Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

2017 Makyajlı Kuga Fiyat Ve Donanım Listesi

Recommended Posts

19.02.2017 - 12:54 tarihinde, Cem G. yazdı:

Avrupa'da Bang&Olufsen, Amerika'da Harman tercih ediyor, ki bence iyi de olmuş. (bkz: 2018 Expedition) Sanırım Kuga bu geçiş döneminden nasibini aldı ses sistemi açısından.

Kuga Sony ile devam ediyor :) B&O şu an Yeni Fiesta-EcoSport ile duyuruldu zamanla hepsi ona geçecek ama belli.

Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Kuga Sony ile devam ediyor :) B&O şuan Yeni Fiesta-EcoSport ile duyuruldu zamanla hepsi ona geçecek ama belli.

Aynen yeni kasalarda kullanılmayacak dediğim gibi facelift olduğunu unutmamak lazım :) Nasibini almaktan kastım artık Sony'den kurtulması gerektiğini düşünenlerdenim ama mevcut iç mekanda ses sistemi değişeceklerini beklemiyordum zaten yeni bir akustik yaratılmalı sonuçta. B&O ve Harman mantıklı olmuş benim laptop da B&O maşallahı var :D 

• Like 1

manuel vites otomatik farkı 18 bin tl görünüyor: )...Ama bu durum fordun fiyat politikası ile ilgili değil; 70 bin ötv bandını aşmasıyla alakalı bir olay sanıyorum ...Dünyada böyle komik bir vergilendirme sistemi yoktur sanırım:) Benim de tahminim bu rakamlardı... Acaba Titanium a eklenen opsiyon listesi ve fiyatları nasıl olur .. 

Edited by Ozan F.
ekleme yorum

18 saat önce, Ozan F. yazdı:

manuel vites otomatik farkı 18 bin tl görünüyor: )...Ama bu durum fordun fiyat politikası ile ilgili değil; 70 bin ötv bandını aşmasıyla alakalı bir olay sanıyorum ...Dünyada böyle komik bir vergilendirme sistemi yoktur sanırım:) Benim de tahminim bu rakamlardı... Acaba Titanium a eklenen opsiyon listesi ve fiyatları nasıl olur .. 

Ee tabii ki :) Bkz: Style ile 8.5 K

Titanium üzerine bu paketler var. Fiyatları tahmini olarak ekliyorum.

-19'' Jant Paketi - 2.800 TL

-Konfor Paketi (Koltuk) - 10.000 TL

-Tekno Paketi - 8.000 TL

-Cam Tavan - 4.600 TL

-Bi-Xenon Paketi mevcut. (AFL) - 5.500 TL

https://www.focusclubtr.com/topic/11573-2016-makyajlı-kuga-tanıtıldı-15-dizel-otomatik-geliyor/?do=findComment&comment=388148

• Like 1

Listede belirtmediğinize göre cam tavan standart demek ki ... Mondeo nun dinamik led paketini neden kullanmamışlar acaba...Dinamik Led mi Bi xenon mu daha iyidir?   19 jant ve bi xenon paketi çekici görünüyor....

14 saat önce, Cuneyt Ertul yazdı:

İyi akşamlar yakup bey bu durumda Titanium da hala Bi-xenon lar extra opsiyon mu oluyor?

Evet :)

--1 dakika sonra eklendi--
14 saat önce, Ozan F. yazdı:

Listede belirtmediğinize göre cam tavan standart demek ki ... Mondeo nun dinamik led paketini neden kullanmamışlar acaba...Dinamik Led mi Bi xenon mu daha iyidir?   19 jant ve bi xenon paketi çekici görünüyor....

Ford'un güncel LED leri çok iyi puan alamıyor testlerden.

edit: @Ozan F. düzeltiyorum, cam tavan opsiyon listesinde.

Bu fiyatlar ile dizel serisi epey iş yapar kanımca. Yalnız, hep Volkswagen'i eleştirirdim standart donanım cimriliği konusunda, Yeni Kuga da bu eleştirime maruz kalacak galiba... Yine de çok iş yapacağını düşünüyorum, çok geç bile kalmışlardı düşük hacimli dizellerde... Focus'tan sonra SUV sevmesem de ben bile düşünebilirim yeni Kuga'yı... 

9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Cam tavan standart (Tit) olabilir evet öyle hatırlıyorum gibi.

Bu sürpriz olur, ama öyleyse iyi tabi :) Benim hesabım: tit + sunroof + navi + tekno + zenon = 141 + 4 + 3 + 9 + 4  = düz 160 dolu dolu kuga 4x2 dizel pws olur. Opsiyon fiyatlarını şimdi kafadan attım ama genelde bu civarda .. 

Donanım olarak, güncel rakiplerinden önemli diyebileceğim eksiği çevre görüş sistemi ve büyük ekran göstergeler. Led olayı bu fiyat segmentinde halen soru işareti, ben özellikle tercih etmem. Ama ford'un yerinde olsam, bunu bir pazarlama stratejisi olarak arabaya bir şekilde koyardım (İşin göz boyama tarafında kuga'nın bir çok eksiği var ..)

H.Cenk bey 4*4 tabi ki zevk meselesi .Ben geçtiğimiz yıl Honda CRV 4x4 1.6 dizel kullanmış birisi olarak.Şehir içi kullanım için sadece fazla yakıt masrafı ve hantallık olduğuna inanıyorum.Diğer alanlarda ise arazi aracı olarak bu akıllı 4 çekerlerin zaten kanımca hiçbir esprisi yok.

İnancım o dur ki;Ford Kuga bu 120hp-powershift tdci ile max 7-7,5 lt arasında gezecektir.Oysa ki Honda aynı kulvar da 8 in altına düşmez yukarısının önü açık.Nasıl kullandığınıza bağlı...Ama araçta muazzam bir ağırlık var yaklaşık 1800kg .Makyajlı Kuga nın 1600kg lar etrafında olacağını varsayarsak ben sanırım titanium+bixenon+sun roof  tercih edebilirim.

Şimdi, H. Cenk yazdı:

bana titanium+19 jant paketi+bixenon+konfor paketi+otomatik vites ve 4x4 lazım. 

Bu durumda başka markalara bakıyorum :D:D

Ben çok baktım. 200'den aşağı hiç bir marka da yok. Highline tiguan var mesela 205 bin falan. Ama onda da titanyumdaki standart donanımlar bile yok..

tüm opsiyonlar alınırsa 42- 43bin tl hay maşallah ne diyelim arabanın fiyatı ucuz donanımdan kazanırız  nasıl olsa ahhh bu otosan ahh :D

165 -183 bin para vercek millet araba dolu dolu 2 çeker o kadar para ver jipe bin kışın yolda kal :) bu kadar para alıyorsun istiyorsun yap şunu 4x4 ne olur sanki :D

• Like 2