Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bi-Xenon Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

6-10 temmuz arası ankaraya gelsem (haftaiçi) elimizden birşey gelir mi ki? yoksa ümidimi keseyim mi?

elimden geleni yaparım ama yapacaklarımı zaten yaptınız (uyarılar? ve IPCyede yazmayı denemesi var), istersen röleli yaparız onda sorun olmaması lazım.

• Yanıt 472
  • Görüntüleme 149,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Umarim faydali olur

• Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu siz

• Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :) mavi kablo kesilecek..:):))) Hehehehehhhhehe

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Maşallahh......Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın çok güzel olmuş.. 

Yanıtlama zamanı:

elimden geleni yaparım ama yapacaklarımı zaten yaptınız (uyarılar? ve IPCyede yazmayı denemesi var), istersen röleli yaparız onda sorun olmaması lazım.

tavsiye eder misin peki röleyi? sendeki gibi yolda bırakır mı? :)

Yanıtlama zamanı:

bi kaç ay sorunsuz 

burası kritik işte :) bu nüansı atlayamam  :smiley2k:

kafamı toplayayım akşama net kararımı vereyim... ne şanssızlık kardeşim bendeki... neyse şu jantlarımın başına bi iş gelmeden takıversem bari. 

çok saol ozancım, herkes sağolsun vallahi... ortalığı birbirine kattım :) öpüyorum herkesi...

Yanıtlama zamanı:

Paranı sokakta tutma al bir MacBook keyfine bak. Forumun gazına gelme :D Sat farları :kıhkıh:

Macbok alsa onda da bişe çıkar
Yanıtlama zamanı:

Paranı sokakta tutma al bir MacBook keyfine bak. Forumun gazına gelme :D Sat farları :kıhkıh:

:claps:  doğru söze ne denir... farlardan ümidimi kestim yakup, artık doğan kurban düşünsün :)

Yanıtlama zamanı:

:claps: doğru söze ne denir... farlardan ümidimi kestim yakup, artık doğan kurban düşünsün :)

Alıcısı hazır bile. El feneri farı olan sen düşün bince
Yanıtlama zamanı:

burası kritik işte :) bu nüansı atlayamam  :smiley2k:

kafamı toplayayım akşama net kararımı vereyim... ne şanssızlık kardeşim bendeki... neyse şu jantlarımın başına bi iş gelmeden takıversem bari. 

çok saol ozancım, herkes sağolsun vallahi... ortalığı birbirine kattım :) öpüyorum herkesi...

nüans değil, o kadar süre kullandım çünkü. Elm olayını öğrenince söktüm o sistemi. Muhtemelen şuana kadar sorunsuz çalışıyor olurdu.

Yanıtlama zamanı:

Far evdeyse Kamil koçtayım şuan, getir :D

kardeş... bazı insanlar çalışıyor sen biliyor musun? :) boşver sattı bana dandik farı, ödesin kargosunuda... onuda ben mi düşüneyim  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Tanerin önerdiği çözümü anlamadım, nereye niye aküden kablo çekiliyor?

Bazı yerlerde, araç beyni çalıştırmayı reddediyorsa, doğrudan aküden kablo çekin diyor. Ama bu genuine üründe gerekmemeli. Tabi versiyon farkından dolayı Mert'in arabası farlara aftermarket muamelesi yapıyor olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Bazı yerlerde, araç beyni çalıştırmayı reddediyorsa, doğrudan aküden kablo çekin diyor. Ama bu genuine üründe gerekmemeli. Tabi versiyon farkından dolayı Mert'in arabası farlara aftermarket muamelesi yapıyor olabilir.

aynen... kesinlikle versiyon/yazılım farkından olduğunu düşünüyorum.

kablo çekmeyi denesek mi ki?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.