Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2017 Ford, yeni Tourneo Connect ve Tourneo Courier’i 2018 yılının ortasında satışa çıkartıyor ayrıca Transit ailesi de aynı zamanda satışta olacak. Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-2018-ford-connect-courier-tanitildi/ Tourneo Connect yakıt tasarrufu sağlayan yeni 1.5 litrelik EcoBlue dizel ve silindir kapama sistemli 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor ile geliyor. Dizel makina sekiz ileri otomatik vites seçeneği sunuyor. Xenon da yüklemiş üzerine. Courier de fazla değişiklik yok motorlar aynı (emisyon hariç), 5 ileri yerine 6 ileri manuel şanzıman mevcut bi'de SYNC 3. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 İkiside çok başarılı makyaj operasyonu geçirmiş. Courier zaten yok satıyordu, bu makyaj operasyonu ile yeni kullanıcıların yanında aracını makyajlı versiyonla değiştirmek isteyenleride cezbedecektir. Connect ise gerek makyajı gerek yeni EcoBlue ünitesi ile kombine edilmiş 8 ileri oto şanzımanı ile sınıfındaki rakiplerine toz yutturur. Dip not: Focus MK4 için EcoBlue 8 ileri oto şanzıman kesinleşti diye düşünebilirmiyiz artık ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 İç mekan geldi. Otomatik şanzıman işi belli olmaz ticari olduğu için ama bana kalırsa kesin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İç mekan geldi. Otomatik şanzıman işi belli olmaz ticari olduğu için ama bana kalırsa kesin Bende kesin gözüyle bakıyorum ( işime öyle geliyor çünkiii ) Yav bu bildiğin mondeonun ticari versiyonu (ikinci fotoda daha belli etti kendini) Çok beğendim güzel olmuş gerçekden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 O ekranın açısı değişiyor mu acaba, pek bir eğik duruyor gibi. Sonuçta her ikisi de çok iyi olmuş. Son dönemde sanki tüm markalara ecük bücük dizayn yapıyorlar. Bunlar çok iyi göründüler. Konekt'in dizaynı özellikle çok daha iyi olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Şu orta ekranlar hangi yıkamacının, ya da haşarı çocuğun elinde kalacak, heyecanla bekliyorum. 4 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 1.5 litrelik EcoBlue dizel 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: sekiz ileri otomatik vites 1.5 dizelin beygir gücü belli mi ? Bu yeni otomatik şanzıman çift kavrama mı? Ayrıca dış tasarımı çarpıcı olmuş ben beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 24 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: 1.5 dizelin beygir gücü belli mi ? Bu yeni otomatik şanzıman çift kavrama mı? Ayrıca dış tasarımı çarpıcı olmuş ben beğendim. Verdiğim linkte bu konular hakkında bilgiler mevcut ben daha fazlasını bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Şu orta ekranlar hangi yıkamacının, ya da haşarı çocuğun elinde kalacak, heyecanla bekliyorum. Ben oraları yıkamacılara elletmiyorum, sadece camı içten sildiriyorum o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Bunlar da Transit Connect ve Courier. Kurye'ye hiç emek vermemişler niye acaba diye düşünmeden edemiyor insan. Kurye'nin ekranlısının tuşlar gidince, boş bırakılmış gibi çok çirkin duruyor. Onun da Tourneo'su piano Black. Diğerinde en azından bi cep yapılmış, eğim yeterli ise işe yarar her türlü. Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-2018-ford-connect-courier-tanitildi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 12/4/2017 - 19:02 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bunlar da Transit Connect ve Courier. Kurye'ye hiç emek vermemişler niye acaba diye düşünmeden edemiyor insan. Kurye'nin ekranlısının tuşlar gidince, boş bırakılmış gibi çok çirkin duruyor. Onun da Tourneo'su piano Black. Diğerinde en azından bi cep yapılmış, eğim yeterli ise işe yarar her türlü. Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-2018-ford-connect-courier-tanitildi/ Connect'de sync 3 v3.0 kurulu. Kuryede ise sync 3 v2.2 veya 2.3 kurulu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Bu da B-ROLL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Sınıfında Connect çok başarılı bir araç. Türkiye'de daha çok aile aracı olarak kullanıldığı düşünülecek olursa geliştirmeler yerinde. Kurye ise nasılsa filo filo satılan bir araç. Otosan tok satıcı bu konuda. Çok da bişey beklememek gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Ben yeni connecti başarısız buluyorum. Bence bu tür araçların lükse kaçmaması doğal olarakta fiyatlarının uygun seviyelerde kalmasını doğru buluyorum. Bence doblo'nun ve kangoo'nun arkasında ki başarıda budur. Connectin bu durumu kuryeye yaradı o başka bu durum tabii. Caddy'de de aynı durum var. Eski connect nasıl efsaneleşmişse o çizgiden yürünmeliydi bence. Ha makyajlara gelecek olursak güzeldiler daha güzel olmuşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 11 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: Ben yeni connecti başarısız buluyorum. Bence bu tür araçların lükse kaçmaması doğal olarakta fiyatlarının uygun seviyelerde kalmasını doğru buluyorum. Bence doblo'nun ve kangoo'nun arkasında ki başarıda budur. Connectin bu durumu kuryeye yaradı o başka bu durum tabii. Caddy'de de aynı durum var. Eski connect nasıl efsaneleşmişse o çizgiden yürünmeliydi bence. Ha makyajlara gelecek olursak güzeldiler daha güzel olmuşlar. Eğer Türkiye'den bahsediyorsan bu tamamen otosanın tercihi, üretimin Türkiye'den alınmasına haliyle alındılar ve bu sebeple Transit modelini neredeyse hiç getirmediler haliyle bu zaten seni rekabete kapatan detay. Bu sebeple yerde ve gökte kurye çalışması var Kümülatif toplamda başarı devam ediyor görüldüğü üzere. Makyajda da değişen bir şey olmayacak Bugün kurye hiç olmasaydı o zaman eski Connect kafası eskisi gibi devam ederdi kuşkusuz. Avrupa cephesinde, Ford'un ticarisi dediklerinden iyi durumda zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap