Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365931 Motörle çipli ekobosları geçince ben [emoji3] RS6 ile SLS ile beklerim, TT Lambo ile AMS GTR'la filan Çık şu hayal dünyasından ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_366023 13 saat önce, Servet Özkan said: Çık şu hayal dünyasından ? tabi ben 399 istiyom, Kenan Sofuoğlu H2R'ı bir turluğuna verir mi acep Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366696 Fazla para adamı bozuyor dedikleri bu mudur diil midir bilemedim de baya ilginç olmuş diyelim: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366710 6 saat önce, Mertcan Çelik said: Fazla para adamı bozuyor dedikleri bu mudur diil midir bilemedim de baya ilginç olmuş diyelim: toplumca yanlış yolda gittikleri kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366724 Cinsiyet kalıpları çocuklarda 5-7 yaşında yerleşir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367023 Oruç oruç pek canım çekti de ciddi ciddi de merak ettim nasıl oluyor. Evde yapmaya kalkasım geldi de anneciğim tost makinesinin ben bunu yaptıktan sonraki halinden çok memnun kalmayabilir sanki angarada yapan var mı la bunu iftara gidebilirim bugün yarın ciddi ciddi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367028 10 dakika önce, Mertcan Çelik said: Oruç oruç pek canım çekti de ciddi ciddi de merak ettim nasıl oluyor. Evde yapmaya kalkasım geldi de anneciğim tost makinesinin ben bunu yaptıktan sonraki halinden çok memnun kalmayabilir sanki İlker denedi, bence tost makinesinde olmaz ama (evdeki tost makinesi yumurtayı o kadar kızartmaz bence). Yumurtayı kızartıp ekmeğe alma kısmını tavada yapıp sonrasını tost makinesinde yaptı. Fena değildi Bu videoyu paylaştığında da gidelimmi filan demişti, bende ankarada diye düşünerek izleyip sonda şok olmuştum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367029 Şimdi, Ozan Kar said: İlker denedi, bence tost makinesinde olmaz ama (evdeki tost makinesi yumurtayı o kadar kızartmaz bence). Yumurtayı kızartıp ekmeğe alma kısmını tavada yapıp sonrasını tost makinesinde yaptı. Fena değildi denemek lazım o zaman diycem de işin içine tava girince tost makinesi kirletmenin pek lüzumu yok sanki. ekmek arası karışık yumurta gider. o değil de iyi acıkmışım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367030 Şimdi, Mertcan Çelik said: denemek lazım o zaman diycem de işin içine tava girince tost makinesi kirletmenin pek lüzumu yok sanki. ekmek arası karışık yumurta gider. o değil de iyi acıkmışım ben ekmek altlı üstlü nasıl kızarcak tavada, çevirmek etmek lazım İlker bazlamayla yapmıştı bide Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367033 Mertcannn, Ne yaptın sennnn.... 23 dakika önce, Mertcan Çelik said: denemek lazım o zaman diycem de işin içine tava girince tost makinesi kirletmenin pek lüzumu yok sanki. ekmek arası karışık yumurta gider. o değil de iyi acıkmışım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367052 1 saat önce, Ozan Kar said: ekmek altlı üstlü nasıl kızarcak tavada, çevirmek etmek lazım İlker bazlamayla yapmıştı bide Kızarmasa da olur ya, illa tost olmasın ama bazlama güzel seçim 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Mertcannn, Ne yaptın sennnn.... abi yazdım ve uykunun açlığa karşı olan zaferinden telefonla uyandım. Suyla açtık yemek bekliyoruk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367691 Bu dansa bayılıyorum. İrlandalılar bu işi iyi beceriyor. Çok daha iyi koreografilerini izledim fakat görüntü kalitesi en yüksek bunu bulabildim. Fena değil. RİVERDANCE!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367870 Bizim mahalle fırını da aynı uygulamayı yapıyor. Çöpe gideceğine ihtiyaç sahiplerine gitsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın