Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357938 Bu rs in drl leriyle oynamışlar yahu. çakar yapıp durdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364250 sinyali direkt taşıyabiliyorlarmış be ya, gerçi anlık olarak birinin anahtarın yanında olması diğerinin arabanın orada olması gerekiyor o da pek pratik değil de bunu wireless olarak taşırlarsa gayet iş görebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364259 Bir saat önce, Mertcan Çelik said: bunu wireless olarak taşırlarsa gayet iş görebilir. gayet kolay tabi ki sadece mesafeye göre vericinin güçlü olması gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364260 Şimdi, Ozan Kar said: gayet kolay tabi ki sadece mesafeye göre vericinin güçlü olması gerek. gecikme olmaz mı? bunu direkt kopyalayıp arabayı açamama sebepleri süreyle beraber şifrelemenin değişmesi değil mi zaten? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364261 3 dakika önce, Mertcan Çelik said: gecikme olmaz mı? bunu direkt kopyalayıp arabayı açamama sebepleri süreyle beraber şifrelemenin değişmesi değil mi zaten? radyoda ne kadar gecikme var? şifrenin o kadar kısa aralıkta değişmesi zor bence. hatta şifre zamanamı bağlı onuda bilmiyorum, anahtarı basit tutmak adına her buluştuklarında araba anahtara söylüyor da olabilir mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364266 2 saat önce, Ozan Kar said: radyoda ne kadar gecikme var? şifrenin o kadar kısa aralıkta değişmesi zor bence. hatta şifre zamanamı bağlı onuda bilmiyorum, anahtarı basit tutmak adına her buluştuklarında araba anahtara söylüyor da olabilir mesela. la bir değişkene bağlı olcak ki direkt sinyali dinleyen kopyalamayasın da şu an üşendim detayına bakınmaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201610 yıl comment_365891 Motörle çipli ekobosları geçince ben RS6 ile SLS ile beklerim, TT Lambo ile AMS GTR'la filan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın