Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Tdci Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

• Yanıt 670
  • Görüntüleme 169k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vay be Yakup yazınca beğenin ben yazınca tık yok

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ya da bu kadar kasmaya değer mi? Arkadaşlar tutturmuşlar bir şu kadar yakıyor, bu kadar yakıyor, boşverin hesap yapmayı, keyfini çıkarın, para bitince de otobüslerde heyecan ararız... Ayda yaklaşık

• Aydın Baran
    Aydın Baran

2012 Focus TDCI; Izmir full depo yala çıkış; km. 5332, 2 yetişkin ve 6 aylık bir bebek; (puseti; katlanır yatağı; 2 tane çantası + sırt çantası + bebek arabası + bolca izmirden istanbula gönderilen

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

YB fazla mı gösteriyor?

YB'şuanda 5,3 gösteriyor; genel ortalamayı 5,4 ten 5,3 e çektiğine göre benim depodan depoya yaptığım ölçüm doğru diye düşünüyorum. ilk depoyu doldurduğumda YB'yi sıfırlamadım ben orada görünen genel ortalama.

Yanıtlama zamanı:

Aydın hem uzun süre 140 la gdiyorsun hem de lastik basınçlarının düşmüş olabileceğini düşünmüyorsun, havalar ısındı - özellikle dikkat et.  :o

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aydın hem uzun süre 140 la gdiyorsun hem de lastik basınçlarının düşmüş olabileceğini düşünmüyorsun, havalar ısındı - özellikle dikkat et.  :o

Evet doğru söylüyorsun Tolga :( 

Yanıtlama zamanı:

Bu depo bitti; yeniden dolduruldu; alınan yakıt 42 litre, gidilen km. 897 km. ort. 4.7 litre/100 km.

Bence çok çok iyi bir değer. Sizin değerlerinizi gördükçe benim arabanın fazla yaktığını düşünüyorum. Gerçi bakım zamanı geldi. 29,000 km de şu an ama olsun.

Benim kullanım şartlarıma göre seninki çok daha performanslı. Neredeyse sıfır şehiriçi trafği, çok nadir ani hızlanmalar. Bunun dışında cc ile sürekli 90-95 km ile gidip geliyorum. Buna rağmen ortalamam 4.6 lt. Bazen 4.5 e düşsede bu yokuş çıkarken hemen 0,1 lt artıyor. :D Gerçi ben bu değerden bile oldukça memnunum ama seninkine göre kıyaslayınca çok geldi bana.

Ve önce seni sonra Focus u tebrik etmek gerekir. Çok iyi değerler bunlar. 

Yanıtlama zamanı:

Evet doğru söylüyorsun Tolga :(

Önceki Focus undan tahmin ediyorum, çok sık kontrol edemiyorsundur.

Benim dişleri gayet derin olan Goodyear ları bile yenilememin tek sebebi yüksek hızda güvenlikti biliyorsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Önceki Focus undan tahmin ediyorum, çok sık kontrol edemiyorsundur.

Benim dişleri gayet derin olan Goodyear ları bile yenilememin tek sebebi yüksek hızda güvenlikti biliyorsun.

:wacko:

Yanıtlama zamanı:

:wacko:

Lütfen "biliyorum" de :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

balıkesir-istanbul git gel 1074 km yaptım.. balıkesirde doldurdum dönüşte tekrar doldurdum..toplamda 62 lt...yol bilgisayarı 5.7 gösteriyordu..hesaplamalara göre 5.77 gibi bir şey...ortalama hız 60 küsür bir şeydi...şehirler arasında 111 e sabitlemiştim uzun süre...

Yanıtlama zamanı:

balıkesir-istanbul git gel 1074 km yaptım.. balıkesirde doldurdum dönüşte tekrar doldurdum..toplamda 62 lt...yol bilgisayarı 5.7 gösteriyordu..hesaplamalara göre 5.77 gibi bir şey...ortalama hız 60 küsür bir şeydi...şehirler arasında 111 e sabitlemiştim uzun süre...

Cok yakmis. Benzinli ile bu degerler anca yakalanir. Bahsettigin uzun surenin disinsa performansli kullanmis olsan bile zor yani bu deger. Bakalim nasil yorumlar gelecek
Yanıtlama zamanı:

Cok yakmis. Benzinli ile bu degerler anca yakalanir. Bahsettigin uzun surenin disinsa performansli kullanmis olsan bile zor yani bu deger. Bakalim nasil yorumlar gelecek

otobanlarda 120 altına düşmedim...istanbula giriş çıkışım trafikliydi bide...özellikle dönüşüm çok fenaydı...öğle saatinde öyle trafik görmedim ben..

bakıma girip çıkayım düşer biraz belki.. Engin abinin düşmüştü sanırım bakımdan sonra...

Yanıtlama zamanı:

istanbul trafiği de var içinde.. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.