Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20169 yıl comment_376357 Ozan bak buda dönmüyormuş gerçi oradan 2 kerede kesin dönülürdü bence de yorumlarda da belirtildiği gibi ne süre alınmış ne düzgün bir start var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20169 yıl comment_376403 5 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Ozan bak buda dönmüyormuş gerçi oradan 2 kerede kesin dönülürdü bence de yorumlarda da belirtildiği gibi ne süre alınmış ne düzgün bir start var. Daha da RS almam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20169 yıl Yazar comment_378736 Top Gear drag races: Ford Mustang V8 vs Ford Focus RS, kim alır dersiniz? Buyrunuz. http://www.topgear.com/videos/top-gear-drag-races/top-gear-drag-races-ford-mustang-vs-ford-focus-rs @Mert Yürüyen Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20169 yıl comment_378758 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Top Gear drag races: Ford Mustang V8 vs Ford Focus RS, kim alır dersiniz? Buyrunuz. http://www.topgear.com/videos/top-gear-drag-races/top-gear-drag-races-ford-mustang-vs-ford-focus-rs @Mert Yürüyen Atmosferik candir, turbo heyecandir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20169 yıl Yazar comment_378767 28 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Atmosferik candir, turbo heyecandir ? Atmosferik çok ciğerli ama RS candır can Ama GT'nin sesi de efsane Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20169 yıl comment_378778 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Atmosferik çok ciğerli ama RS candır can Ama GT'nin sesi de efsane "Kopekbaligi gibi cigeri var" derler ya, stang ayni o misal her kosulda RS bence de, hothatchciyiz sonucunda elimizdeki "hot" olmasada stangin sesi guzel masallah, dinozor gibi ama RS'in o bastaki vututututu'su da "tutmayin beni gidiyorum ben" diyor resmen ford performance calisiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20169 yıl comment_378813 Benzer performansı farklı tarzlarda sunuyorlar. Burada tercih kriteri performanstan çok tarz olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl Yazar comment_380777 RS, 2. defa kaza yaptı.Biri snapchatte video çekerken biri istanbul park. Şu arabaya club için RS event yapmayanlar utansın. Dergi de dergi.Kaan abi olmasa yüzünü zorla göreceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380786 RS, 2. defa kaza yaptı.Biri snapchatte video çekerken biri istanbul park. Şu arabaya club için RS event yapmayanlar utansın. Dergi de dergi.Kaan abi olmasa yüzünü zorla göreceğiz. Istanbul park 8. Virajda bariyerlere sürtmüş araci. Otopark.com test surusu sirasinda olmuş kaza. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380818 Daha dünkü caddeciler 2-3 video çekti diye otomotiv gazetecisi sayılıp 300 kaatlık araba teslim edilirse böyle olur işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380822 Neyse ki pistte olmuş. Bazı araçları sokaklarda da deli gibi kullanıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380913 And yapmış kazayı yeni okudum detayları ben de. Geçmiş olsun dışında bir şey demeye gerek yok bence. Tabi yine forumlarda söven sövene. Kaza olması için illa birinin söföre şemsiyeyle vurması mı lazım anlamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380916 8 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: And yapmış kazayı Adım gibi emindim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380921 22 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Adım gibi emindim sebep? hadi Sinan Koç'un ciddi pist tecrübesi var da Kabak da yapabilirdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380922 kazayı yapan and olunca söyliyecek söz kalmıyor sinan aracın limitlerinden çıkmasını daha iyi kontrol edebilirdi. ama bence bunlar arabayı hurdaya bileye çıkarsalar sonuna kadar hak ediyorlar test sürüşlerinin en güzellerini. otopark.com u ilk günden beri takip ediyorum herhalde Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın