Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ibrahim U.

Üye
  • Toplam İleti

    147
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ibrahim U. tarafından yazılan her şey

  1. Cok gecmis olsun Semih. muafiyet bildigim kadariyla kaskoda gecerli. Belli bir tutara kadar olan hasarlari ben karsilayacagim diyerek, odedigin primi dusurebiliyorsun. Trafik sigortasinda boyle bir muafiyet, heleki karsi tarafa verdigin hasardan muaf tutulma gibi bir durum hukuka pek uygun durmuyor. Yukarida soylendigi gibi, sigortanin eksperinin X TL dedigi bir tamirat icin servisin istedigi daha yuksek tutar sebebiyle farki sen oduyorsun. Servis buna bir kup bulmus ve %70 sen odersin diyor. Bence ustune gitmedi, pazarlik etmeli vs vs ve odememeliydin. Allah baska hasar, zarar ziyan vermesin diyelim. Iyi gunlerde kullanman dilegiyle.
  2. duz yollarda kullaniyor ve gazi koklemiyorsanir 2.000 devir yeterlidir vites degisimi icin.
  3. Bu lafi hatirliyorum sanki
  4. arka kapi cami 2 parca olmus. artik full acilir olacaklar sanirim.
  5. ilanin linkini paylasir misiniz? neler yapabiliriz bakalim. --2 dakika sonra eklendi-- Adana Seyhanda 1 ilan var ecoboost. yazdim kenara https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-182-beygir-ozel-uretim-eco-boost-468914957/detay
  6. sekmen; seke seke gezmen! anlaminda mi acep?
  7. katlanir aynanin maliyeti nedir ki baz donanima eklemezler? ambition mutlu eder gibi duruyor. bence gayet iyi satar bu meret... Silindir sayısı 4 Silindir hacmi (cc) 1395 Çap / Strok (mm) 74,5 x 80,0 Maks. güç [Kw(PS) / dev/dak] 110 (150) / 5000-6000 Maks. tork [Nm / dev/dak] 250 / 1.500 - 3.500 Performans Maks. hız (km/h) 198 İvmelenme (0-100 km/h) 9,6 Tüketim Şehiriçi ( lt / 100 km ) 7,5 Şehirlerarası ( lt / 100 km ) 5,6 Ortalama ( lt / 100 km ) 6,3
  8. ic tasarimi ben de begendim. dis tasarim burun kismi haric kotu degil, hos bile diyebiliriz. --0 dakika sonra eklendi-- iyi motor secenekleri ile satisi artabilir kanaatindeyim.
  9. acilmis kutu telefon mu satiyorlar? yok artik diyesim var
  10. kamuoyu yoklamasi yapiliyor resmen
  11. nihayet Ford, yine gec kalinmis bir kararla, sadece motora calismanin yetmeyecegini anlayarak hafifletme calismalarina yon verdi. Kuga bu teknoloji ile uretilmis olsaydi ve guncel focus agirliginda yapilabilseydi dunyamiz cok daha farkli olurdu...
  12. Bu konuda @Necati Ustundağ'in guzel bir uygulamasi var. tablet normal durumda kapali, geri vitese takinca ceyrek daire cizerek aciliyor ve kamera goruntusunu yansitmaya basliyor. bizzat test ettim cok basarili, tecrubesini buradan paylasacaktir.
  13. titanium paketi 70bin barajini gececek ve el yakacak. 2016 yilinda gelmeye baslasa cok iyi olacakti.
  14. batakliga saplandik, cirpindikca dibe vuruyoruz. elimizden tutup cikarmaya calisan da yok. cirpinip biran once dibi mi boylamali, yoksa biraz daha yasayabilmek icin serbest mi birakmaliyiz?
  15. bildigimiz haliyle mi gecti detayini bilmesem de, dun sabah radyoda kabul edildigini duydum.
  16. markalara cok onyargili yaklasmamak gerektigini dusunuyorum. hepsi de guzel isler yapmak icin ugrasiyorlar. zamaninda esime hyundai aldik diye tonla laf eden arkadasim Tuscon almak icin hamle yapar durumda. buyuk lokma ye ama buyuk laf konusma misali... farlarin icine giden tamponu hic begenmedim. ucak kokpitine benzeyen dugmeler icin yorum yapamiyorum, begenip begenmeme arasindayim. ama en onemlisi gostergelere direksiyon uzerinden bakmak cok rahatsiz ediyor beni. ben de burada onyargi besliyorum biliyorum. sonuc ne derseniz, total olarak guzel bir is cikarmislar. sanziman bildigim/duydugum kadariyla gayet basarili isler cikariyor son versiyonlarda. bir test surusu yapip, rahatsiz buldugum durumlari tecrube etmek isterim. belki de sonrasinda iyi bir uyum olabilir...
  17. killandim simdi 1 aya kadar taktiracagim, dogrusunu arac ustundeyken iletirim. alirken ardasik 2 model vardi. 840-850 degillerse, 850-860 olabilirler. ya da artik farklidir bilemedim.
  18. tam olarak bu lastikten kullaniyorum. 3 yili doldurdum, 4. yil icin son kez taktiracagim. 3 yil performansindan cok memnundum.
  19. 7,8 full sehir ici. 1.6 tdci c-max... hic bu degerleri gormemistim, zorlasam da, cok trafikte kalsam da ortalama max 6,8-6,9 olmustu.
  20. 2 gun kapali kalsa hepimizi kapi onune koyarlar hocam... gecenlerde ttnet gayrettepe switch yandi, 4-5 saat yayin yapamadik. onun disinda sorun olmadi hic.
  21. Ibrahim U.

    Focus 3 Ten Sonra C Max

    fransizlarin yeni modellerini cok begeniyor olsamda, 2016 oncesi uretimler icin ayni seyi soyleyemem. c-max arka koltukta seyahat etmisligim de var. hic bir sekilde bacak ve bas sorunu yasamadim. surucu koltugunda cok uzun yol yaptim ve arkada 3 yolcu tasidim. sikayet edeni hic gormedim. tabi cusseleri de hesaba katmak gerek. kisa mesafelerde 190'lik insalarla da arka tarafin rahatsiz etmedigini test ettim defalarca. bagaj hacmine cok takilmayin, pandizotu kaldirdiginizda (arka koltuklarin hemen arkasina sokmak kaydiyla), gorusunuzu kapatmadan dunyalari doldurabiliyorsunuz. surus keyfine diyecek yok. tam uzun yol araci bence. scenic'de olan ozellikler opsiyon ile c-max lere eklenebiliyor. mesela benim aracimda dokunmatik olmasada 5" ekran, navi + geri donus kamerasi mevcut. ihtiyac buysa c-max'de sizi mutlu eder. mercek temizse, kameranin gece gorusu mukemmel. serviste kapi ayarlarim bozuldugu icin cok fazla sikayetciyim ama bu uretim degil teknik servis kaynakli sorunlar. tavsiye edermiyim dersen, aracim icin ford otosanla mahkemeligim ama yine de yenisini alir tepe tepe binerim.
  22. cok gecmis olsun. focusu iade ederek iyi yapmissiniz, cok sukur sorun cikarmamis. yeni aracinizi iyi gunlerde, kazasiz belasiz kullanin.
  23. tesekkurler Yakup, eline saglik. yazilali cok olmus, pek okumadigimiz gun yuzune cikmis oldu
  24. Kuga yollara cikmaya hazirlanirken, neden yine c-max'e cark ettin? --4 dakika sonra eklendi-- sadece isletim sistemi mi yenilendi? sync3 ile dokunma hassasiyeti de gelismis mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.