Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276776 Ya konu gpsten benzin dizele gelmiş saçma bi şekilde bu gps cihazları değerli değil mi tek başına satılamaz mı Krizi fırsata çevirmek üstün bir meziyettir Halk arasında biz buna "Çakkkkaalllllll" diyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276787 Krizi fırsata çevirmek üstün bir meziyettir Halk arasında biz buna "Çakkkkaalllllll" diyoruz unutmasaymış gardeşim arabada babalar gibi satarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276790 unutmasaymış gardeşim arabada babalar gibi satarım Merhaba, Aslında ben satmam. Mümkünse kendim hat takarım. Bir zaman allah korusun çalınırsa nerede hemen belli olur. Ayrıca biri emanet alır giderse nerede olduğunu izlerim. He satma fikri aklınıza yattıysa fiyatına göre alıcı bile olabilirim yukarıdaki nedenden dolayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276792 Merhaba, Aslında ben satmam. Mümkünse kendim hat takarım. Bir zaman allah korusun çalınırsa nerede hemen belli olur. Ayrıca biri emanet alır giderse nerede olduğunu izlerim. He satma fikri aklınıza yattıysa fiyatına göre alıcı bile olabilirim yukarıdaki nedenden dolayı Gps de bende çıkmadı çıkan arkadaş satar mı bilemem zaten pek anlamam bu işlerden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın