Hasan Acar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Lütfen Konuyu ilgili yerde yazın konuşun...Tam 1 sayfa bu ilgisi olmayan yazılar yüzünden atlamış vaziyette... olur kusura bakmayın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Bu göstergeyi takınca km sıfırlanıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Bu göstergeyi takınca km sıfırlanıyor mu? He sıfırlanıyor...Gel senin göstergede de deniyelim bak nasıl sıfırlanacak... Eski üretimlerde ana ekranda günlük km gözükürken yeni üretimlerde ana ekranda toplam km gözüküyor,o yüzden günlük km yi sıfırlayınca km 0 olarak gözüküyor....Olay bu kadar basit ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 He sıfırlanıyor...Gel senin göstergede de deniyelim bak nasıl sıfırlanacak... Eski üretimlerde ana ekranda günlük km gözükürken yeni üretimlerde ana ekranda toplam km gözüküyor,o yüzden günlük km yi sıfırlayınca km 0 olarak gözüküyor....Olay bu kadar basit ) Abi ben ironi olsun diye yazmıştım. hiçbir ciddi amacım yoktu. amaç sadece sululuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Abi ben ironi olsun diye yazmıştım. hiçbir ciddi amacım yoktu. amaç sadece sululuk Ben de tamamen ironi olsun diye öyle ciddi ciddi cevap yazdım zatiii..ehehehehe...sululuğunda boğdum seni...mahçup oldun dimi...nihohaaaaa......) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Ben de tamamen ironi olsun diye öyle ciddi ciddi cevap yazdım zatiii..ehehehehe...sululuğunda boğdum seni...mahçup oldun dimi...nihohaaaaa......) Yek yeeaaa ne mahçup olucam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Bu ne ya yine konu dağılmış kaç sayfa okumak zorunda kaldım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yaaa, özellikle konuyu dağıtmayın diyenlerin dağıtması ilginç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yaaa, özellikle konuyu dağıtmayın diyenlerin dağıtması ilginç Konu benim diil mi,ister dağıtırım ister toplarım size ne kardeşim...Benim bir izleyici kitlem var hem,açtığım konularda arada sırada farklı şeyler yazmamı istiyorlar ve bekliyorlar...Ayrıca konuyu dağıtıcaksanız lütfen espri bazlı şeylerle dağıtın,ben buraya gösterge ekranı yazmışım,sen kalkıp burada lastikten bahsedersen olmaz dimi,ha gösterge ekranından bahsederken Zeki Mürende bizi görecek mi dersen tamam ona bişii demm..Anlatabildim mi bilmiyorum şey olaraktan.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Almanya'da gösterge ekranına ne ad veriyorlar biliyor musunuz? Fare televizyonu... Bu durumda Bora da fareli köyün kavalcısı mı oluyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Almanya'da gösterge ekranına ne ad veriyorlar biliyor musunuz? Fare televizyonu... Bu durumda Bora da fareli köyün kavalcısı mı oluyor? Yahu Doktorum Bred Pitim sabahın 06.30 unda kalkar kalkmaz focusclubı mı açıyosun anlamadım ki Hayır yani bu saatte mesaj yazmışssında bana...Fare Ekranı mı diyorlarmış almanyada..Almanlar garip tipler zaten,eşyalara verdikleri garip,anlamsız ve alakasız isimlerle ünlülerdir...wolksvagen da halk kutusu anlamına mı ne geliyordu...garip tipler ...Haa şu orjinal gösterge ekranı var ya küçücük dandik ekrana diyorlarsa fare televizyonu tamam,tam farelik gerçekten..Bende depoya attım orada duruyor fareler izlesin artık ehehehehee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Haa şu orjinal gösterge ekranı var ya küçücük dandik ekrana diyorlarsa fare televizyonu tamam,tam farelik gerçekten.. Hem ona hem senin taktığına, ona da fareler için LED TV diyorlar... Sabahın körüne gelince, ben az uyuyan bir insanım, fırsat buldukça da laf yetiştirmeyi severim. Dinlendiriyor beni bu tür faaliyetler, kafaya "soft reset" atıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Led Tv ha.... Cok guldüm yav... Superdi... Yani şimdi bizde bir nevi fare mi olduk....eheeeeheeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 aracınıza bu sonradan taktığınız büyük ekran şuanda hangi donanımlarda standart olarak geliyor acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 aracınıza bu sonradan taktığınız büyük ekran şuanda hangi donanımlarda standart olarak geliyor acaba ? Titanium + Smart ile geldi bir ara şimdi bunlara ek Tekno'da almak zorundasınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap