Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 240,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ya bazı yerlere vize var hatta istersem 1 haftada yine alırım ama uğraşamam... Ben bu olaydan soğudum gibi çok çetrefilli ve pahalı geliyor bana.. Ebay e de guvenemiyorum... Saldım gitti....

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Aziz AY said:

f4366fe284ba5f8c897a53410bd3182b.jpg5935c62e1c63ba6535d1b0d859cc3356.jpg

Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan?

Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi

hayırlı olsun. güle güle kullanın..

Yanıtlama zamanı:
hayırlı olsun. güle güle kullanın..

Hakan bey, paylasiminiz icin cok tesekkur ederim.

Yanıtlama zamanı:
Çok zor oldu dimi [emoji3] montajı

Sormayin Dogan bey, cetvel degilde kredi karti soktum araya cikmasi daha kolay oldu takiliyordu ust kismi tesekkurler yardimlariniz icin

Yanıtlama zamanı:
f4366fe284ba5f8c897a53410bd3182b.jpg5935c62e1c63ba6535d1b0d859cc3356.jpg

Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan?

Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi

Daha önce smart paket olan bi araca taktığımda İngilizce olmuştu teypte dil seçeneği yoktu serviste yeniden yükleme yapılınca düzelmişti

Yanıtlama zamanı:

Aracı kapatın, yarım saat sonra Türkçeye kendiliğinden dönmesi gerek.

murat bey bahsettiginiz gibi oldu araci bi sure bekledikten sonra calistirdim, Turkceye dondu sistem.

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Murat soketini çıkarmadan söker bakarız saatin arkasına, garanti olsun...

C-max'da o boşluklar yok (en azından benim arabada olmadığını biliyorum). Ama dert değil, o kanalı düzgünce açmak çok kolay, tekniğini öğrendim. Zaten o panelin her tarafı kesmezisyon, iki kanal da biz açarız, hiç bir şey olmaz :) 

Sadece Ozan kafamı karıştırdı, acaba ne sorun var ..

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Murat Kavuk said:

C-max'da o boşluklar yok (en azından benim arabada olmadığını biliyorum). Ama dert değil, o kanalı düzgünce açmak çok kolay, tekniğini öğrendim. Zaten o panelin her tarafı kesmezisyon, iki kanal da biz açarız, hiç bir şey olmaz :) 

Sadece Ozan kafamı karıştırdı, acaba ne sorun var ..

Ben de keseriz diye düşünmüştüm :)

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Ozan Kar said:

kuga göstergesinin bi dezavantajını okumuştum diye hatırlıyorum ama işte ne olduğunu hatırlamıyorum :D 

@Ozan Kar attın ortaya fitneyi, şimdi kudurur dururuz. :)

Yanıtlama zamanı:

Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce 20160310_133056.thumb.jpg.2af734e1df5ae920160310_133026.thumb.jpg.8a07290ad795b7

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Özer Aksu said:

Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce 20160310_133056.thumb.jpg.2af734e1df5ae920160310_133026.thumb.jpg.8a07290ad795b7

göstergeyi değiştiğin için çıkan hata kodu. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.