Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373914 On 25.07.2016 at 11:31, Mertcan Çelik said: aşları iyi gibi de viraj çıkışı gazlamayın işinin turbo'yla alakası bana mantıklı gelmedi. Tabi bir de düşük devir gazlamasının motoru mundar edebileceği ilginç bir bilgi. Yeni bir şey söylemediği gibi verilen bazı bilgiler artık neredeyse tarihi değer taşıyor. 1. Soğuk motora çok yüklenmeyin, hararet göstergesi normale geldikten sonra bile birkaç dakika bekleyin ki yağ tam dolaşıma girsin. 2. Aşırı zorlanmış motoru hemen kapatmayın. 3. Düşük devirde gaza çok yüklenmeyin, hem verimsiz çalışır, çiğ yakıt atar, hem de erken detonasyon olasılığı motora zarar verebilir. Bu artık yeni nesil motor kontrol ünitelerinde demode bilgi, çünkü hava yakıt karışımı çok daha dikkatli izleniyor ve kullanıcı tepkileri sınırlandırılabiliyor. 4. Kaliteli yakıt kullanın. 5. Viraj çıkışı dip gaz yapmayın, çünkü turbo boşluğundan sonra gelen ani güç arabanın kafadan veya arkadan kaymasına neden olur. Bu da demode bilgi TCS, ESP ve elektronik kilitli diferansiyeller, artı azaltılmış turbo boşluğu bu durumu sorun olmaktan neredeyse çıkartıyor. Zaten bu motora zarar veren bir şey değil, yoldan çıkmana neden olabilir çok çok. @Yakup Çağatay şimdi istersen bunu başka bir başlığa video ile taşıyabilirsin eski forum adamı olarak. --0 dakika sonra eklendi-- "Komik" milletiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20169 yıl comment_375400 17 yıl.... o kadar oldu mu? Aşk olsun sana Can Baba! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20169 yıl comment_375493 @Mert Yürüyen boşver golfü falan, al bundan bir tane adranalin yaparsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20169 yıl comment_376073 Bu videoyu izledikten sonra insan hangi duyguyu yaşayacağına karar veremiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20169 yıl comment_377371 @Onur Sezgin Diyorsun ki ben de yapıcam ama benle gelecek bir hanım bulamadım? Tabi "Onur Climbs The HIGHEST CONSTRUCTION SITE IN THE WORLD 640M " başlığı hiç çekici değil katılıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20169 yıl comment_377386 @Cem Boneval kalimera hocam. Komşulara selamlar. Ağustos 25, 20169 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20169 yıl comment_377387 Her ışıkta cama yapışanlara aynısını yapmak bazen benimde içimden geçiyor yalan yok,ama GTA mı burası nasıl bir sinirdir o Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20169 yıl comment_377411 bir anda o kadar sopalı adam nereden çıktı çözemedim ben. sıkıntı büyük Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20169 yıl comment_377413 18 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: bir anda o kadar sopalı adam nereden çıktı çözemedim ben. sıkıntı büyük Işıklarda çocuklar aracın camını silmek istemiş veya silmiş orasını bende anlamadım,ama olaydan sonra sürücü para vermek istemeyip çocuklarla tartışmış. Çocuklarda adam toplayıp gelmişler heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20169 yıl comment_377442 Belkide şu günlerde hepimizin en fazla ihtiyacı olan şey... Bugün forumda yaşadıklarımız için... Sevin... Hemen Şimdi!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20169 yıl comment_377797 Eğlenen insan güzel insandır... (Not: Darbukacıyı tek geçerim) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın