Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yusuf Şerbetçi

Üye
  • Toplam İleti

    95
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yusuf Şerbetçi Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    K.Maraş
  • Arabam:
    '12 Focus Tdci TitaniumSP
  • Meslek:
    Tekstilci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

997 profil görüntüleme

Yusuf Şerbetçi's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

98

Toplam Beğeni

  1. Kimsenin kimseyi durduk yere takip edeceğini ve açıkçası sattığı araçta unuttuğu gps cihazının faturasını 1 yıl boyunca düzenli ödeyeceğini sanmıyorum. Savcılıktan ziyade bu sistemler artık aile içinde kullanılan sistemler nasıl desem kişi eşini takip etmek istiyor vs. gibi durumlar oluyor. Önce bu kontrol edilmesi gerekir sonrası ise sim kartların üzerinde numaralar oluyor o hattın T.C.'si gibi, hattın bağlı olduğu operatör'de çalışan bir tanıdık vasıta ile bile öğrenilebilir kime kayıtlı olduğu diye düşünüyorum. Arkadaşınızın takip edilmesini gerektiren önemli bir işi veya görevi yoksa savcılık vs. uzun iş. Eğer gerçekten basit bir şey ise buradan çıkacaktır. En kötü ihtimal içi rahat etmiyorsa savcılık yolunu tercih etmelidir.
  2. Açıkçası ben çok araştırdım ne yapabilirim aracıma diye bu body kit'e de bakmıştım, ben olsam ST body kite yönelirdim (ki öyle yaptım şuan boyada:) ) çünkü bu ürün bana göre biraz iddialı ve göreceli bir ürün ama en önemlisi beğenmişsiniz yaptırmışsınız:) , Allahım kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin inş.
  3. Ben HGS de sıkıntı olduğunu duymuştum bu yüzden OGS kullanmaya devam etmekteyim, hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  4. Arkadaşlar ben ciddi ciddi düşünüyorum. Konu açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim. Cevap atarken iletimi alıntı yaparsanız takip etmem daha kolay olacak. Aracımı mat ST sarısı, Mat siyah veya mat kırmızı kaplatmayı düşünüyorum. Parlak yada mat aracım için yakışacağını düşündüğüz renkleri söyler misiniz? Bu arada linkte bir tane sarı leon var onun rengi de hoşuma gitti. https://www.facebook.com/pages/Auto-Club-Gaziantep/193846044129076?ref=stream&hc_location=timeline Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
  5. Benim lastiklerim 235 40 18 ve burada yollarımızda malum çukurlar vs. çok olduğu için hamuru sert, yarılma vs. yapmayacağını düşündüğüm için Bridgestone (japon menşei) kullanıyorum. Kış içinde titanium jantlarımla aracı alırken üzerinde olan good year kullanıyorum bir sıkıntım olmadı daha.
  6. Yusuf Şerbetçi

    Kaza Yaptım

    Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..
  7. Bende çok araştırmıştım aracımda en ön camda Ziebart Termal film var dışardan gelen sıcaklığı %80 azaltıyor diyorlar (bu tamamen şeffaf bir film etkisi gerçekten çok iyi dış çevre ısısından dolayı iç mekana bir sıcaklık hissettirmiyor ayrıca görüşü engellemiyor), ön yan camlarımda da ziebart 2 numara cam filmi var. Düzenli kontrol ettirirsen (çok sık değil tabi ara ara) ömür boyu garanti veriyorlar. Zaman zaman kampanya yapıyorlar ama fiyatları yüksek biraz.
  8. Sanayi'den 600tl gibi bir fiyat almıştım. Yetkili servis'te güzel bir pazarlıkla 300-400tl arası bir fiyata yaptırmıştım. Zımparalandı, çift kat astar yapıldı, arabamı iki gün serviste bıraktım ama temiz iş yaptılar. Aracımın kaliper kapaklarını bile servis boyamıştı. Kahramanmaraş ve çevresinde olan varsa buradaki servis'ten yardımcı olabilirim. Aracımın resimleri mevcuttur: Servisten servise değişiyor. Bu kanıya katılmıyorum, iş almak ve yardımcı olmak isterlerse çok güzel yapıyorlar. Servis ekibi ve bayi ile alakalı bir şey. Bazısı yanaşmıyor yaparsam şu fiyat diyor, bazısı da geleni çevirmemek için elinden geleni yapıyor.
  9. Bir seneden fazla oldu, ben kendi aracıma yetkili servis'te çift kat astar yaptırıp boyatmıştım. En ufak bir sıkıntım olmadı. Hala ilk boyattığımdaki gibi .
  10. Aynı sıkıntıya benzer bir sıkıntı bende de oldu ama vites başlığının metal gibi duran parlak kısmında 1 yıl kadar oldu vites başlığım garantiden değişti. Resmini çekip otosan'a yolladılar, bir hafta sonra da takmak için aradılar. Garanti kapsamında değişimi mevcuttur diye düşünüyorum.
  11. Hayırlı olsun, Allahım kazasız belasız binmek nasip etsin
  12. Yanıp yanıp sönen bir an benzin değilde esp ışığı sandım ne çok sarıyor bu dedim sonradan farkettim olayı
  13. H264/MPEG4 sorunsuz çalışıyor. Hatta normal mp3'lerimden bile ses ve görüntü kalitesi çok daha iyi. Çevirme işlemini yaparken bu formata göre çevirin ayrıca ses ve görüntü kalitesini yüksek olarak seçin öyle çevirin. Hd kalitesinde şuan aracımda videoklip izliyorum, aynı zamanda film bile çevirdim süper oldu. Sesli komut sistemi hariç her şey sorunsuz çalışıyor. Bu sistemi taktırmadan önce sesli komutu kullandın mı diye sorarsanız; hayır hiç kullanmadım. Şahsi fikrim özellik mi özellik ama bana gereksiz geliyor açıkcası. Bu aynı samsung galaxy telefonlardaki bazı hareket sensörleri gibi. Ayrıca cihazdan çok memnunum diyebilirim genel olarak hiç bir sıkıntım olmadı. Ses kalitesi değişti gibi geldi onu da bagaja 1000 watt'lık bir subwoofer + 2500watt'lık anfi koydum, ses kalitem kalan sistem orjinal olmasına rağmen inanılmaz düzeldi.
  14. Çok geçmiş olsun. Kasko body kiti bana satsın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.