Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Start Stop Sistemi ve Sembolü Çalışmıyor... Eski ekranı takıp denemekte fayda bar Yada başka bir araca takıp deneyerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kahraman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 eski gösterge de çalışıyor yeni fark ettim donma işaretinide göstermiyor acaba versiyonla ilgili olablirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 eski gösterge de çalışıyor yeni fark ettim donma işaretinide göstermiyor acaba versiyonla ilgili olablirmi O zaman ekrana Güncelleme yapmanız gerekiyor olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 gösterge tüm araç konfigrasyonunu yedek olarak tutuyor, normalde yapmaması lazım ancak benzer durumlar oldu. Bu kalibrasyonu yapmayı denemek lazım ancak serviste nasıl yapılıyor bilmiyorum.@Halil Kahraman, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kahraman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Serviste Yapılabiliyorsa Yaptırırım Sıkıntı Olmaz Yeter ki Sorun Kalibrasyon Olsun yalnız Göstergeyi aldığım yer yeni bir gösterge Yolladı Onuda Deneyeceğim Olmazsa servisin Yolunu Tutacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Serviste Yapılabiliyorsa Yaptırırım Sıkıntı Olmaz Yeter ki Sorun Kalibrasyon Olsun yalnız Göstergeyi aldığım yer yeni bir gösterge Yolladı Onuda Deneyeceğim Olmazsa servisin Yolunu Tutacağım. Ben kızıltepedeyim bi sıkıntı olursa bana ulaşın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kahraman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Ok tşkler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 ...araca sıfırdan yazılım yüklenmesi yapılması lazım. Servisin IDS cihazı ile yaklaşık bir saatini alır ama olmaz ise olmaz bir iştir ... aklınızda bulunsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 ...araca sıfırdan yazılım yüklenmesi yapılması lazım. Servisin IDS cihazı ile yaklaşık bir saatini alır ama olmaz ise olmaz bir iştir ... aklınızda bulunsun. abi yazılım atmak konfigrasyonu düzeltmiyor ama, bence esas sorun orada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 ...yazılım upgrade ile birlikte bizi çocuklar eğitim/öğretim yapıyorlar ... hatta (varsa) lastik basınç sensörlerini de sisteme yeniden tanıtıp tüm konfig'i sıfırdan yapıyorlar. Sonradan saçmalık olmasın, alakasız arıza mesajları sisteme düşmesin diye bulduğumuz/bilebildiğimiz en iyi yöntem de bu üstadım. Bu şekilde (deyim yerinde ise sisteme format atıp sıfırdan yükleyince) sonradan başımız ağrımıyor. Foum üyeleri dahil bu şekilde toparladığımız sistemler bu güne kadar başımızı ağrıtmadı ... ya da bize bir -sıkıntı- bildirilmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 ...yazılım upgrade ile birlikte bizi çocuklar eğitim/öğretim yapıyorlar ... hatta (varsa) lastik basınç sensörlerini de sisteme yeniden tanıtıp tüm konfig'i sıfırdan yapıyorlar. Sonradan saçmalık olmasın, alakasız arıza mesajları sisteme düşmesin diye bulduğumuz/bilebildiğimiz en iyi yöntem de bu üstadım. Bu şekilde (deyim yerinde ise sisteme format atıp sıfırdan yükleyince) sonradan başımız ağrımıyor. Foum üyeleri dahil bu şekilde toparladığımız sistemler bu güne kadar başımızı ağrıtmadı ... ya da bize bir -sıkıntı- bildirilmedi. test edildi onaylandı... hatta aksinin yapıldığında arabanın iç ışıklarının nasıl saçmaladığı da görüldü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 ...yazılım upgrade ile birlikte bizi çocuklar eğitim/öğretim yapıyorlar ... hatta (varsa) lastik basınç sensörlerini de sisteme yeniden tanıtıp tüm konfig'i sıfırdan yapıyorlar. Sonradan saçmalık olmasın, alakasız arıza mesajları sisteme düşmesin diye bulduğumuz/bilebildiğimiz en iyi yöntem de bu üstadım. Bu şekilde (deyim yerinde ise sisteme format atıp sıfırdan yükleyince) sonradan başımız ağrımıyor. Foum üyeleri dahil bu şekilde toparladığımız sistemler bu güne kadar başımızı ağrıtmadı ... ya da bize bir -sıkıntı- bildirilmedi. O tamam abi, yazılım yüklenmesi diyince sadece yazılımın yüklenmesi olarak düşünüp yazmıştım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 O tamam abi, yazılım yüklenmesi diyince sadece yazılımın yüklenmesi olarak düşünüp yazmıştım ben ...biz de işin kolayına kaçmak isteriz ama @Mert Yürüyen, de söylediği gibi -kısa yol- takip edilince araba saçmalıyor. biz "bir saatimizi alsın ama sonradan başımız ağrımasın" havasında olduğumuz için komple sil/yükle/kalibre et olayına girdik. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rıdvan korucu Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 slm arkadaslar bu tft ekranlı göstergelerden yurt dısından aldım fakat güncelleme yaptırmam gerekiyor.elm327 kablosuyla herhangi bi değisikliği benim yapma imkanım varmı yoksa servise gidip mi yazılımını güncelletmem gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 slm arkadaslar bu tft ekranlı göstergelerden yurt dısından aldım fakat güncelleme yaptırmam gerekiyor.elm327 kablosuyla herhangi bi değisikliği benim yapma imkanım varmı yoksa servise gidip mi yazılımını güncelletmem gerekiyor Km girebildiyseniz güncelleme için sadece servis sanırım yapabiliyor.Tabi ekranı kendileri takmadığı için sorun yaratmazlarsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap