Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Aksam isten gelince arabayi temizleyeyim dedim hem on hem arka silecek donmus cama yapismis ayiramadim yarin sabah ise arabayla gidicem ne onerirsiniz sicak su doksem? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Aksam isten gelince arabayi temizleyeyim dedim hem on hem arka silecek donmus cama yapismis ayiramadim yarin sabah ise arabayla gidicem ne onerirsiniz sicak su doksem? Normal su dökün, sıcak dökmeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Arabayı çalıştırın klimayı son seviyeye getirip ön cama verin 10 dakika da belki daha kısa zamanda çözülür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 @Yigit Celik, Klima kontrol ünitesinde "max" diye bir düğme var ya ona basın direk, çok çabuk çözecektir. Buna su dökerek süreç hızlandırılabilir, ancak yolculuk sırasında tekrar donabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Klimayi vs denedim 10 dk on cam isitmali zaten ancak sileceklerdeki buza bir etkisi olmadi , on cam silecekleri kaput altinda kaldigi icin isitma bir ise yaramiyor, yarin bi antifrizli su dokmeyi deniyim bakalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Silecekleri servis konumunda bırakabilirsiniz. Hatta yarım konumda bırakırsanız rezistansların olduğu bölgede daha kolay çözülür. Antifirizli suya gerek yok bence. Silecekeri servis konumunda bırakmayı bilmiyorum ama, silecekler yukarıdayken stop ederseniz yukarıda kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Silecekleri servis konumuna getirmek için; Kontağı kapadıktan sonra 3 saniye içinde silecek kolunu en alta, yani tek silme pozisyonuna çekerseniz silecekler tam açılıyor ve öyle kalıyor. Marşa basınca tekrar çalışma konumuna dönüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Neyse bana ders oldu bu hele bir yerinden kurtaraym sileceklerimi bundan sonra kisin servis konumunda burakicam ( kitapcigin dedigine gore kontakt kapandiktan 3 sn icinde kolu kendimize cekersek servis konumuna geliyormus) sabah -10 derece olacakmis hava normal su dokersem donma yapmasindan korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Şu buz çözücü diye geçen zımbırtıları deneyen oldu mu. Büyük spreyler veya küçük göz damlası şişesi gibi şeylerde satılıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Şu buz çözücü diye geçen zımbırtıları deneyen oldu mu. Büyük spreyler veya küçük göz damlası şişesi gibi şeylerde satılıyorlar. ben denedim buz çözücüleri işe yarıyor fakat bayağı bir sıkmak gerekiyor tüm camın buzunu çözmek için....Ama en iyisi ısıtmalı ön cam hiç bunlara gerek kalmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Özellikle otomatik kapanan aynalarda yardımcı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Özellikle otomatik kapanan aynalarda yardımcı olabilir. evet olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Dun aracima bindikten sonra on cam su fiskiyelerimin calismadigi fark ettim neredeyse tum gun calismadi sonra kapali otoparkta yarim saat kaldive calismaya basladi bunu engelleyecek veya olunca giderecek cozum var midir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Muhtemelen donduğu için çalışmamıştır. Donmayı engelleyici ürünler var kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Şu buz çözücü diye geçen zımbırtıları deneyen oldu mu. Büyük spreyler veya küçük göz damlası şişesi gibi şeylerde satılıyorlar. Çözen olmasa da hareketli parçalarda donmayı etkili bir şekilde engelleyen her derde deva bir madde var: WD-40, kullanın anacım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap