Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Bir saat önce, Mertcan Çelik said: Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap Bu gayet mantıklı bir çözüm olurmuş bence! (Bende merak ediyordum, anahtarsiz ne kadar gider diye. ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 merhaba 2013 focus 1.6 dizel arabamın yedek anahtarı ile çalıştırmak istedim. imbobilizer devre dışı bırakmasılınız şekilinde yazı çıktı.. nasıl devre dışı bırakılır? yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 O anahtarın doğru yedek anahtar olduğundan emin misiniz? 2.el mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 evet 2 el. yaptırdık. galerici yaptırdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Tam olmamış o zaman, öyle bir uyarı normal değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Batuhan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 (düzenlendi) Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı. 1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut. 2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler Aralık 15, 2016 S. Batuhan Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Şimdi, S. Batuhan Özkan yazdı: Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı. 1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut. 2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler Donanımı buradan çıkartabilirsiniz. https://www.focusclubtr.com/topic/3230-focusun-yeni-donanım-listesi-güncel-değişiklikler-2013-değişiklikleri-eklendi/ Uzaktan kumanda için servise veya dışarda bu tür işlemi yapanlara sormak lazım maaliyetini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Batuhan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Teşekkür ederim cevabınız için trend x donanım seviyesinde,Yanlız ben 2012 yılında trend x donanım yok 2013 ten sonra çıktı diye biliyordum sanırım yanlış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih Ordueri Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Rakiplerine göre alınabilecek en iyi araba focus 3'tür.yakıtı olsun performansı olsun,oto park gibi özellikleriyle 1 numara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 on puanlık soru ön cam kenarlarındaki bu plastikler camın altına giriyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 on puanlık soru ön cam kenarlarındaki bu plastikler camın altına giriyor mu Onlar sonradan degisebiliyor diye biliyorum. Degisiyorsa girmiyodur tirnaklidir. Bilgisayara gecince bakayim. --10 dakika sonra eklendi-- @Mete Turfan değişebiliyor o parça. parça kodunu jpeg olarak ekliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 (düzenlendi) 38 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Onlar sonradan degisebiliyor diye biliyorum. Degisiyorsa girmiyodur tirnaklidir. Bilgisayara gecince bakayim. --10 dakika sonra eklendi-- @Mete Turfan değişebiliyor o parça. parça kodunu jpeg olarak ekliyorum. Çok sağol kardeşim Ufak tefek çizikler vardı oto yikamada baya büyüdü kötü görünüyor bi servisten fiyat alayım Şubat 8, 2017 Mete Turfan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat SEL Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 Mars yapmadan once bu uyari lambalari sonmuyor. Bu normal mi? Araci esim de kullaniyor, bugun yakit gostergesi ve hararet gostergesi arasindaki uyari lambasi yanmis, bu lamba hangi durumda yanar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2017 (düzenlendi) O ikaz lambası tek başına yanmaz kırmızı ve sarı renkte yanar kullanım kitapçığında hangi ikazları verdiği yazar. Resimdeki Gostergede yanan ışıklar motor çalışınca söner normal yani Kasım 1, 2017 Aşkın Aşık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap