Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Nedenki? CemBo benzinli için olanını bulmuştu. Abi demek ki nadir düşenlerden birini de Cem Abi bulmuş.. Cidden epey araştırdım bulamadım. bir süredir bakmıyorum, şuan ne durumda bilemiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Abi demek ki nadir düşenlerden birini de Cem Abi bulmuş.. Cidden epey araştırdım bulamadım. bir süredir bakmıyorum, şuan ne durumda bilemiyorum.. Alperen araba daha çok yeni, az sayıda düşüyor, yakında artar, her türlüsü bulunur. Benzinli bulduğum da satılmadı zaten, kimse ilgilenmedi demek.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Alperen araba daha çok yeni, az sayıda düşüyor, yakında artar, her türlüsü bulunur. Benzinli bulduğum da satılmadı zaten, kimse ilgilenmedi demek.... hayır işin kötüsü km ilerliyor.. gerçi elektronik bir işlemle aracın gerçek kilometresi göstergeye geçirilebiliyormuş ama nasıldı tam hatırlayamıyorum... ama herşey dönüp dolaşıp Mertol Abi'nin özlü sözüne geliyor "Money Talks"... Mertol Abi'nin geçenlerde satışa çıkardığı navi'li lcd ekranlı teyp kısmını o yüzden alamadım.. neyse artık, herşeyde bir hayır vardır demişler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 hayır işin kötüsü km ilerliyor.. gerçi elektronik bir işlemle aracın gerçek kilometresi göstergeye geçirilebiliyormuş ama nasıldı tam hatırlayamıyorum... ama herşey dönüp dolaşıp Mertol Abi'nin özlü sözüne geliyor "Money Talks"... Mertol Abi'nin geçenlerde satışa çıkardığı navi'li lcd ekranlı teyp kısmını o yüzden alamadım.. neyse artık, herşeyde bir hayır vardır demişler.. Km nin ilerlemesi önemli değil,göstergenin takıldıktan sonra aracın km sinı ıds le giriyorlar,düşük veya fazla yazdığınızda kabul etmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 bu gösterge işi ilk uygun fırsatta düzeltilecek, şu anki yol bilgisayarı tam bir facia, sıradan bir markanın bile ayni anda 3-4 farklı mesafeyi takip etmenizi sağlıyor hatta bunun 3ünü ayni anda gözleyebiliyorsunuz, geçen uzun yol gece sürüşü yapmam gerekti, xenon farda far yükseklik ayarı yapılmıyor kendisi otomatik ayarlıyormuş, ama maalesef ben çok güçlük çektim kısa farda, araca çok yakın bir mesafe aydınlatılıyor, bence en az 5-10 metre daha ötesine kadar bu ilerletilmeli, buna müdahale etme şansımız var mı acaba?? Sanıyorum var dün gece önümüzde giden focus(tit x + pp) her yeri aydınlatıyordu. Gayet net bir şekilde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Bugun arkadasim kullanmak istedi arabayi tamam dedim indim arabadan anahtar cebimde dedim git bakalim ne kadar sonra stop edicek 20 metre kadar uzaklasti benden stop etmedi sadece ekranda anahtar aracin icinde degil yaziyordu. Stop etmesi gerekmezmi anahtar icinde degilse bir süresimi var acaba bilgisi olan paylasabilirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Gerekmez. Kapattığı an bir daha çalışmaz.. Bu hep böyledir. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Gerekmez. Kapattığı an bir daha çalışmaz.. Bu hep böyledir. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Anladim stop edip alarm calsa cok guzel olurdu caliyoorllaar benii gibisinden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Km nin ilerlemesi önemli değil,göstergenin takıldıktan sonra aracın km sinı ıds le giriyorlar,düşük veya fazla yazdığınızda kabul etmiyor. Sanırım yanlış biliyorsunuz. Yeni tip göstergelerde km saatini taktığınızda göstergedeki değer ile çalışmaya devam eder. Ancak IDS ile bağlanırsanız, km yi yukarı doğru istediğiniz değer ile değiştirebilirsiniz. Aşağı doğru inmez ancak yukarı çıkar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 fatura kesildi plaka işlemleri başladı..büyük ihtimalle cumartesi aracı teslim alıyorum...bir de böyle ortamı güzel bir forum buldum..oh mis 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 fatura kesildi plaka işlemleri başladı..büyük ihtimalle cumartesi aracı teslim alıyorum...bir de böyle ortamı güzel bir forum buldum..oh mis Hayırlı uğurlu olsun :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hiç colorado kırmızı yeni focus gören bilen var mı? Resmine sahip olan var mı? Kül kahve SW focus , colorado kırmızı HB veya SW gören varsa bi zahmet resmini çekip foruma yapıştırsın.. :) :claps: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Bir tane kırmızı sedan görüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Bir üyemiz HB colorado sahibi..Benim arabam da olmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Hemen tüm konulara baktım ama bulamadım colorado ..Neyse başka bir sorum var: USB girişi var mı focuslarda yani varsa hepsinde mi bell, donanımdan itibaren mi? Eldeki broşürde yazmıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap