Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_406957 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Taze taze. Jantlar olmamış, aracı zayıf gösteriyor. Renk sanıyorum sedefli beyaz ama aracı göstermemiş. Bence makyaj sonrası kasanın rengi koyu tonlar. Jant olarak kesinlikle eski kasa 1.5 lerdeki titanium ve selective jantlarını da sunmalılardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407009 broşür vs. yayınlanmış http://www.ford.com.tr/SBE/fiyatlar-ve-brosurler/binek-araclar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407013 Selamlar Yakup bey... Acaba bu mercekli halojenlere xenon uygulayabilirmiyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407022 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: freemont alın napıcaksınız kugayı Ağzını bozma, hem yakışıklı hem de tahsilli bir adamsın ... böyle laflar ağzına yakışıyor mu? bkn. nerde len benim biber kavanozu diye mutfağın altını üstüne getirmek. @Mesut Şeker iyi günlerde, sağlık - sıhhatle kullanın efendim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407026 Kaan Abi ne zaman deneme sürüşüne gelelim. Dükkana ulaştı mı? Arkadaş her gün 40 yerden taciz ediliyorum gelin şuna binin buna binin deneyin. Hepsine Kuga bekliyorum diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407042 13 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yok hocam o kadar olmaz Her ay gelir arabalar azar azar. Selamlar Yakup bey... Acaba bu mercekli halojenlere xenon uygulayabilirmiyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl Yazar comment_407045 1 saat önce, Cuneyt Ertul yazdı: Selamlar Yakup bey... Acaba bu mercekli halojenlere xenon uygulayabilirmiyiz? Gayri resmi olur herhalde Bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407046 BU arada Konfigürasyon yayınlanmış.... http://www.ford.com.tr/SBE/ConfigureVehicle Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407047 14 saat önce, Mesut Şeker yazdı: Lansman fiyatı olduğu için sadece 350 tl indirim oldu. 350 lira için ağzını açmaya değmez.Ben olsam 350 daha fazla veririm.helalleşirdik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407052 Şimdi, Osman Türkol yazdı: 350 lira için ağzını açmaya değmez.Ben olsam 350 daha fazla veririm.helalleşirdik. Hesap no verelim sana, @Murat Kavuk alacak bir tane ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407055 ST line a konfor paketi aldığımızda deri döşeme geliyor ya bunu bej/krem seçme şansı var mıdır. Kapkara kasvetli iç mekana devam mı ? ST +xenon+konfor 157 bin TL oluyor muhtemelen böle bir araba da yoktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl Yazar comment_407060 16 dakika önce, H. Cenk yazdı: ST line a konfor paketi aldığımızda deri döşeme geliyor ya bunu bej/krem seçme şansı var mıdır. Kapkara kasvetli iç mekana devam mı ? ST +xenon+konfor 157 bin TL oluyor muhtemelen böle bir araba da yoktur ST-Line ile deri döşeme yok abi sadece Titanium'da o yüzden ST-Line konfor paket ucuzlu Buna elektrik geliyor. Deriyi ayrı paket yapmayı zor görmüş kendine otosan beyciğim İstediğin araba vardır hatta teknolusu da Sonra ne kadar gelir hazırda olur muamma, istersen gelir tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407063 Yakup bey ben titanyum manuel düşünüyorum, yeni kugada 1.5 manuel test aracı olmayacak o yüzden test etme imkanımız yok. Aynı motor hemen hemen yakın teknik değerlerde grand cmaxde de var manuel olarak hiç test ettinizmi bu motoru.Teknik değerlerde 0-100 değeri düşük biraz.Ford un manel şanzuman tork dayanımı 285 olduğu için chip imkanıda yok.Kullanımda üzermi bu araç bizi Teşekkürler Şubat 23, 20179 yıl Cihat Yapıcı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407064 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hesap no verelim sana, @Murat Kavuk alacak bir tane ? Alıcam ama navi işi olur ise Beni uğraştıracak ise bu işe hiç girmeyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20179 yıl comment_407066 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Alıcam ama navi işi olur ise Beni uğraştıracak ise bu işe hiç girmeyeceğim. Navi için yorganı yakarım diyorsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın