Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Golf Mk.7, 4 Eylül 2012'de Berlin'de Tanıtılıyor ! (İlk Mesaja Fotolar Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Neredeyse ticarilerde bile cok baglantili sisteme gecilmisken golf gibi bir arabada bu sacma olmus.Umarim bu uc kurusluk maliyet kisma cabasi tuketiciye de yansir ozellikle Turkiyede.

Artik yollarda surekli altindakini tsi zannedip kictan kopup kaza yapan golf tdilar goruruz :D

• Yanıt 358
  • Görüntüleme 62,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu arada bu almanlar ne acaip millyetçi yavv, korkulur bunlardan . Bu sene eylülde paris otomobil fuarı var ama onlar avrupanın en önemli otomobilini fuarda değil fuardan önce ayrı bir etkinlikle

• VW yenilikçiliği bile muhafazakar bir kabukta sunar. Tasarımda makul iyileştirmeler dışında bir şey beklememek lazım. Teknolojide ise üretim maliyetini düşürme, verimliliği arttırma ve çevre korum

• 1. maddeyi es geçiyorum. Bence bu sadece kendi kendini kandırmak için bir bahane. Cillop gibi araba tekrarlanan tasarım biraz sıkıcı ve künt olabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur ayrıca acai

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu haberi bir alman dergisi verdi sanırım öyle değil mi Yakup?

Yoksa VW'nin resmi açıklaması mı?

Eğer haber doğruysa benim için tam bir hayal kırıklığı !

Yanıtlama zamanı:

Aneyyy..Aynı SEAT gibi ufak motorlarda torsiyon çubuğu üst motorlarda çift bağımsız süspansiyon.

İşte bu golfü bitirir benim gözümde.

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Demekki Ford'a kaput keçesi yada kaput amartisörü gibi daha niteliksiz hırsızlıklar yetmeyecek kendini VW karşısında geliştirmesi lazım :)))

Yanıtlama zamanı:

Kaput keçesi ?

Yeni araçlarda var.Ayrıca çalmak sayılmaz ki eğer sessiz motor yaptıysam ne diye arabayı ağırlaştırayım ki ?

Yani yeni araçlar sessiz değil öyle mi? :)))

Yanıtlama zamanı:

Onu demek istemedim, koymak zorunda değilsin.

Ayrıca konu tdci ise eskisinden sessiz evet. :yeah:

Tamam işte eski tdci larda kaput keçesi olmayanlar var demekki çalmışlar zamanında :)

Kaput amartisörünü de daha ağır diye koymuyolar heralde :) işi vw-ford polemiğine çekmek ne kadar kolay :)))

:))

Yanıtlama zamanı:

Çalmak böyle amartisör koyma diye değerlendirilirse işimiz var oradan çıkamayız..

Kim belirliyor standart'ı da çalıyorlar.. Tercih :yeah:

Dediğiniz kasa'da focus da elektrikli koltuk vardı hiçbir c sınıfında sunulmuyordu, bu adamlar çaldı mı ? yoook :)

Yanıtlama zamanı:

Çalmak böyle amartisör koyma diye değerlendirilirse işimiz var oradan çıkamayız..

Kim belirliyor standart'ı da çalıyorlar.. Tercih :yeah:

Dediğiniz kasa'da focus da elektrikli koltuk vardı hiçbir c sınıfında sunulmuyordu, bu adamlar çaldı mı ? yoook :)

evet sırt kısmıyla oturduğunuz kısım bagımsız hareket eden elektrikli koltuklar vardı, pozisyon değiştirdikçe aralarında boşluk oluşuyordu hatırlıyorum :) Hele makyaj aynalarındaki aydınlatmanın güneşliği kapatınca kapanması için düşünülen çözüm gerçekten yüksek mühendislik sonucuydu :)))

Yakup takılıyom ya kızma :)))

Ha VW'yi Ford'a göre fiyat/kalite açısından daha beğenirim o ayrı :)))

A.Acar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

evet sırt kısmıyla oturduğunuz kısım bagımsız hareket eden elektrikli koltuklar vardı, pozisyon değiştirdikçe aralarında boşluk oluşuyordu hatırlıyorum :) Hele makyaj aynalarındaki aydınlatmanın güneşliği kapatınca kapanması için düşünülen çözüm gerçekten yüksek mühendislik sonucuydu :)))

Yakup takılıyom ya kızma :)))

Ha VW'yi Ford'a göre fiyat/kalite açısından daha beğenirim o ayrı :)))

Görüşlere zaten birşey demiyorum beni ilgilendirmiyor kimsenin neyi beğendiği veya savunduğu. Gördüklerimi anlatıyorum ve dediklerinize katılmıyorum.

Mühendislik hatasına girersek vw'i size soğutabilirim. Ama çok beğenen kabullenen kimse iseniz işim zorlaşır.

Bağımsız mı hareket ediyormuş ? alla alla ayrı arabalardan bahsediyoruz heralde.

Aynı aracı bende kullanıyorum öyle ayrım göremedim. Makyajlı kasa.

Ayna konusunda ise çift yönlü hareket'e sahip mekanik sistem var. bunun için mühendis olmaya gerek yok zaten :) O amaçlı tasarlandığını düşünmüyorum ;) öyle olsa idi üzerinde I/0 simgeleri olmazdı :yeah: işte size mühendis gözü :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ha VW'yi Ford'a göre fiyat/kalite açısından daha beğenirim o ayrı ))

Şuanda piyasada olan hiç bir vw fiyat/kalite karşılaştırmasında emsalleri ford modellerinden daha iyi sonuçla çıkamaz.

Yanıtlama zamanı:

Şuanda piyasada olan hiç bir vw fiyat/kalite karşılaştırmasında emsalleri ford modellerinden daha iyi sonuçla çıkamaz.

tiguan 2.0 tdi DSG ile Kuga 2.0Tdci titanium powershift arasında 11 bin TL fark var.

Haaa pahalı olan FORD.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.