Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Titanium X sahiplerine özel soru, Xenon kapalı DLR güçlü yanarken; sinyal verdiğinizde, sinyal tarafındaki DLR kısılıyor mu? (Sönmeyecek yani ve aynı kalmayacak) hayır. Astramı yapıyor? Audi yapıyorda gerisini bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 hayır. Astramı yapıyor? Audi yapıyorda gerisini bilmiyorum. Opellerde sinyal yanarken DRL kısılmıyor... Bunu bazı model mercedeslerde DRL kapanarak yapıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 hayır. Astramı yapıyor? Audi yapıyorda gerisini bilmiyorum. Fiesta yapıyor Vw Golf'e; Ford Fiesta'ya yükleniyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yaz yaklaşırken genel başlıkta sorayım geçen yıl bizim araçlar için tavsiye edilen büyük boy bir güneşlik vardı ön cam için şimdi aradım bulamadım neydi o http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kirmizi-gumus-1-kalite-metalize-guneslik-balonlu-jumbo-boy-75x165-cm-1104502/productDetails.aspx?productId=otev1104502&categoryId=20037833 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kirmizi-gumus-1-kalite-metalize-guneslik-balonlu-jumbo-boy-75x165-cm-1104502/productDetails.aspx?productId=otev1104502&categoryId=20037833 Teşekkür ederim Cem Hocam ben battal boy diye arıyordum meğersem jumbo boymuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Titanium X sahiplerine özel soru, Xenon kapalı DLR güçlü yanarken; sinyal verdiğinizde, sinyal tarafındaki DLR kısılıyor mu? (Sönmeyecek yani ve aynı kalmayacak) DRL fiestada sinyali hafif engelleyen cinsten ya. Audilerde sinyal lambasi farın iç kısımlarında kalıyor. Galiba bir değer var onu yakalamak için yapıyorlar "lüx" galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 @Ramazan V., Bende bu arkadaştan var. ön camı tamamen kapatıyor. Katlanınca yer tutmuyor. Metro marketten almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 @Ahmet A., Valla Balıkesir ve ilçelerinde metro market yok abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 DRL fiestada sinyali hafif engelleyen cinsten ya. Audilerde sinyal lambasi farın iç kısımlarında kalıyor. Galiba bir değer var onu yakalamak için yapıyorlar "lüx" galiba. Sonuç olarak güzel detay çünkü led güçlü iken dikkati o çeker. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 (düzenlendi) Sonuç olarak güzel detay çünkü led güçlü iken dikkati o çeker.E tabi Focusta unutup Fiestaya eklemiş olabilirler veya gerek duymadilar Mayıs 9, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Arkadaşlar bu kasanın cabrio'su var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Arkadaşlar bu kasanın cabrio'su var mı? Yok maalesef, F2 de var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Arkadaşlar eğer gereksiz bir konu açtıysam kusuruma bakmayın yeniyim ben focus 3 kullanıcısıyım yol bılgısayarı verılerını sıfırlarken aracın km si de sıfırlanır dıye sıfırlayamıyorum bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim ortalama tüketimi sıfırlamak istiyorum aracın toplam kmside sıfırlanır mı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Arkadaşlar eğer gereksiz bir konu açtıysam kusuruma bakmayın yeniyim ben focus 3 kullanıcısıyım yol bılgısayarı verılerını sıfırlarken aracın km si de sıfırlanır dıye sıfırlayamıyorum bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim ortalama tüketimi sıfırlamak istiyorum aracın toplam kmside sıfırlanır mı ?? Klavuz'a baksanız ? Birşey silinmez korkmayın. Konunuz silindi. Doğru yerde ve nitelikli başlık açınız.Yoksa buradan devam edin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 eyvallah kardeşim sağolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap