Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Ben de kibarca anlatmaya çalıştım işte yeni araç almışların sazanlığından faydalanıyorlar diye. Bakımı da çok önemsiyorsanız ucuz yollu halini de bonus olarak ekledim. Karar vermekte hala sorun varsa kesin çözüm önerebilirim: Yazı - Tura (bu ciddi bir açıklamadır) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 ya git bi güzel yerde eglen salla...güzel bir yemek ye..şöle.........oooooooohh süper olur...bekarsan...ben olsam öle yaparım...al yavrunu cık cankaya tarafına...........yeşil vadi..mangal birsürü güzel tadım pizza var...ankarayı gören..git ankara kalesine güzel şarap evi var...paşa konagı zengerin yeri..salla gitcene ye gitsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 eywallah ama tunalıdaki mangal'ı önermem.. çok bozmuş.. madem konusu açıldı mithatpaşa'daki mangal tunalıdakini katlar çöpe atar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 hmmm, iyice kafam karıştı 2 kişi yaptır diyor 2 kişi yaptırma.. du bakalım.. bi karar vericem.. hayırlısı yaptırın bence... Pasta + Cila dahi atmış olsalar boyaya faydalı olur.. Yaptırın bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 (düzenlendi) Ben de kibarca anlatmaya çalıştım işte yeni araç almışların sazanlığından faydalanıyorlar diye. Bakımı da çok önemsiyorsanız ucuz yollu halini de bonus olarak ekledim. Karar vermekte hala sorun varsa kesin çözüm önerebilirim: Yazı - Tura (bu ciddi bir açıklamadır) düşüneceğim.. sağolun açık sözlülüğünüz için.. Aralık 5, 2011 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 neyse bu konuyu kapatmak en iyisi olacak sanırım. zira yaptırın diyen kadar yaptırmayın diyen var. zamana bırakmak en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Faydalı konu; demek ki Ankara da Mangal a Mithatpaşa ya gitmek gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 özellikle çöp şiş'i öneririm.. ciğer seviyorsanız ciğer veya karışık çöp şiş'i de fena değilmiş. ben ciğeri koklayamıyorum bile, kaldı ki yemek.. diyarbakır'da ciğerci remzi usta istisnadır. gözünün yaşına bakmadan 2 porsiyon ciğer yiyebilirim orada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Zaten eti işlemek ayrı bir sanat, dediğiniz gibi bazı türleri pekala yenilebilir kıvama getirebiliyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 orda ciger sabah kahvaltısıdır zaten ofis semti denen yerde....mi bilmiyorum da...yemiştim bende....cok lezzetlidir...kervansaray ve borsa restorantıda cok güzeldir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet fatih Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 2 gündür aracın frenleriyle ilgili bir sıkıntı var. aracı akşam çalıştırıp yola çıktıktan hemen sonra frene bastığımda tutmama gibi bir durum oluyor. nasıl olduğunu anlatacak olursam: bizim sokakta yeni yapılan kaldırımlardan normalde 4 aracın sığdığı yola şu an 3 araç ancak sığmakta. 2 gün evvel aracı çalıştırıp rampa aşağı sokağa girdiğimde aşağıdan bir araç geliyordu ve ben yol vermek için aracın birinin arkasına gireyim derken frene bastım ve araç öndeki aracın tamponuna çarpmak üzereyken durdu. ilkinde pek takmadım. ertesi gün yine aynı rampadan aşağı inerken sokağın aşağısında kazı yaptıkları için çukura yavaş girelim diye fren yaptım, aynı durum yine oldu. ilk çalıştırmadan sonra düz yolda böyle bir sıkıntı yok. öyle çok süratli bir şekilde değil, 20-30 km/h hızla giderken... o sokaktan yüzlerce kez inmişimdir, ama hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. frene bastığımda pedal çok sert geldi. yani, kuvvetle basmama rağmen hiç tepki vermemiş gibiydi(fren şiştiği zaman aracın çok zor durmasına benzer şekilde). sıfır araçlara binmişliğim yok. yıllardır 2. el araçlara bindiğimizden rodaj gibi durumlarla karşılaşmadım. fren disklerinin, balataların alışmasından mıdır?? bunu bilmediğim için soruyorum; bu karşılaştığım durum normal midir?? araç şu an yaklaşık 1400 km.de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 arkadaşlar f3 te triger kayışmıdır zincirmidir acaba araştıran varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Hepsi kayış ; http://www.focusclub...dpost__p__35069 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 teşekkür ederim sayın yönetim bu habere sevindim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 2 gündür aracın frenleriyle ilgili bir sıkıntı var. aracı akşam çalıştırıp yola çıktıktan hemen sonra frene bastığımda tutmama gibi bir durum oluyor. nasıl olduğunu anlatacak olursam: bizim sokakta yeni yapılan kaldırımlardan normalde 4 aracın sığdığı yola şu an 3 araç ancak sığmakta. 2 gün evvel aracı çalıştırıp rampa aşağı sokağa girdiğimde aşağıdan bir araç geliyordu ve ben yol vermek için aracın birinin arkasına gireyim derken frene bastım ve araç öndeki aracın tamponuna çarpmak üzereyken durdu. ilkinde pek takmadım. ertesi gün yine aynı rampadan aşağı inerken sokağın aşağısında kazı yaptıkları için çukura yavaş girelim diye fren yaptım, aynı durum yine oldu. ilk çalıştırmadan sonra düz yolda böyle bir sıkıntı yok. öyle çok süratli bir şekilde değil, 20-30 km/h hızla giderken... o sokaktan yüzlerce kez inmişimdir, ama hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. frene bastığımda pedal çok sert geldi. yani, kuvvetle basmama rağmen hiç tepki vermemiş gibiydi(fren şiştiği zaman aracın çok zor durmasına benzer şekilde). sıfır araçlara binmişliğim yok. yıllardır 2. el araçlara bindiğimizden rodaj gibi durumlarla karşılaşmadım. fren disklerinin, balataların alışmasından mıdır?? bunu bilmediğim için soruyorum; bu karşılaştığım durum normal midir?? araç şu an yaklaşık 1400 km.de... Bunlar olduğunda hava sıcaklığı kaç dereceydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap