Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201610 yıl comment_346735 Sync 3 resmen tanıtıldı! SYNC 3 öncelikle Mondeo, S-MAX ve Galaxy ile sunulacak ardından Makyajlı Kuga ile. Makyajlı Kuga‘nın Ekim’de ülkemizde olacağını iletmiştik, diğer modellere bu yılın yaz döneminde sunulacak. TÜM BİLGİLER: http://anasayfa.focusclubtr.com/avrupa-icin-sync-3-tanitildi/ TÜM GÖRSELLER: http://anasayfa.focusclubtr.com/galeri-avrupa-icin-sync-3/ Burada videolar mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201610 yıl Yazar comment_346775 Ford yazılımda akıllılık etmiş. C-MAX ve Kuga'da bombeli tasarım vardı alt kısma dokunulmuyordu. Şimdi menü seçimlerinin tamamını alta taşıyıp butonu büyütmüş, böylelikle o kısma basamama sorunu ortadan kalkmış. Nice Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl comment_346888 Klimanin gosterildigi arayuz inanilmaz dandik duruyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl Yazar comment_346915 Açık hali de bu. Bir NOT: Gündüz tema'sı bilerek açık renk yoğun tutulmuş; gündüz güneş yansıması olmasın ve parmak izi belli olmasın diye. Gece daha çekici. OTA ile yakında tema seçimi gelirse şaşmamak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347732 Aracımdaki android sistemden sonra SYNC 3, malesef çok da teknolojik gelmiyor, kusura bakma FORD. Şubat 25, 201610 yıl Serkan Sümer tarafından düzenlendi Fotoğraf ayarlaması Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201610 yıl Yazar comment_371330 Ve gelmeye başladılar. Bugün GALAXY gelmiş aaaa bir baktım ki SYNC 3 var Otosan istemeden güzellik yapmış oldu Bunlar önceki üretimlerde SYNC 2 ile geliyordu. Geç getirerek özellik sınıf atlamış oldu. Kontrol ettim, MAYIS (gününü bilmiyorum) üretimli Mondeo'lar da da SYNC 3 olacak. (Avrupa öyle en azından bizim için aksaklık olmaz.) Yarın videosunu çekeceğim, çok beğendim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201610 yıl comment_371336 Aptalca bir soru sorabilir miyim? (Aslında iki soru) 1. Telefon ekranını yansıtma seçeneği var mı? Google maps, yandex el ayak oldu İstanbul'da malum. 2. Sync 2'li araçları ünitesini 3 ile değiştirebilme şansı var mı? Yoksa ben avcumu yalamaya başlayayım mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201610 yıl Yazar comment_371339 18 dakika önce, Cem Kamil said: Aptalca bir soru sorabilir miyim? (Aslında iki soru) 1. Telefon ekranını yansıtma seçeneği var mı? Google maps, yandex el ayak oldu İstanbul'da malum. 2. Sync 2'li araçları ünitesini 3 ile değiştirebilme şansı var mı? Yoksa ben avcumu yalamaya başlayayım mı? -Yansıtma yok ama Android Auto ve Car Play var. Bunlar diğer app'lere ulaşmaya izin verir. - Modül değişir ve ekran değişirse belki olur araç bu değişimlerde sorun çıkartmazsa çalışır. Güncelleme vs ile olmaz ama, ayrı sistemler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375252 Mayıs üretimli mondeolar da sync 3 kullanılmaya başlandı ise; focus, c-max vs için de her an geçiş mümkün olabilir değil mi? C-max alma niyetim iyice kabardı ama bu soru aklıma takıldı şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl Yazar comment_375265 26 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Mayıs üretimli mondeolar da sync 3 kullanılmaya başlandı ise; focus, c-max vs için de her an geçiş mümkün olabilir değil mi? C-max alma niyetim iyice kabardı ama bu soru aklıma takıldı şimdi Hayır abi maalesef Avrupa için bunlar hakkında açıklama dahi yok. Bu sene olmaz sanıyorum artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375295 3 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Mayıs üretimli mondeolar da sync 3 kullanılmaya başlandı ise; focus, c-max vs için de her an geçiş mümkün olabilir değil mi? C-max alma niyetim iyice kabardı ama bu soru aklıma takıldı şimdi Kuga yollara cikmaya hazirlanirken, neden yine c-max'e cark ettin? --4 dakika sonra eklendi-- sadece isletim sistemi mi yenilendi? sync3 ile dokunma hassasiyeti de gelismis mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375301 39 dakika önce, Ibrahim U. yazdı: Kuga yollara cikmaya hazirlanirken, neden yine c-max'e cark ettin? --4 dakika sonra eklendi-- sadece isletim sistemi mi yenilendi? sync3 ile dokunma hassasiyeti de gelismis mi? Vazgeçtim zati c-max'dan. Sync 3 ile sync 2 arasında ekran ve modül donanımsal olarak farklı görünüyor (belki modül için sadece yazılım farklıdır ama ekran kesinlikle farklı). Daha yeni nesil bir ekran kullanılıyor, dokunma hassasiyeti daha iyi (videoda da vardı galiba). Navigasyon için tekrar anteni ayırmışlar. Amerikanyada sync 2'yi söküp sync 3 takanlar var. Tesisatta bazı farklar varmış, ses için biraz kurcalamak gerekiyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl Yazar comment_375303 Bir saat önce, Ibrahim U. yazdı: Kuga yollara cikmaya hazirlanirken, neden yine c-max'e cark ettin? --4 dakika sonra eklendi-- sadece isletim sistemi mi yenilendi? sync3 ile dokunma hassasiyeti de gelismis mi? Buyrun http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-sync-3-incelemesi-apple-carplay-android-auto/ Biri rezistif (eski) biri kapasitif (yeni) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375336 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Buyrun http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-sync-3-incelemesi-apple-carplay-android-auto/ Biri rezistif (eski) biri kapasitif (yeni) tesekkurler Yakup, eline saglik. yazilali cok olmus, pek okumadigimiz gun yuzune cikmis oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın