Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Recommended Posts

• Yakup Ç. A. changed the title to 2017 Autoshow'dan Video ve Fotoğraflar

Eline sağlık Yakup.

Fiesta markanın yeni nesillerindeki ergonomi ve kalite - işçilik düzeyini anlayabilmek için iyi bir fırsat olabilirdi, neyse artık..

Yeni Insignia, Giulia ve Koleos u merak ediyorum, bir de yeni i30 u.

13 dakika önce, Tolga KARACA yazdı:

Fiesta markanın yeni nesillerindeki ergonomi ve kalite - işçilik düzeyini anlayabilmek için iyi bir fırsat olabilirdi, neyse artık..

Aslına bakarsanız öyle, ben bu alanların hepsinden memnun olacağımızı düşünüyorum. En zor 3 boyutlu alanlarda dahi mükemmel işçilik ve sınıfın en iyi malzeme kalitesi iddia ediliyordu Ford tarafından. Asıl hayal kırıklığı benim için 140 beygir ecoboostun alınamayacak olması ihtimali. Yeni otomatikler zaten powershiftten yavaş. Benim 1.4 atmosferiğim bu görseldeki st-line'dan daha hızlı. O zaman napalım düz direksiyonu, spor süspansiyonu diyor insan.

Bizimkisi atmosferik sonuçta çok çok vites düşürürüm ara hız için o yeni şanzımanla o onu da zor yapar :) Ford bir şeyi de kendisi akıl etsin artık yahu. Sen de hiç yorma kendini bir markaya (dolayısıyla distribütöre) en güzel cevabı satışlar verir. :)