Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Tanıtıldı. 1.5 Dizel Otomatik Geliyor. (Genel Başlık)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Parmak falan değil direk kol.
Cidden artik dikkat etmeye çalışıyorum.
[emoji20]

• Yanıt 486
  • Görüntüleme 118,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Dün fiyat toplantısı vardı, biz ajans konkuruna girmeden önce biraz konuşma şansımız oldu. 4x2 Pws Tdci için kafamdaki rakamı sordular. Söyledim... az be!! dediler; olması gereken bu o da tavan.  Basi

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Kuga aslında "bize de çıktı!" ... ama kıllığına getirmiyoruz. (ciddiyim)   @Yakup Çağatay 'ın belirttiği gibi araçları (Sanayi Bakanlığı talimatları gereği) 2017 MY yapmak için Ocak ayı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Piston başlı cantın bu versiyonu da varmış, ama Amerikanyada :) 

kuga jant.jpg

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk yazdı:

Piston başlı cantın bu versiyonu da varmış, ama Amerikanyada :) 

kuga jant.jpg

Canada abi :D Birde sanki ufakmı kalmış ne...

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

Canada abi :D Birde sanki ufakmı kalmış ne...

Olsun, o da Nort Amerikanya :P 

Yanıtlama zamanı:

Ford sitesinde gelecek araçlar arasında artık kuga yok ne oldu ÖTV sonrası vaz mı geçildi kugadan ???

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Barış Esen yazdı:

Ford sitesinde gelecek araçlar arasında artık kuga yok ne oldu ÖTV sonrası vaz mı geçildi kugadan ???

2017 model yılı gelecek o bakımdan...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
38 dakika önce, Barış Esen yazdı:

ÖTV, arkadaşı derinden etkilemedi, gelir gelir. Site her zamanki gibi eksik/hatalıdır.

Yanıtlama zamanı:

O artık eli kulağında aşamasına geldi :P Muhtemelen araçlar bölümüne alacaklardır bir kaç güne, ondandır.

Yanıtlama zamanı:

Az önce Avrupa çaplı araştırma yaptım :) F/O koymamış  daha siteye. Rusya ve Yunanistan da koymamış. Almanya, İngiltere, Fransa, Polonya ve İtalyada var. Yalnız hala doğru düzgün broşür çıkarmamışlar hiç bir ülkede. Tüm bu ülkelerin sitesinde 9 sayfalık aynı broşür var. Çoğu ülkede 1.5 tdci + pws'den bahsetmiyor ama Fransa ve İtalyada görünüyor bu kombinasyon ..

motor.jpg

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Az önce Avrupa çaplı araştırma yaptım :) F/O koymamış  daha siteye. Rusya ve Yunanistan da koymamış. Almanya, İngiltere, Fransa, Polonya ve İtalyada var. Yalnız hala doğru düzgün broşür çıkarmamışlar hiç bir ülkede. Tüm bu ülkelerin sitesinde 9 sayfalık aynı broşür var. Çoğu ülkede 1.5 tdci + pws'den bahsetmiyor ama Fransa ve İtalyada görünüyor bu kombinasyon ..

motor.jpg

Her iki ülke de ithal araçlar içinde fordun yeri iyi olan ülkeler. ve dizel satışı iyi olan ülkeler. 

bildiğin gibi medeni ülkelerde model yılı değişimi ağustos ta olduğu için yeni kasayı yeni model yılı ile vermek mantıklı. Üretime bağlı olarak yeni kasayı piyasaya süreceklerdir. 

Fransa ve italyada 1.5 tdci pws var ama orada  üretimi ocakta başlayacak yazıyor. yani senle pierre veya gianluca arasında fark yok. onlar da şubattan önce zor görür...

Yanıtlama zamanı:

Shark mı, neden ki? Avrupalı kugada roof anteni yoktu. MCA'nın tanıtım resimlerinde de yok. Hatta youtube'da bulunan hiçbir videoda da yok. 2017 modellerde mi geliyor? Bu arabalar neden hep beyaz, bura nere? Valencia fabrika diyecektim ama şu arkadaki explorer'a benziyor, transit de var :)  @Yakup Çağatay

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Shark mı, neden ki? Avrupalı kugada roof anteni yoktu. MCA'nın tanıtım resimlerinde de yok. Hatta youtube'da bulunan hiçbir videoda da yok. 2017 modellerde mi geliyor? Bu arabalar neden hep beyaz, bura nere? Valencia fabrika diyecektim ama şu arkadaki explorer'a benziyor, transit de var :)  @Yakup Çağatay

Avrupalı değil ki bu :D Soğuk ülke Kuga'sı :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.