment_204950 Daha önceden de sormuştum da çok zaman geçmiş belki fiyat değişmiştir: Focus 3'e uyumlu ithal ön fren balataları için fiyat ve havale için gerekli bilgileri yollarsanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205324 Geniş Ekran ve Sony teyp satışı var mı acaba ? Malesef mevcut degil. focus 2 aracıma ön amortisör almak istiyorum sağ ve sol ama kredi kartına taksitle nasıl işlem yapacağız monreo marka Daha önceden vermiş olduğum 125 tl birim fiyat geçerlidir. Axess 3 tum bankaların bonus kartı 5 finans 8 taksit uygulamamız vardır. 0232-435-40-35 merkez magazamızın numarasıdır. Burayı arayarak mail-order yontemiyle odeme yapabilirsiniz. Gamze hanımın konu hakkında bilgisi var onu isterseniz yardımcı olur. 2009-2010 1.6 Dizel 109'luk Focus için; 2 adet Ufi mazot Filtresi 2 adet Silindirik hava filtresi(orijinal) 2 adet yan sanayi karbonlu polen filtresi 2 adet karter tapası ve pulu İçin fiyat teklifinde bulunursanız memnun olurum. Antalya'ya kargolanacak. Hesabınıza havale teslimi şekinde ödeme yaparım.Sanırım en uygun fiyatlar bu şekilde ödeme ile gelir. Saygılar,iyi çalışmalar,bol kazançlar... adet Ufi mazot Filtresi 70x 2 =140 tl adet Silindirik hava filtresi(orijinal) 27.5 x 2= 55 tl adet yan sanayi karbonlu polen filtresi 10 x 2= 20 tl adet karter tapası ve pulu 5x2=10 tl Fiyatlarımız kdv dahildir. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Daha önceden de sormuştum da çok zaman geçmiş belki fiyat değişmiştir: Focus 3'e uyumlu ithal ön fren balataları için fiyat ve havale için gerekli bilgileri yollarsanız sevinirim. Ekonomik olanların fiyatı 120 tl oldu fakat ithali 170 tl den verebiliyorum. AKBANK: sube kodu:617 hesap numarası:8065 VAKIFBANK IZMIR SUBESİ: sube kodu:411 Hesap numarası : 00158007286144886 GARANTİ: 2.sanayi sitesi subesi sube kodu:568 hesap numarası:6298636 TEB: 1.sanayi sitesi subesi sube kodu:208 hesap numarasi:27325 Hesap ismi hepsinde ER-OL Otomotiv olarak geçiyor. Aralık 17, 201312 yıl ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205343 adet Ufi mazot Filtresi 70x 2 =140 tl adet Silindirik hava filtresi(orijinal) 27.5 x 2= 55 tl adet yan sanayi karbonlu polen filtresi 10 x 2= 20 tl adet karter tapası ve pulu 5x2=10 tl Fiyatlarımız kdv dahildir. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. İşte budur! Hepsinden iki tane alıyorum. Uygun fiyatlar için teşekkürler. İş bankası hesap numaranızı atın, havaleyi çıkartayım. Sanayide parçacıdan alıyoruz orjinal mi belli değil, 75 lira istiyor mazot filtresine. 70 liraya kapıma gelmesi büyük avantaj. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205352 İşte budur! Hepsinden iki tane alıyorum. Uygun fiyatlar için teşekkürler. İş bankası hesap numaranızı atın, havaleyi çıkartayım. Sanayide parçacıdan alıyoruz orjinal mi belli değil, 75 lira istiyor mazot filtresine. 70 liraya kapıma gelmesi büyük avantaj. Elimizden geldigince sizlere avatajli fiyatlar sunmaya calisiyoruz tesekkurler . ER-OL Otomotiv Is Bankası mavisehir subesi Sube no: 3485 Hesap no: 266515 Aralık 17, 201312 yıl ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205358 Merhaba Focus 3 HB arka tamponun sol tarafındaki braket varmıdır fiyat verirseniz sevinirim. resimdeki daire içindeki alanın alt tarafındaki braket teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205372 Merhaba Focus 3 HB arka tamponun sol tarafındaki braket varmıdır fiyat verirseniz sevinirim. resimdeki daire içindeki alanın alt tarafındaki braket teşekkürler Yansanayisi kdv dahil 35 tl orjinali 90 tl . Orjinalini su an mevcut degil yarin elimde olur . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205507 focus 3 için paçalık var mıdır.ön ve arka ayrı ayrı fiyat alabilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205753 Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi. Salı günü saat 16:00 da havale yaptım. Aynı gün ürünler kargoya verilmişti. Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getirdi. Kargo ücreti belirtildiği gibi ücretsizdi. Ürünler oldukça güzel paketlenmişti. Ürünler istediğim gibiydi. Yani istediğim ürünler geldi... Yanında hediyelerde geldi. Bunlar için ayrıca teşekkür ederim... Kalemler oldukça güzel yazıyor,1-2 tanede değil tam 4 tane Anahtarlıklar kalite. Çok teşekkür ederim... Sanayide mazot filtrelerini 75-90 lira arası buluyorsunuz. Ama kime güveneceksiniz ? Servisteki atık filtreleri temizleyip satmadıkları nerden belli ? Ve Er-Ol Ford'ta bu mazot filtresi 70 lira. Sahte ve kullanılmış olduğuna kimse ikna edemez beni. Çünkü üretim tarihleri yeni Polen filtreleri fiyatına göre (10 TL) oldukça kaliteli. Hava filtreleri FoMoCo yani orjinal. Piyasada 35 liradan aşağı bulmak zor. Er-Ol otomotivde 27.5 TL. Karter tapalarını mıknatıslı beklerdim. Fakat mıknatıs özelliği yok. Orijinalde mıknatıslı oluyor. Bu konuda Er-Ol Ford'un hiçbir kusuru yok. Benim belirtmem lazımdı. Sonuçta serviste 15 liralık parçayı 5 liraya aldım. Belirtseydim orijinal veya mıknatıslı olacağını kesinlikle öyle gelirdi. Suç bende Alışveriş sırasında hiç tereddüt etmedim. Dürüst,hızlı,ilgili arkadaşlar. Hepsine teşekkür ederim. Her forum üyemize tavsiye ederim. Güvenilir,hızlı,ilgili,uygun fiyatlı ürünler... Bu alışverişe aracılık eden FocusClubTr'ye saygılarımı sunarım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206353 focus 3 için paçalık var mıdır.ön ve arka ayrı ayrı fiyat alabilir miyim? Ön olarak otosandan getirtebiliyorum takım olarak kdv dahil 85 tl fiyatı var fakat arkaların otosan stoguna daha girişi yok. İstek parça listemi buraya da yazayım mı berk? Bulalım şunları bir an önce.. Araba yattığı yerde parça isimlerini haykırıyor İlgileniyorum Yekta bey Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi. Salı günü saat 16:00 da havale yaptım. Aynı gün ürünler kargoya verilmişti. Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getirdi. Kargo ücreti belirtildiği gibi ücretsizdi. Ürünler oldukça güzel paketlenmişti. Ürünler istediğim gibiydi. Yani istediğim ürünler geldi... Yanında hediyelerde geldi. Bunlar için ayrıca teşekkür ederim... Kalemler oldukça güzel yazıyor,1-2 tanede değil tam 4 tane Anahtarlıklar kalite. Çok teşekkür ederim... Sanayide mazot filtrelerini 75-90 lira arası buluyorsunuz. Ama kime güveneceksiniz ? Servisteki atık filtreleri temizleyip satmadıkları nerden belli ? Ve Er-Ol Ford'ta bu mazot filtresi 70 lira. Sahte ve kullanılmış olduğuna kimse ikna edemez beni. Çünkü üretim tarihleri yeni Polen filtreleri fiyatına göre (10 TL) oldukça kaliteli. Hava filtreleri FoMoCo yani orjinal. Piyasada 35 liradan aşağı bulmak zor. Er-Ol otomotivde 27.5 TL. Karter tapalarını mıknatıslı beklerdim. Fakat mıknatıs özelliği yok. Orijinalde mıknatıslı oluyor. Bu konuda Er-Ol Ford'un hiçbir kusuru yok. Benim belirtmem lazımdı. Sonuçta serviste 15 liralık parçayı 5 liraya aldım. Belirtseydim orijinal veya mıknatıslı olacağını kesinlikle öyle gelirdi. Suç bende Alışveriş sırasında hiç tereddüt etmedim. Dürüst,hızlı,ilgili arkadaşlar. Hepsine teşekkür ederim. Her forum üyemize tavsiye ederim. Güvenilir,hızlı,ilgili,uygun fiyatlı ürünler... Bu alışverişe aracılık eden FocusClubTr'ye saygılarımı sunarım... Teşekkürler bu güzel yorumlarınız için Çağlar bey elimizden geldiğince işimizi düzgün yapmaya gayret ediyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201312 yıl comment_207338 17' RS500 jantı var mıdır stoklarda? Malesef mevcut degil. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın