Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123045 Neredeyse ticarilerde bile cok baglantili sisteme gecilmisken golf gibi bir arabada bu sacma olmus.Umarim bu uc kurusluk maliyet kisma cabasi tuketiciye de yansir ozellikle Turkiyede. Artik yollarda surekli altindakini tsi zannedip kictan kopup kaza yapan golf tdilar goruruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl Yazar comment_123124 Bu haberi bir alman dergisi verdi sanırım öyle değil mi Yakup? Yoksa VW'nin resmi açıklaması mı? Eğer haber doğruysa benim için tam bir hayal kırıklığı ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123127 Resmi açıklama, dergide de vardı evet. Haber doğru tabi canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123149 Aneyyy..Aynı SEAT gibi ufak motorlarda torsiyon çubuğu üst motorlarda çift bağımsız süspansiyon. İşte bu golfü bitirir benim gözümde. Ekim 1, 201213 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123153 Avrupa ciddi kriz beklentisi içinde, 2013 satışlarında önemli kayıpların hesaplarını yapıp kurtuluş yolları aramaktalar, daha böyle çok hülle görürüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123239 Demekki Ford'a kaput keçesi yada kaput amartisörü gibi daha niteliksiz hırsızlıklar yetmeyecek kendini VW karşısında geliştirmesi lazım )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123240 Kaput keçesi ? Yeni araçlarda var.Ayrıca çalmak sayılmaz ki eğer sessiz motor yaptıysam ne diye arabayı ağırlaştırayım ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123245 Kaput keçesi ? Yeni araçlarda var.Ayrıca çalmak sayılmaz ki eğer sessiz motor yaptıysam ne diye arabayı ağırlaştırayım ki ? Yani yeni araçlar sessiz değil öyle mi? )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123247 Yani yeni araçlar sessiz değil öyle mi? )) Onu demek istemedim, koymak zorunda değilsin. Ayrıca konu tdci ise eskisinden sessiz evet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123252 Onu demek istemedim, koymak zorunda değilsin. Ayrıca konu tdci ise eskisinden sessiz evet. Tamam işte eski tdci larda kaput keçesi olmayanlar var demekki çalmışlar zamanında Kaput amartisörünü de daha ağır diye koymuyolar heralde işi vw-ford polemiğine çekmek ne kadar kolay )) ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123254 Çalmak böyle amartisör koyma diye değerlendirilirse işimiz var oradan çıkamayız.. Kim belirliyor standart'ı da çalıyorlar.. Tercih Dediğiniz kasa'da focus da elektrikli koltuk vardı hiçbir c sınıfında sunulmuyordu, bu adamlar çaldı mı ? yoook Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123257 Çalmak böyle amartisör koyma diye değerlendirilirse işimiz var oradan çıkamayız.. Kim belirliyor standart'ı da çalıyorlar.. Tercih Dediğiniz kasa'da focus da elektrikli koltuk vardı hiçbir c sınıfında sunulmuyordu, bu adamlar çaldı mı ? yoook evet sırt kısmıyla oturduğunuz kısım bagımsız hareket eden elektrikli koltuklar vardı, pozisyon değiştirdikçe aralarında boşluk oluşuyordu hatırlıyorum Hele makyaj aynalarındaki aydınlatmanın güneşliği kapatınca kapanması için düşünülen çözüm gerçekten yüksek mühendislik sonucuydu )) Yakup takılıyom ya kızma )) Ha VW'yi Ford'a göre fiyat/kalite açısından daha beğenirim o ayrı )) Ekim 1, 201213 yıl A.Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123261 evet sırt kısmıyla oturduğunuz kısım bagımsız hareket eden elektrikli koltuklar vardı, pozisyon değiştirdikçe aralarında boşluk oluşuyordu hatırlıyorum Hele makyaj aynalarındaki aydınlatmanın güneşliği kapatınca kapanması için düşünülen çözüm gerçekten yüksek mühendislik sonucuydu )) Yakup takılıyom ya kızma )) Ha VW'yi Ford'a göre fiyat/kalite açısından daha beğenirim o ayrı )) Görüşlere zaten birşey demiyorum beni ilgilendirmiyor kimsenin neyi beğendiği veya savunduğu. Gördüklerimi anlatıyorum ve dediklerinize katılmıyorum. Mühendislik hatasına girersek vw'i size soğutabilirim. Ama çok beğenen kabullenen kimse iseniz işim zorlaşır. Bağımsız mı hareket ediyormuş ? alla alla ayrı arabalardan bahsediyoruz heralde. Aynı aracı bende kullanıyorum öyle ayrım göremedim. Makyajlı kasa. Ayna konusunda ise çift yönlü hareket'e sahip mekanik sistem var. bunun için mühendis olmaya gerek yok zaten O amaçlı tasarlandığını düşünmüyorum öyle olsa idi üzerinde I/0 simgeleri olmazdı işte size mühendis gözü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123264 Ha VW'yi Ford'a göre fiyat/kalite açısından daha beğenirim o ayrı )) Şuanda piyasada olan hiç bir vw fiyat/kalite karşılaştırmasında emsalleri ford modellerinden daha iyi sonuçla çıkamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123268 Şuanda piyasada olan hiç bir vw fiyat/kalite karşılaştırmasında emsalleri ford modellerinden daha iyi sonuçla çıkamaz. tiguan 2.0 tdi DSG ile Kuga 2.0Tdci titanium powershift arasında 11 bin TL fark var. Haaa pahalı olan FORD. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın