Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276647 Arkdaşlar bir yakınım 2.el focus trend almıştı araç serviste polen filtresi değişimi yapıldığında GPS cihazı olduğu söylenmiş cihazı söktürmüş tabi 1 yıl içinde takip edilmiş bu durumda sim kart aktif çalışıyor. Satın aldığı yer galeri galeri haberim yok demiş v.s bu durumda yasal olarak birşey yapmak mümkün mü? Satıcı satmadan önce bu cihazı sökmesi gerekmiyor mu? Aynı sorun benimde daha önce başıma geldi çok üzerine gitmemiştim ama bu aralar bu tür olaylar sıklıkla oluyor demek ki. Aralık 12, 201411 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276649 Kimsenin kimseyi durduk yere takip edeceğini ve açıkçası sattığı araçta unuttuğu gps cihazının faturasını 1 yıl boyunca düzenli ödeyeceğini sanmıyorum. Savcılıktan ziyade bu sistemler artık aile içinde kullanılan sistemler nasıl desem kişi eşini takip etmek istiyor vs. gibi durumlar oluyor. Önce bu kontrol edilmesi gerekir sonrası ise sim kartların üzerinde numaralar oluyor o hattın T.C.'si gibi, hattın bağlı olduğu operatör'de çalışan bir tanıdık vasıta ile bile öğrenilebilir kime kayıtlı olduğu diye düşünüyorum. Arkadaşınızın takip edilmesini gerektiren önemli bir işi veya görevi yoksa savcılık vs. uzun iş. Eğer gerçekten basit bir şey ise buradan çıkacaktır. En kötü ihtimal içi rahat etmiyorsa savcılık yolunu tercih etmelidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl Yazar comment_276650 Yok kendisi doktor hat oto kiralana sirketine ait hatti tele takip online islemlere girip baktik Benzinli bi araç dizel olsa firma araci vs dicem ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276651 Büyük ihtimal ile http://www.arvento.com/türü bir cihazdır. Araç satılırken sökülme unutulmuştur, gizli bir amaç olduğunu sanmam. Söktürün gitsin derim. (bkn.Ockham'ın usturası) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl Yazar comment_276656 Aynen oyle biz ambulanslarda da arvento kullaniyoruz o sistemden peki kiralik araclar genelde dizel olmuyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276657 Aynen oyle biz ambulanslarda da arvento kullaniyoruz o sistemden peki kiralik araclar genelde dizel olmuyor mu Niye, dizel şart mı yahu, neden buna takıldınız ki. Hem ne fark eder? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276658 Aynen oyle biz ambulanslarda da arvento kullaniyoruz o sistemden peki kiralik araclar genelde dizel olmuyor mu Benim komşum kiralık şirket aracı kullanıyor, trend x, benzinli otomatik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276660 Tüketicinin isteğine bağlı ... Uzun Dönem Kiralama yapacak kişi aynı zamanda kullanacağı kilometreye de karar vermek zorunda. ... diyelim ki siz benden 36 aylık kiralama istediniz, ama araç çok kilometre yapmayacak, atıyorum yılda 15,000x3:45,000Km'den bahsediyoruz. O zaman ben size diyorum ki benzinli isterseniz ayda 400Euro ödersiniz, Dizel istiyorsanız da 520Euro. Siz oturup hesap yapıyorsunuz ... 120EuroX36: 4,320Euro+KDV ödemeye değer mi? Değmez mi? Sonuçta anlaşmadaki kilometre sınırını aşarsanız Km başına ek ücret ödemek zorunda kalırsınız ... yani hesap kitap işi bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl Yazar comment_276661 Genelde rent a car larda dizel oluyor cunku dizele talep daha fazla neyse yakup unda dedigi gubi aslında fark etmez arac servis bakimli 67 binde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276662 Kentpark -4 otoparkı birçok arkadaşımız gördü. 50 arabanın 20 si focus 3 ve hemen hepsi kiralık ve dizel. Bence talebe göre değişiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276675 Yani şirketin müdürüne alınacak aracın , şirketin müşterilerini taşımaya alınacak aracın benzinli olmasını isteyen çıkabilir. Daha sessiz olur, kokusu olmaz, titreşimi olmaz vs vs.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276680 Bizde yönetici araçlarının bir kısmı benzinli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276710 Daha geçen gün spor paketli focus gördüm 3 tane mazot alırken. Talebe göre değişir. Biraz daha üst segmentte 1.6 motorlu 5 ve E serileri de artacak bence şirket aracı olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276720 Bizde kamyonlarda var lenoi marka. Kontağa bağlanıyor. Hatta babam benim arabaya da taktırmak istemişti çalınma durumu olursa diye kontak düğmeli olduğundan işlem farklıydı ben istemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276728 Ya konu gpsten benzin dizele gelmiş saçma bi şekilde bu gps cihazları değerli değil mi tek başına satılamaz mı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın