Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 6-10 temmuz arası ankaraya gelsem (haftaiçi) elimizden birşey gelir mi ki? yoksa ümidimi keseyim mi? elimden geleni yaparım ama yapacaklarımı zaten yaptınız (uyarılar? ve IPCyede yazmayı denemesi var), istersen röleli yaparız onda sorun olmaması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Maşallahh......Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın çok güzel olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 elimden geleni yaparım ama yapacaklarımı zaten yaptınız (uyarılar? ve IPCyede yazmayı denemesi var), istersen röleli yaparız onda sorun olmaması lazım. tavsiye eder misin peki röleyi? sendeki gibi yolda bırakır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 tavsiye eder misin peki röleyi? sendeki gibi yolda bırakır mı? en son ki halinde bi kaç ay sorunsuz kullanmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 bi kaç ay sorunsuz burası kritik işte bu nüansı atlayamam kafamı toplayayım akşama net kararımı vereyim... ne şanssızlık kardeşim bendeki... neyse şu jantlarımın başına bi iş gelmeden takıversem bari. çok saol ozancım, herkes sağolsun vallahi... ortalığı birbirine kattım öpüyorum herkesi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Paranı sokakta tutma al bir MacBook keyfine bak. Forumun gazına gelme Sat farları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Paranı sokakta tutma al bir MacBook keyfine bak. Forumun gazına gelme Sat farları Macbok alsa onda da bişe çıkar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Paranı sokakta tutma al bir MacBook keyfine bak. Forumun gazına gelme Sat farları doğru söze ne denir... farlardan ümidimi kestim yakup, artık doğan kurban düşünsün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 doğru söze ne denir... farlardan ümidimi kestim yakup, artık doğan kurban düşünsün Alıcısı hazır bile. El feneri farı olan sen düşün bince 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 doğru söze ne denir... farlardan ümidimi kestim yakup, artık doğan kurban düşünsün Far evdeyse Kamil koçtayım şuan, getir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 burası kritik işte bu nüansı atlayamam kafamı toplayayım akşama net kararımı vereyim... ne şanssızlık kardeşim bendeki... neyse şu jantlarımın başına bi iş gelmeden takıversem bari. çok saol ozancım, herkes sağolsun vallahi... ortalığı birbirine kattım öpüyorum herkesi... nüans değil, o kadar süre kullandım çünkü. Elm olayını öğrenince söktüm o sistemi. Muhtemelen şuana kadar sorunsuz çalışıyor olurdu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Far evdeyse Kamil koçtayım şuan, getir kardeş... bazı insanlar çalışıyor sen biliyor musun? boşver sattı bana dandik farı, ödesin kargosunuda... onuda ben mi düşüneyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Ha ha arabam dandik bir farı bile yakamıyor demiyorda ha ha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Tanerin önerdiği çözümü anlamadım, nereye niye aküden kablo çekiliyor? Bazı yerlerde, araç beyni çalıştırmayı reddediyorsa, doğrudan aküden kablo çekin diyor. Ama bu genuine üründe gerekmemeli. Tabi versiyon farkından dolayı Mert'in arabası farlara aftermarket muamelesi yapıyor olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Bazı yerlerde, araç beyni çalıştırmayı reddediyorsa, doğrudan aküden kablo çekin diyor. Ama bu genuine üründe gerekmemeli. Tabi versiyon farkından dolayı Mert'in arabası farlara aftermarket muamelesi yapıyor olabilir. aynen... kesinlikle versiyon/yazılım farkından olduğunu düşünüyorum. kablo çekmeyi denesek mi ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap