Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144092 focus 3 lerde ince püskürtmeli su fıskiyesi olduğundan illaki donuyor.. eski aracımda her çıkışta 3 delik vardı ve ince düz atardı suyu, -30 lu cam suyu donmazdı.. focus a 2 gün önce -35 li aldım..dün sabah donuktu, bu sabah biri yarım yumalak çalıştı, bakalım tüm borular tamamen yeni sıvı ile dolsun ne yapacak göreceğiz..(bu arada sabahları -10) bir başlığa daha yazmıştım..en iyisi bir spreyli deterjan(marc, cilit bang, cam sil gibi) alın boşaltıp -35 li cam suyudoldurup sabahları kullanın ben öyle yapıyorum..alkol sileceklerin boyasına ne kadar zarar verebilir ama emin değilim.. püsküttükten sonra silecekleri kullanırsanız tekrar püskürtün sonuçta bu sıvıda donuyor çok ince tabaka kalınca.. ıslak bırakmak lazım, daha alkollü kaldığı için.. bizim 1.0 lık motorlar maşallah çabucak ısnıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144114 WD-40 Nasıl bir şeymiş öyle yaa, motor temizlerkende önerildi, pasa karşı da önerildi, buza karşı da önerildi, kim bulmuş bunu :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144148 Çözen olmasa da hareketli parçalarda donmayı etkili bir şekilde engelleyen her derde deva bir madde var: WD-40, kullanın anacım... Wd40 yağlı mıydı acaba? Temizlemesi uğraştırmasın sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144156 Wd40 yağlı mıydı acaba? Temizlemesi uğraştırmasın sonra. Yağlı, Cem abi demiş olmasa inanmazdım valla Denemek lazım, hem yağlama, hem buzu engellemede etkili görünmekte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144236 Denemek lazım, hem yağlama, hem buzu engellemede etkili görünmekte. Buzu çözer belki bilmem ama bulaştığı yerden nasıl temizlenecek? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144237 Buzu çözer belki bilmem ama bulaştığı yerden nasıl temizlenecek? Wd40 çok ilginç birsey. Temizlemesi oldukça kolay sadece bezle bile temizlenir genelde. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın