Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Folyo Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Folyo kaplama hakkinda genel bilgi paylaşimi olur dedim 1,500 gibi bir rakama aracinizi fabrikanin sunmadigi renklere donusturebiliyorsunuz yillardir var zaten bu. Forumda konu bulamadim acayim dedim.

Bazilari diyor yararli bu hem boyayi koruyor hem farkli renklere gecebiliyorsunuz, bazilari diyor boyayi mahvediyor hava almadigi icin.

Yaptirmak istedigimden degil sadece birkac gundur arastiriyorum.

Tabi birde plastidip var daha uygun hem istersen sök at ama dayaniksiz tabi

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 10,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

ben olsam yaptırmam ben folyoya karşıyım niye bilmiyorum gözüme çok basit görünüyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Plasti dip setleri varmis 70$a al garajda boya bir kac gune sok istersen ruhsatla ugrasma :)

Yanıtlama zamanı:

Tr'de plastidip kaplatmak baya pahalıya patlıyor diye biliyorum, bu sebeple normal kaplama bence daha mantıklı. Bölge bölge plastidip sıkıldığı gibi kaplanabiliyor da. Arabayı ilk aldığımız 6 ayda kenarda 1200 tl'm olsaydı bizim araba şu an sedefli beyaz kaplıydı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben parlak turuncu isterim şahsen :) ama iste boyayi mahvediyormus falan filan tecrubesi olan varsa bekleriz :)

Yanıtlama zamanı:

Ben parlak turuncu isterim şahsen :) ama iste boyayi mahvediyormus falan filan tecrubesi olan varsa bekleriz :)

Boyayı mahvettiği bence yalan. Heleki sedefli seride boyanın hava alabildiği söylenmekte folyo daha kaliteli olduğu için. Kaplatıp söktüren bir çok kişi var henüz somut olarak boyası folyo yüzünden bozulan görmedim. Ancak hepsinin uyardığı nokta eğer öncede lokal olarak boyanmış yerler varsa folyo sökülürken kalkabiliyormuş onlar. Sen Cupra'yı al gel ankaraya ben seni GMG'ye götürürüm :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Boyayı mahvettiği bence yalan. Heleki sedefli seride boyanın hava alabildiği söylenmekte folyo daha kaliteli olduğu için. Kaplatıp söktüren bir çok kişi var henüz somut olarak boyası folyo yüzünden bozulan görmedim. Ancak hepsinin uyardığı nokta eğer öncede lokal olarak boyanmış yerler varsa folyo sökülürken kalkabiliyormuş onlar. Sen Cupra'yı al gel ankaraya ben seni GMG'ye götürürüm :D

Burda Portac diye bir yer var hatta ilk onlar baslamis bu işe Türkiyede ve referans arabalari sağlam :)

Bence buyuk cesaret isteyen bir sey ve eski ve boyasi bir nebze bitmis arabalar icin

Edit:Protac yanlis yazmisim duzenleyemedim

Yanıtlama zamanı:

Ben de kaplatmak istiyorum ama maliyet cok fazla 1500 tl den bahsediyorlar

Bi de aklima plastidip ile komple boyamak geliyor mesela beyaza. Ama tr de cok pahali bu plastidip ler. Sprey degilde litre ile satilabilse fena olmaz bi kompressor bulur boyarim az arastirayimda onumuzde yaz yapabilirim :)

Yanıtlama zamanı:

Burda Portac diye bir yer var hatta ilk onlar baslamis bu işe Türkiyede ve referans arabalari sağlam :)

Bence buyuk cesaret isteyen bir sey ve eski ve boyasi bir nebze bitmis arabalar icin

Edit:Protac yanlis yazmisim duzenleyemedim

Yıllardır insanlar çatır çatır kaplatıp söktürüyorlar Sabri gözünde büyütüyorsun biraz. En son GMG'ye gittiğimde Lambo duruyordu orada. Başka bir forumdan 911 2 kere kaplattı, bir çok ciddi marka, Ferrari filan da kaplatıyor. Ankara'daki GTR ve STI sanırsam zaten Mustafa abinin onların da renkleri değişiyor sürekli.

Protac'ı bilmiyorum da ben GMG'ye gözüm kapalı veririm arabayı o kadar diyeyim. Bir sıkıntı çıksaydı da şimdiye çoktan çıkardı bence, Facebook sayfasına göz atıver bence.

Yanıtlama zamanı:

Geçen bi abimiz porcshe cayenne sini kaplattı denk gelirse sorarım ne gibi sakıncaları varmış nereye kaplatmış falan :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

siyah sevmezdim siyah arabam oldu sıkılırsam ilerde kaplatacam ama hani renge.? (şuan yapamam zaten )

Turuncumsu sarı :D:sofeer:  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.