Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Yeni Kasa Mk4 Focus Test Ediliyor (Casus Çekimler)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dizel otomatik MCA'lara yüklenin millet... MK4'ten malesef ki hayir yok (gorunen o simdilik) 

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 228,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinan yücel
    sinan yücel

Yakında kamuflajlı olarak 2. ele düşecek...

• Görüyorum ki forumdaşlarım 140-150.000 TL'lik yeni bir Focus tarif ediyor.

• Dikkat ettim.Izgara mevcut tıtanyum ızgarasının ters çevrilmiş hali. Eldeki ızgaralar ziyan olmasın diye herhalde.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 2 ve Focus 3'teki tasarım hatalarını (hata gösteren,işçiliği nispeten zor) tekrarlamayacaklar belli. Fiesta çizgisinde gidilmesi farklılık severler için üzücü ancak bunu dikkate almayanlar için başarılı olacaktır.

İşçilik hatalarını göstermeyecek, temiz, sıradan ve bundan daha kaliteli yüz gelir. Her yeri bantlı garip bir fotoya bakmak yerine şuna bakmalı.

Ağabey biraz heybetli kolları uzun ancak yine de herkesin rahat erişebileceği bir ekran kullananların gözüne batmaz.

Ford'un Focus'ta hata yapma lüksü yok zaten, bekleyip göreceğiz sonuçlarını :D 

Ek olarak dashboard derinliğinin bariz azaldığını da gözden kaçırmamak gerek. (Bkz: SpyShot)

up39516-Ford_Fiesta_2017_Infos_Preise_Mo

Yanıtlama zamanı:
37 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

hatalarını tekrarlamayacaklar belli. Fiesta çizgisinde gidilmesi

Umarım tekrarlamazlar, çünkü aynı hatalara devam etmeleri Einstien'ın deyimiyle ancak aptallık olurdu.

Hoş ben yine de çok emin olamıyorum.

Madem Fiesta çizgisinden gidecek o zaman düşük donanımlarda böyle mi gelecek?

Bu ne eğreti tasarım, ne kırılgan bir yapı, ne komik bir oturtma.

Yok, yok, bu kelimeyi sevmem ama ben giderek Ford'dan "soğuyorum" galiba. 

Canlısına şans vermeden taslak üzerinden son sözü söylemek yanlış, biliyorum, ama işte...

fiestamedia1.JPG

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2/14/2017 - 19:34 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

2018 Ford Focus_Son 3.jpg

Eğer böyle olacaksa düşük donanım şekil a1 gibidir herhalde :) Anlamsız boşluk var üstte böyle olunca da. :D Bana kalırsa boş dolu hepsine ekran koyarlar.

Adamlar tanıtmadan önce göstermemiş olalım diye böyle garip şeyler mi yapıyorlar acaba !?! 

Yanıtlama zamanı:

Bu ortaya emanet ekranı ilk kez cliolarda görmüştüm, şahsen focusa gitmez derim ama trend böyle sanki. Sonuçta audide kullanıyor, gizleneninden olsada.

Focus1 in sıra dışı tasarımından sonra focus 2 gibi iç dış beğeni uyandırmayan bir model çıkıyorsa, pekala çoğu kişinin hoş diyebileceği focus 3 ten sonrada yeni garip bir tasarım ortaya koyulabilir ama yinede herşey görsellik değil, fiyat, performans, cazip motor, sürüş keyfi yine focusu sattırır. Focus o kadar eski bir model değil ama sağlam bir ismi, iyi bir ünü var. 

sabretmek lazım nasıl birşey çıkacak. Şu an çok belirsiz.

Yanıtlama zamanı:

Yeni Golf ve Polo'yu görünce biraz daha çalışalım derler herhalde

Yanıtlama zamanı:

Ses sistemini Arçelik mi yapıcak acaba ? :D Kalan tüplü tvleri koymuş gibiler. Düşük donanım daha kabul edilebilir.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Yooo, hayır, olamaz, çirkin, çok çirkin...

5947b9136ee72_FordFocus2018_SpyShot_5.thumb.jpg.143a8b3cb452bf80268a64c485aa2de3.jpg

Torpido gözünde outlook'dan mail çıktısını print etmiş. Artık ne yazdılarsa :)

Yanıtlama zamanı:

Az önce gazetede Hyundai Kona'nın çıkışıyla ilgili bir haber okudum. Arabanın iç resmini görünce önceki sayfada paylaşılan Focus'un içini görür gibi oldum. Direksiyondan orta konsola kadar çok fazla benzerlik var gibi.

icerdeeeeee-11.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hyundai ve fordun hem iç hem dış tasarımları bayadır benziyo bence..

İ30 a benzer focus çıkarsa şaşırmam..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
30 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı:

Az önce gazetede Hyundai Kona'nın çıkışıyla ilgili bir haber okudum. Arabanın iç resmini görünce önceki sayfada paylaşılan Focus'un içini görür gibi oldum. Direksiyondan orta konsola kadar çok fazla benzerlik var gibi.

Ecosport özellikle :) 

Yanıtlama zamanı:

Ecosport'un iç görünüşüne hiç dikkat etmemiştim. Ama bu tasarım C-max'te olsaydı kesinlikle almazdım.

Misafir
This topic is now closed to further replies.

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.