Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

MCA için Siyah DRL Halojen Far

Featured Replies

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 83
  • Görüntüleme 14,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eveeeet ben de farlarıma kavuştum sonunda. @Kaan Yagizer abi tekrar teşekkürler epey başını şişirdim, senden başkası uğraşmazdı hakkaten.      Beni oralarda yalnız bırakmayan @Mert

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hayırlı olsun, ne diyicem ... sigortana farları ekletmeyi unutma olur mu? 10-15 lira fark ödersin ama poliçende olduğu için farın (atıyorum) taş gelip kırılsa sigorta karşılar, poliçeye ekletmezsen fa

• Focus özellikle c sınıfında en güzel led tasarımına sahip araç bence... Aslında bakarsan dümdüz, kısa bir led çizgisi başka birşey değil. MK3'teki daha uzundu ama yine de çok farklı bir tasarım değild

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eveeeet ben de farlarıma kavuştum sonunda. @Kaan Yagizer abi tekrar teşekkürler epey başını şişirdim, senden başkası uğraşmazdı hakkaten. :rocks:

20170121_102849.jpg

Beni oralarda yalnız bırakmayan @Mert Yürüyen@Gürkan Çakıroğlu ve @Murat Kavuk'a ayrıca teşekkürler. Güzel bir gün oldu sayenizde.

Yanıtlama zamanı:

Abooo,ampullerde mi beyazlatıldı? :D 

Hayırlı uğurlu olsun abim,iyi günlerde kullan. Elbet canlısını görürüz çokta şeytmiyorum şimdilik :P 

Yanıtlama zamanı:

[emoji4] Semih resimden göründüğü kadarıyla sanki ayarsınız gibi mazallah dağı tepeyi gösterir [emoji4]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10 saat önce, Bekir B. yazdı:

emoji4.png Semih resimden göründüğü kadarıyla sanki ayarsınız gibi mazallah dağı tepeyi gösterir emoji4.png

Abi çok keskin gözlerin var vallahi, çok iyi bir okuyucusun ?? Ayarı yapan arkadaşa da buradan selam gönderelim.

10 saat önce, BulentGulsahin yazdı:

Harika gorunuyor ampullerin modeli nedir..?

Far üzerindeki standart ampuller :)

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, ne diyicem ... sigortana farları ekletmeyi unutma olur mu? 10-15 lira fark ödersin ama poliçende olduğu için farın (atıyorum) taş gelip kırılsa sigorta karşılar, poliçeye ekletmezsen fabrika standart'ının dışında kuruş ödemez ... 

Yanıtlama zamanı:
21.01.2017 - 19:16 tarihinde, Semih O. yazdı:

Beni oralarda yalnız bırakmayan @Mert Yürüyen@Gürkan Çakıroğlu ve @Murat Kavuk'a ayrıca teşekkürler. Güzel bir gün oldu sayenizde.

Focus özellikle c sınıfında en güzel led tasarımına sahip araç bence... Aslında bakarsan dümdüz, kısa bir led çizgisi başka birşey değil. MK3'teki daha uzundu ama yine de çok farklı bir tasarım değildi. Mesela düşünecek olursan Golf'ün U Led'leri teoride daha çekici görünürmüş gibi geliyor. Ancak focusun bu basit led dizilimi, hem farın hemde aracın geometrisi ile sanırım çok iyi uyum sağlıyor. Benim piyasada gördüğüm en çekici led dizilimi bizim focuslarda... 

Neyse, her ne kadar halojen olsa da, semih'in farları çok beğendik :) hem kara kaşlı olması hemde güzel drl'nin sinyal verirken kısılıp açılması vs. özellikleri gerçekten aracı çok güzel gösterdi... Yıl olmuş 2017 hala bu far standart değil, orası ayrı konu (birazdan yakup gelip 2017 focuslarda standart olacak yazacak) :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.