Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350430 Şirket sana yengen vize aldığında yakalarız bir yerden @Teoman Saraç. Don't worry Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350431 Ya bazı yerlere vize var hatta istersem 1 haftada yine alırım ama uğraşamam... Ben bu olaydan soğudum gibi çok çetrefilli ve pahalı geliyor bana.. Ebay e de guvenemiyorum... Saldım gitti.... Mart 9, 201610 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350433 8 dakika önce, Aziz AY said: Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan? Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi hayırlı olsun. güle güle kullanın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350434 hayırlı olsun. güle güle kullanın.. Hakan bey, paylasiminiz icin cok tesekkur ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350436 Hakan bey, paylasiminiz icin cok tesekkur ederim. Çok zor oldu dimi montajı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350438 Çok zor oldu dimi [emoji3] montajı Sormayin Dogan bey, cetvel degilde kredi karti soktum araya cikmasi daha kolay oldu takiliyordu ust kismi tesekkurler yardimlariniz icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350443 Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan? Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi Daha önce smart paket olan bi araca taktığımda İngilizce olmuştu teypte dil seçeneği yoktu serviste yeniden yükleme yapılınca düzelmişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350444 Aracı kapatın, yarım saat sonra Türkçeye kendiliğinden dönmesi gerek. murat bey bahsettiginiz gibi oldu araci bi sure bekledikten sonra calistirdim, Turkceye dondu sistem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350459 kuga göstergesinin bi dezavantajını okumuştum diye hatırlıyorum ama işte ne olduğunu hatırlamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350524 13 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Murat soketini çıkarmadan söker bakarız saatin arkasına, garanti olsun... C-max'da o boşluklar yok (en azından benim arabada olmadığını biliyorum). Ama dert değil, o kanalı düzgünce açmak çok kolay, tekniğini öğrendim. Zaten o panelin her tarafı kesmezisyon, iki kanal da biz açarız, hiç bir şey olmaz Sadece Ozan kafamı karıştırdı, acaba ne sorun var .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350529 3 dakika önce, Murat Kavuk said: C-max'da o boşluklar yok (en azından benim arabada olmadığını biliyorum). Ama dert değil, o kanalı düzgünce açmak çok kolay, tekniğini öğrendim. Zaten o panelin her tarafı kesmezisyon, iki kanal da biz açarız, hiç bir şey olmaz Sadece Ozan kafamı karıştırdı, acaba ne sorun var .. Ben de keseriz diye düşünmüştüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350565 11 saat önce, Ozan Kar said: kuga göstergesinin bi dezavantajını okumuştum diye hatırlıyorum ama işte ne olduğunu hatırlamıyorum @Ozan Kar attın ortaya fitneyi, şimdi kudurur dururuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350566 Benzin deposunu 60 litre sanıyormuş, yolda kalıyormuşsunuz. Diyorlar! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350586 Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350587 5 dakika önce, Özer Aksu said: Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce göstergeyi değiştiğin için çıkan hata kodu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın