Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Fiat Aegea (Türkiye Özel) - Autoshow 2015

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fiat'ın Dünya çapında tanıtımını ilk kez yaptığı model AEGEA. Bursa'da Tofaş fabrikasında üretilecek.

4.5 metre uzunluğunda, aks ise 2.64 metre.

Başlıca rakipleri; Skoda Rapid, Dacia Logan, Peugeot 301.

İçerde 5 inç dokunmatik ekran yer alıyor. 2 adet benzinli ve 2 adet dizel motor seçenekleri mevcut. (95 ps - 120 ps arası)

1.4 litrelik easy paketi 49.900tl,
1.4 litrelik urban paketi 53.400tl,
1.25 litrelik mjet easy paket 60.400tl,
1.25 litrelik mjet urban paket 63.900tl,
1.6 mjet urban paket 67.400tl,
1.6 mjet lounge paket 70.900tl.

İlk 2000 araba için 2.000tl lansman indirimi mevcut.

eZIGX3O.thumb.jpg.cc56555c3da9212bf4a40acssbO0h.thumb.jpg.b1cd559e49b6d58fed03314csil37.thumb.jpg.828b9fc240d95b63a73726GWTMDsM.thumb.jpg.2dfc436c664a562056c9a6Fiat-Aegea-interior-and-dashboard-press-

• Yanıt 129
  • Görüntüleme 26,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fiat'ın Dünya çapında tanıtımını ilk kez yaptığı model AEGEA. Bursa'da Tofaş fabrikasında üretilecek. 4.5 metre uzunluğunda, aks ise 2.64 metre. Başlıca rakipleri; Skoda Rapid, Dacia Logan, Peugeot

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Daha incelemedik ama yandan Citroen Elysee / 301'e benzettim ben ve direk rakibi onlar zaten, ayrıca onlardan çok daha güzel ve gösterişli duruyor, ön taraf yine Dodge'un tasarım izlerini taşıyor, bol

• Osman Türkol
    Osman Türkol

arkadaşlar bu aracın ön aydınlatma grubunun ve arka stop bölümünün montaj ve test bankoları benim elinden çıktı o nedenle ben de bir şeyler yazmak istedim.Arka stop grubunda hareketli diye tanımladığı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Diğer rakiplerinden çok daha şık durdu gözümde. Ama bu gelince rekorlar kıran Linea ne olacak muamma.

Dipnot: Logan artık sunulmayacak abi. Sadece SW versiyon olacak. Renault Symbol olacak artık o Türkiye için.

Yanıtlama zamanı:

Albea ve Linea da oldugu gibi düsuk motor düsük beygir kullanip arabayi agir birakirda cekisi düsük olursa bu araçta tutmaz daha baslamadan....

Yanıtlama zamanı:

Tasarım bakımından çağ atlamış.

Yanıtlama zamanı:

FİAT YAVAŞ YAVAŞ DÜZELTİYOR KENDİNİ..FİAT STİLO GAYET GÜZELDİ ZAMANINA GÖRE,BAKALIM BU NASIL OLACAK?

Yanıtlama zamanı:

Arabaya direk önden baktığımda ön farlarının Audi A6 dan uyarlandığını, panjurunun Mercedes'e benzetildiğini (BKNZ A 45 AMG, CLA vs ) gördüm. 

Keşke biraz daha uzun olsaymış... Linea'dan sonra kısa geldi gözüme...

Satar mı? Hiç şüphem yok. 

Hayırlı olsun...

Bu arada umarım Türkiye'de üretilip dünyaya satılır...

Yanıtlama zamanı:

Ben beğendim @Engin Uzunoğlu, 'nun belirttiği gibi fiyat/fayda aracı bu.

Bütçe'yi sınırlar dahilinde tutmak için epey uğraşılmış ... ter dökülmüş, o da belli.

Sinyaller çamurluğa gitmiş, bagaj taban saçında ses izolasyonu yok, plastik kalitesi ise ehh ... ama ne gam? Tasarım adına güzel iş çıkarılmış (sonuçta hedef belli ... az yaksın, pahalı olmasın vs.) yol karakteristikleri de biraz düzeldi ise bence de gayet iyi satar.

... hayırlı uğurlu olsun. 

Yanıtlama zamanı:

Daha incelemedik ama yandan Citroen Elysee / 301'e benzettim ben ve direk rakibi onlar zaten, ayrıca onlardan çok daha güzel ve gösterişli duruyor, ön taraf yine Dodge'un tasarım izlerini taşıyor, bol bol görürüz artık.

Yanıtlama zamanı:

2fc22a775d9a6e31f6f539e2e4446109.jpg

Benim anlamadığım ben bu arabanın koltuğuna oturamayacaksam burda ne işi var.

Yanıtlama zamanı:

Fiatın en hoşuma giden arabası bravo idi.Sanırım onu da artık üretmiyecekmiş.Tutulan aracı terkedip yeni seri peşinde koşmak da galiba Fiat'a has bir durum

Yanıtlama zamanı:

Fiatın en hoşuma giden arabası bravo idi.Sanırım onu da artık üretmiyecekmiş.Tutulan aracı terkedip yeni seri peşinde koşmak da galiba Fiat'a has bir durum

Borova üretiliyor. Turkiye'ye özel siparişle geliyor.
Yanıtlama zamanı:

Borova üretiliyor. Turkiye'ye özel siparişle geliyor.

Kasa yeniledi mi?
Yanıtlama zamanı:

linea da hafif kasasıyla düşük bg li dizellerinde çekiş sorunu yok ki..o motoru ağır astraya koyan opellerde sorun var..

çevremdeki linea dizelciler araçlarından gayet memnun..

bu araç linea ya göre çağ atlamış.. boyu makul, eni hala 170 cm de kaldıysa linea gibi düşük bütçeli aile arabası olacaktır geniş bagajıyla..

ama eni c sınıfına atladıysa 177-180 cm arası, focus a da rakip olur canım..

sonuçta herkes bütçesine hitap eden arabayı alır gönlündekini değil

Yanıtlama zamanı:

Ben yeni gelecek araç Viaggio diye bekliyordum, Dodge Dart yani.

Ege koymuşlar arabanın adını da, bizim millet nasıl okuyup alacak merak ediyorum doğrusu. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.