Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.5 Tdci Powershift Kuga Teknik Değerleri [WLTP eklendi] ve Bol Resimli

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kuga 1.5 dizel otomatik resmen duyuruldu. 2017 model yılı ile birlikte Türkiye’de

Detayları: http://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-ford-kuga-1-5-dizel-otomatik-ve-detaylari/

WLTP güncellemesi: https://www.focusclubtr.com/topic/13017-15-tdci-powershift-kuga-teknik-değerleri-wltp-eklendi-ve-bol-resimli/?page=11&tab=comments#comment-472747

Focus örneğinde gördüğümüz gibi manuel versiyon ile otomatik versiyon arasında 30 Nm tork farkı mevcut. Manuel 1.5 TDCI Kuga 120 PS 270 Nm tork üretirken, PowerShift 1.5 TDCI Kuga 120 PS 300 Nm tork üretiyor. Manuel versiyonunda gücün sınırlandırıldığını düşünüyorum sebebi ise kullanılan manuel şanzımanın maks. tork dayanımın 285 Nm ile sınırlı olması. Her iki seçenek de Euro 6 değerlerini karşılayabiliyor ve sadece önden çekişli (FWD) olarak sunuluyor.

1.5 TDCI FWD Manuel 120 PS; 12.7 sn, 4.4 lt

1.5 TDCI FWD PowerShift 120 PS; 12.4 sn, 4.8 lt

2017 Ford Kuga ST-Line 2.jpg

2017 Ford Kuga ST-Line 11.jpg

2017 Ford Kuga ST-Line 17.jpg

2017 Ford Kuga ST-Line 21.jpg

2017 Ford Kuga ST-Line 25.jpg

2017 Ford Kuga Titanium 10.jpg

2017 Ford Kuga Titanium 21.jpg

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 62,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Öyle bir niyetimiz yok da, sadece asıl kullanım amacına yönelik bazı detaylar var arabada onu belirtmek istedim. Tamamıyla şehir için yapılmış denemez. Cmax iki karış suda motoru yer (bilmeyenler için

• Niye ki? Ben c-max'ı satıp kuga aldım. Ön konsol dışında alakası olmayan iki araç  

• Aslında çok da dert etmiyor bagajı. 1.6 dizel manuel comfortline tiguen'e 146 verene kadar 1.5 dizel manuel titanium kuga'ya 124 vermek daha mantıklı değil mi?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben de beğendim. İkinci ele düşmesini bekleyip alabilirim 8 sene sonra. Sıfırı ne kadar diye sormayım ben en iyisi.

Yanıtlama zamanı:

Önden görünüş sağlam. Ben SUV'um, crossover değilim diyor :) Arkada biraz eksik puan var, eski stoplar daha iyiydi. @Teoman Saraç Jantlar 19", güzel ama çok büyük bence. @Doğan Kurban 130 civarı bekliyoz :) 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Önden görünüş sağlam. Ben SUV'um, crossover değilim diyor :) Arkada biraz eksik puan var, eski stoplar daha iyiydi. @Teoman Saraç Jantlar 19", güzel ama çok büyük bence. @Doğan Kurban 130 civarı bekliyoz :) 

Abi o zaman şöyle yapıyoruz. Sen şimdi enüstteki fotodaki renkten en dolusundan alıyorsun. 2020 de el sıkışırız seninle. Ama bak biraz daha dolu hale getirirsin artık abi.

Yanıtlama zamanı:

Çok hoş olmuş. Edgenin 1 boy küçüğü olmuş. Murat abi senden bi atraksiyon bekliyoruz artık :)

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlandırma nasıl olacak merak ediyorum.. Tusconla beraber en alınası araç olmuş sınıfında dizel motor ve otomatik şanzımanıyla..

Hilmi Solak tarafından düzenlendi
İmla hatası

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Ben de beğendim. İkinci ele düşmesini bekleyip alabilirim 8 sene sonra. Sıfırı ne kadar diye sormayım ben en iyisi.

Sen sıranı bekle önce ben kapak attım @Murat Kavuk abiye  :D:D:D

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Abi o zaman şöyle yapıyoruz. Sen şimdi enüstteki fotodaki renkten en dolusundan alıyorsun. 2020 de el sıkışırız seninle. Ama bak biraz daha dolu hale getirirsin artık abi.

12V kapak ile başlarız modifikasyona. :) 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

12V kapak ile başlarız modifikasyona. :) 

Heee yaparız da bendeki kapağı verdimmiydi birine yahu.

--0 dakika sonra eklendi--
26 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

Sen sıranı bekle önce ben kapak attım @Murat Kavuk abiye  :D:D:D

Şşş rütbe konuşur. Bak Şirinbaba rütbesi kimsede var mı? Ghia seni.

• Yakup Ç. A., başlığı 1.5 Tdci Powershift Kuga Teknik Değerleri ve Bol Resimli olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Heya iyi dedin. @Yakup Çağatay  PURSER olarak yazarmısın :D (okunuşta başka şeyler akla gelse bilem)...

Rütbe den kastın alt/üst ise ben yukardayım onu netçezzzz...

--2 dakika sonra eklendi--

2 dakkada kaynattın ya konuyu.... Neyse taşınır nasıl olsa :D

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araç sağır kalmasın diye şanzımanı bu sefer hızlı tutmuşlar, tabii tüketim değeri artmış. (Bknz: 2.0'da tam tersi)

Örneğin Focus'a göre nihai tahrik değeri farklı.

Kıyaslama yapalım sürdüğümüz araç olsun kıstas.

C-max 1.5 Tdci PowerShift : 1,472 kg / 0-100: 12.4 sn / 4.4 lt / 50-100: 7.9 sn, manuel ver.: 9.9 sn

Kuga 1.5 Tdci PowerShift   : 1,605 kg / 0-100: 12.4 sn / 4.8 lt / 50-100: Yok   , manuel ver.: 10.9 sn. Ara hızlanma tahmini 9 sn diyebiliriz.

Performans konusunda C-max gayet iyiydi aslında buradan bile kıyaslama yapılabilir ama daha da bildik modellere gidelim ara hızlanma için.

MCA (4.vts)

Focus 1.0 EB 125 ps  , 50-100: 11.8 sn

Focus 1.6 125 ps       , 50-100: 15.0 sn

Focus 1.6 Tdci 95 Ps  , 50-100: 10.9 sn

Focus 1.6 Tdci 115 Ps , 50-100: 9.9 sn

Yanıtlama zamanı:

Bu Ford un tasarımında nasıl biri var illa bi yerlere şu eski tip ocak düğmesinden koyacak. Ya şu far anahtarı nedir ya.. 2017 de çıkacak araçta bilem fi tarihindeki düğmeyi kullanıyor. Nedir bu ya..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.