Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Yeni Kasa Mk4 Focus Test Ediliyor (Casus Çekimler)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bence çok sürmez birkaç aya kadar tanıtımı yapılır. İnşallah önümüzdeki haftalarda da kamuflajsız görüntüleri yayınlanır diye tahmin ediyorum

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 228,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinan yücel
    sinan yücel

Yakında kamuflajlı olarak 2. ele düşecek...

• Görüyorum ki forumdaşlarım 140-150.000 TL'lik yeni bir Focus tarif ediyor.

• Dikkat ettim.Izgara mevcut tıtanyum ızgarasının ters çevrilmiş hali. Eldeki ızgaralar ziyan olmasın diye herhalde.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Orkun S. yazdı:

motor1.com adresinde hatchback Focus'un Mart 2018'de Cenevre'de tanıtılabileceğini söylüyor. Bu çok geç bir tarih değil mi? Mk4 konularının başlarını okuduğumda Mart 2018'de Türkiye'de satışa sunulacağı yazıyordu. Ben Mart 2018'de Sedan Ford Focus'u isterim :sofeer:

Bizim yazdıklarımız ortada :) Kime neye nasıl inanmak istersen, özgürlük böyle bir şey :) 

Bu tür şeyler yoruma ve bilgiye açık.

Ayrıca eğer ben yazdıysam 'kesin Mart vs' dememişimdir sene başının yorumlamasıdır ancak, bu tür aktarma yazılarında da dikkat etmek gerek :)  

Firmaların neyi nasıl yapacağı da değişebiliyor maalesef, eğer daha güncel bilgi olursa zaten birimiz yazarız diğer konuya :) 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bizim yazdıklarımız ortada :) Kime neye nasıl inanmak istersen, özgürlük böyle bir şey :) 

Bu tür şeyler yoruma ve bilgiye açık.

Ayrıca eğer ben yazdıysam 'kesin Mart vs' dememişimdir sene başının yorumlamasıdır ancak, bu tür aktarma yazılarında da dikkat etmek gerek :)  

Firmaların neyi nasıl yapacağı da değişebiliyor maalesef eğer daha günce bilgi olursa zaten birimiz yazarız diğer konuya :) 

Aynen abicim. İlk güvendiğimiz yer burası. Bende sadece okuduklarımı buraya aktararak bilgi paylaşımında bulunmayı istiyorum :) Birkaç aya kadar kamuflajsız fotoğrafların çıkacağı düşüncesindeyim. Bu sene içinde de tanıtılacaktır bence bir otomobil fuarında.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Orkun S. yazdı:

Aynen abicim. İlk güvendiğimiz yer burası. Bende sadece okuduklarımı buraya aktararak bilgi paylaşımında bulunmayı istiyorum :) Birkaç aya kadar kamuflajsız fotoğrafların çıkacağı düşüncesindeyim. Bu sene içinde de tanıtılacaktır bence bir otomobil fuarında.

Fuar şart değil, Ford fuardan bağımsız çok araç tanıttı. :) 

Yanıtlama zamanı:

Eğer gelecek araç bu fotodakiler ise coupe sedan formundan çıkmış. Baş ve diz mesafesini artırmışlar. Gemi gibi bi focus gelebilir

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Selçuk Etem yazdı:

Eğer gelecek araç bu fotodakiler ise coupe sedan formundan çıkmış. Baş ve diz mesafesini artırmışlar. Gemi gibi bi focus gelebilir

En dar iç hacimli ve en az bagaj kapasiteli C sınıfı araç diye tabir edilen Focus'tan en geniş iç hacimli ve en fazla bagaj kapasiteli C sınıfı araç olan Focus'a geçiş mi olacak acaba? :) Bu arada lafın gelişi söyledim bunları. Sonra gelip en dar iç hacim Focus'ta değil demeyin :)

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Selçuk Etem yazdı:

Gemi gibi bi focus gelebilir

Çok ümitlenmeyelim. Fiesta'da dağ fare doğurdu. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
37 dakika önce, Selçuk Etem yazdı:

"Gemicik" gibi gelme olasılığı da var :)

Yanıtlama zamanı:

Otomobilin dış ölçüleri görsel bazda ciddi büyümüş gibi gözüküyor. Ama bir otomobilin iç hacmini büyütmek sadece dış ölçülerini büyütmekten geçmiyor maalesef. Koltuklarda kullanılan malzemelerin kalınlığı, ön konsolun uzunluğu, arka süspansiyon çeşidi gibi bir çok etken iç hacim konusunda hesaplanması gereken değişkenler. Bu ve buna benzer etkenleri bir bütün halinde ele alıp iyileştirme yapılabilirse ancak dış boyutlardaki artış, iç hacimdeki artışta etkili bir rol oynayabilir.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arka kapi cami 2 parca olmus. artik full acilir olacaklar sanirim.

Yanıtlama zamanı:

Arka farlar golfü andırdı bana...

Misafir
This topic is now closed to further replies.

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.