Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-Ol Otomotiv Focus 3 1.0 Ecoboost 5W-20 Motor Yağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.0 Benzinli Ecoboost 5W-20 Motor yağı   Focus 3 araçlar için uygundur.

Fiyat:

Kdv dahil 180 tl.

Açıklama :

Kargo tarafımızdan karşılanacaktır.

Ürün orjinaldir.

SZL0ERT.thumb.jpg.c3f894357fbaf39f89be52

Yanıtlama zamanı:

Fiyat gerçekten servis fiyatını bildiğimiz 5w-20 lere göre çok iyi.

Yanıtlama zamanı:

isteklerimize karşılık verdiğiniz için tşk ler..

castrol bu fiyata olsaydı anlardım ama FMY olunca anlamıyorum (sonuçta aynı yağ ama), ford un ford yağı serviste indirimsiz 340 tl ye satılıyor... komedi resmen;

(indirimli 270 tl)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu fırsatın, aracımın 2 ay önceki bakım zamanına denk gelmesini isterdim  :hmmm:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

dizel için olanının fiyatı ne kadar selemlar er ol oto   :)

Yanıtlama zamanı:

Garanti kapsamindaki arac sahipleri bu yagi alip periyodik bakimini serviste yaptirabiliyor mu? Gercekten goz gore gore kazikliyorlar

Yanıtlama zamanı:

Garanti kapsamindaki arac sahipleri bu yagi alip periyodik bakimini serviste yaptirabiliyor mu? Gercekten goz gore gore kazikliyorlar

Yaparlar, altına not düşer yağ sebebi ile birşey başına gelirse sorumlusu sizsiniz diye kaldıki ne marka ürün konulduğu da girilecek haliyle sorun teşkil etmeyecek.

Yanıtlama zamanı:

Yaparlar, altına not düşer yağ sebebi ile birşey başına gelirse sorumlusu sizsiniz diye kaldıki ne marka ürün konulduğu da girilecek haliyle sorun teşkil etmeyecek.

Yagdan kaynakli sorunlarin sebebi bizi gosterirlerse orjinal marka urunde kullansak faturayi bize mal edecekler o zaman. forumdan bahsettigim uygulamayi yapan oldumu acaba? burdan sordum ama konuyla alakali diye sordum konuyu kirletmiyorum insallah
Yanıtlama zamanı:

Yagdan kaynakli sorunlarin sebebi bizi gosterirlerse orjinal marka urunde kullansak faturayi bize mal edecekler o zaman. forumdan bahsettigim uygulamayi yapan oldumu acaba? burdan sordum ama konuyla alakali diye sordum konuyu kirletmiyorum insallah

Yasaya göre edemezler (detaylarını Cem abi bi kaç kere yazdı ararsanız çıkar). Ben son bakımda sanayiden Mobil aldım gittim, faturaya not düşüp koydular. Servis danışmanı garanti dışı kalır filan dedi ama hikaye, uğraştırırlar belki ama sonuç olumsuz olmaz.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaslar forum a yeni katıldım. focus 1,0 ecoboost titanium aracım var ve bakım zamanım geldi bugun servisten aldıgım yag bakım fiyatı 600-650 tl arası bujiler hariç birde. piyasadan kendim yag alıp özelde bakım yaptırmayı düşünüyorum fakat bizim 5w-20 ler hiç yok denecek kadar az. sayfa basında erol otomotivin sattıgı yaga da ulasamadım online satısı tadilat asamasında sanırım :(

yag carsısı sitesinden iki adet 5w-20 yag buldum ama cesaret edemedim fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

http://www.yagcarsisi.com/index.php?route=product/product&product_id=656&search=5w-20

http://www.yagcarsisi.com/index.php?route=product/product&product_id=1096&search=5w-20

nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz sizler ne şekilde bakımlarınızı yaptırdınız bilgilendirirseniz cogu kişiye de örnek olmus olur şimdiden teşekkürler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.