Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hakan Sunguroğlu

Üye
  • Toplam İleti

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hakan Sunguroğlu tarafından yazılan her şey

  1. Topuz nasıl sökülüyor?, ben topuzu çevirip açmak istedim ama kırılacak gibi hissettim. daha önce hyundai aracımda topuz dönerek çıkıyordu.
  2. Selamlar er-ol oto, yukarıdaki ürünlerin güncel fiyatını yazabilir misiniz?
  3. Yedek parça da, servis bakımı da ateş pahası, serviste sadece bir bijon somunu 35 tl idi cuma günü. Protesto etmek şart.
  4. Benim gözlemim, ss, hava sıcaklığı 30-35 derece olduğunda da pek çalışmak istemiyor, 20-25 derece aralığında daha kararlı devreye giriyor.
  5. O karşılama korkunç bir hata ama özünde en azından bir iç çözüm gayreti vardı(en azından öyle umuyoruz), Avrupanın teröre verdiği destek ise kemikleşmiş bir tutumdur ,karıştırmamak lazım.
  6. Kağıt üstünde de olsa nato müttefiki Almanya ki avrupanın temel direği, eğer insan haklarıyla yada uygarlıkla ilgili zerre politikaları olsaydı terör örgütlerini bu kadar desteklemezlerdi. Bu bile yeterli. Ay da yaşamadım ama atmosferinin olmadığını biliyorum. Artı, şu dünya üzerinde bir tane tarafsız şahane medya kuruluşu ismi verebilir misiniz Her ülkenin, hatta her bireyin kendi doğruları ve kriterleri vardır, eylemleride çıkarlarına dayalıdır, sonuç avrupa uygar falan değildir, en temel insani değerlerden yoksundur. Heleki yabancılara yaramaz.
  7. Avrupalıların, pkk seviciliği, yasakçılığı, islam düşmanlığı, yabancı düşmanlığı, merhametsizliği (örnek göçmenlere yapılanlar, çelme takma olayı vb.), kılık kıyafet yasakları, onların insan haklarına verdiği önemi ispat ediyor. Birde yaşasak acaba kaç günde tekmeyi yerdik acaba. Uygar olmayan bir dünyada,dünya vatandaşlığı da ütopya kalır ki, uygarlığı insan haklarına, temel haklara saygı olarak sayıyorum.
  8. Ekonomimizin çok kırılgan olduğu doğru, ama hiç değilse bir takım toplumsal çalkantılar olana kadar iyiydi. Ülkemiz malesef katma değeri yüksek ürünleri pek üretemiyor, yabancı yatırımcıya aşırı bağımlıyız, onların anlık hareketleri borsayı dövizi tepe takla ediyor, sonuçta bizde daha alt düzey bir hayat sürüyoruz. Biraz özeleştiri yapmak lazım, bugün bir japon, kore başarısına yaklaşamamışsak kesinlikle suçlu hepimiz. Özellikle dini eksen etrafında kutuplaşıp sürekli birbirimizle uğraşıyoruz. Saygı kavramı yok, herkes nefretle meşgul, kendisi gibi olmayanı yok etme çabasında. Üniversite düzeyinde bile ciddi bir öğretim yok, insan değil, "karşıt" yetişiyor her yerde. Çiçek ikliminde yetişir, bu ortamda ne gibi başarı hikayesi çıkacak da ekonomimiz yüz ağartacak. Siyasilerden zerre umudum yok. Bu bölünmüşlükte gördüğünüz gibi herkes yandaşlarını bir yere getirme çabasında. Kim başa gelirse gelsin ilk iş rövanşı almak, toplumsal düzeni kendine yontmak olacaktır. Bu sosyal yapı asla sağlam bir ekonomi çıkarmaz. İşte örnek bugünlerde yeni bir kriz kapıda.
  9. Kurlar aşırı tırmandı, fiyatlara yapacak birşey yok..kur yüksek. Başkasının eskittiği boş audi bmw dense sıfır ve donanımlı focus daha iyidir. Açıkcası haset çok yaygın,bu arabayı sen alamazsın diyemiyorda, bu parayı nasıl verdin oluyor... Ayrıca C sınıfta daha iyi alacak ne araba var şu ortamda... Hayırlı olsun.
  10. Elbette siyasi yardımlarımız var ama dünyanın unuttuğu afrikaya biz el attık. Bill gates gibi dünya zenginleri, afriakada kısırlaştırma için aşı yaptırırken biz somaliye hastane, fırın yaptık, su kuyuları açtık. bunlar siyasi mi. bunlar inancımızdan geliyor. geleneğimizde var. Tartışmasız dünyanın en karşılıksız yardımseverliği bizde. Teknolojisi değil ama maneviyatı en güçlü ülkeyiz. Her ülkede var olan siyasi karmaşa ya da asayiş olayları burasını yaşanmaz kılmaz özetle.
  11. Ülkemizde bazı şartlar kötü ama dünyada insani yardımda 1.sıradayız. Görgüsüz, eğitimsiz kaba çok insanımız var ama dünyanın geri kalanıda pek parlak değil, inanç düşmanı,yabancı düşmanı, insanlık düşmanı...kaynıyor bu dünya. Çoğu ülkede bireycilik çok yaygın. Örnek suriye ve ırak bu tip insanlarla dolu ve asla vie kurtuluş savaşıları olamaz. Bugün mehmetçiğimiz, Mersin de adana da ülkesini kaçıp koyan,çok eşli gezen heriflerin yerine de şehit oluyor. ABD bugün sefaletin zirvesini yaşayan insanlarla dolu. Herhalde evsiz kavramı abd den çıkış yapmıştır. 320 milyon nüfusun 50 milyonu günlük yemek kuponı ile besleniyor. Kısacası dünyanın kalanı da pek parlak değil helwki bu ırkçılıkla ve islamofobiyle.
  12. Aracın içi, kokpit, genel manada çok hoş, orta ekranda hoş olmuş, sadece ısı ve yakıt göstergesi baş aşağı durmuş o biraz göze batıyor gibi.
  13. Bende merak ettim --4 dakika sonra eklendi-- Yanında taşırken her daim araca indirilmiyor, polis durdursa zor durumda kalınıyor, bir keresinde polisle memleketten aynı mahalleden çıktığım için yırtmıştım ama araba bağlanması lazım demişlerdi. Arabada sote bir yere koymalı..
  14. Kayseri- Mersin Hava sıc. 35°C YB ort hız 98 km/h Yol uzunluğu 350 km YB Yakıt ort ⛽ 5.1 lt/100 km Benzinin litre 5 tl den, km başına 0.255 tl
  15. 20.01.2017 tarihli servis faturamı şimdi kontrol ettimde, 5w 20 yağ, 314.48 tl yazılı, erol otoda 180 tl, nasıl bir farktır bu,nerdeyse iki katı.
  16. Oje zamanla sararıyor çok belli oluyor tavsiye etmem
  17. Bence bu teste sıfır araç girsin, ciddi oranda güç kaybıyla çıkacaktır, bir nevi IQ testleri gibi asla gerçeği ölçmez, fikir verirler.
  18. Jüriyi bizim ilan sitesi müdavimlerinden oluştursalardı keşke, kesin 1.6 atm yi 1. Yapar, lpgye şöyle iyi uyumlu diye överlerdi kesin, öyle ecobost falan listeye bile kabul etmezlerdi ayrıca. Önemli bir kriter olarak ise,kuruş üzerinden tüketim değerini tespit ederlerdi mutlaka. Anadolu insanı litre mitre hesabı sevmez direk 19 kuruş denilip ikna olmalıdır. Tabi lpg kullanıp sanki hiç benzin yanmıyormuş gibi yapılır. Hesaba hiç girmez benzin.
  19. Bu ortaya emanet ekranı ilk kez cliolarda görmüştüm, şahsen focusa gitmez derim ama trend böyle sanki. Sonuçta audide kullanıyor, gizleneninden olsada. Focus1 in sıra dışı tasarımından sonra focus 2 gibi iç dış beğeni uyandırmayan bir model çıkıyorsa, pekala çoğu kişinin hoş diyebileceği focus 3 ten sonrada yeni garip bir tasarım ortaya koyulabilir ama yinede herşey görsellik değil, fiyat, performans, cazip motor, sürüş keyfi yine focusu sattırır. Focus o kadar eski bir model değil ama sağlam bir ismi, iyi bir ünü var. sabretmek lazım nasıl birşey çıkacak. Şu an çok belirsiz.
  20. Başkasına bela, tehdit olmanın ne gibi bir zevki var bilinmez, suçlu asfaltta uçmaya çalışan 2 tekerlinin mi yoksa, aynaya bakmadan kendini sola atan mı... Hiçbir otoyol birinin deneme tahtası değil. Hız tutkunları şansını uzay boşluğunda denemeli
  21. Lüksten yana değilim sunroof falan hiç ilgimi çekmez, ama akılcı birtakım yenilikler olmalı yoksa sıfır aldığım aracı yıllarca kullanırım. Aynı şeyi satın almak için niye para harcayım?Firmalar satış artırmak istiyorsa buraları takip etmeliler.
  22. Şu da olsaydılar uzasa 150 de kurtarmaz evet ama benim önerilerim tercihe dayalı, maliyete dikkat ederek düşündüğüm fikirler. Örneğin otomatik parkın yerine daha gerçekçi, fayda sağlayan özellik bekliyorum. Elbette bu isteklerin sonu yok, ancak c sınıfın güncel araçları ile rekabet edecek bir makul bir model çıkmalı ortaya.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.