Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar soğukta mazota bişey olurmu donma vs bi kaç kişi sordu aklım bulandı?

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
:):D teşekkürler
Yanıtlama zamanı:

yakup bey f3 te ısıtmalı sılecek suyu yok degılmı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hmm, zor soru oldu bak :D Bilgim yok

Titanium aracınız siz şey yapın,ön rezistant'ı açın sonra sileceği çalıştırın :D:):D

Oldu mu sana ısıtmalı silecek suyu :)

Buarada o özelliğe gerek kalmıyor rezistantlı camınız var yani...

Yanıtlama zamanı:
:):D aynen daha kurcalamaya gerek yok evet çok sağolun tekrar
Yanıtlama zamanı:

Silecek suyu depo ısıtması var mı bilmiyorum ama ısıtmalı yıkayıcı suyu memesi diye bir donanım var, muhtemelen fıskiye ağızlarını ısıtıyor. Yine de kışın silecek suyuna uygun antifriz eklemekte yarar var.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hmm, zor soru oldu bak :D Bilgim yok

Titanium aracınız siz şey yapın,ön rezistant'ı açın sonra sileceği çalıştırın :):D :D

Oldu mu sana ısıtmalı silecek suyu :D

Ooooldu canım :)

Ule fıskiye donmuşsa neydeyim ısıtmalı ön camı, Tango yla az mı rezillik çektim bu yüzden!

En ideali -ısıtmalı silecek suyu deposu vb donanım yoksa- suya donma derecesini aşağı çekecek karışımlar atmak, bulursanız benzin istasyonlarından Würth ün serçemsi parmak boyundaki katkılarından edinin; donmayı engellediği gibi inatçı böcek vb kalıntılarını da kolayca söküyor camdan.

Yanıtlama zamanı:

hemen yukarı bak abi ^_^

Daha dur ben laf atmadan olay kapanabilemez deeett!!

Yanıtlama zamanı:

Isıtmalı silecek suyu yok ancak su tankındaki su donmaz. Tabi gidip çeşme suyu koyarsanız donabilir. :D

Titanium aracınız siz şey yapın,ön rezistant'ı açın sonra sileceği çalıştırın :D:yeah::D

Oldu mu sana ısıtmalı silecek suyu :)

He diyorsunki ısıtmalı cam öndeki arabanın lastiğinden gelen çamuru bile temizler.. :)

Aaaa doğru ya ben şimdi çaktım olayı, depo'da su donmasın diye var bu donanım... Evet antifiriz etkili olur..

Onu da yanlış anladın.. :)

Isıtmalı silecek püskürtme memesi demek suyun çıktığı yerde ufacık elektrikli ısıtıcı olanı demek. 20 lira falan tanesi. Atla deve bir para değil yani.

En ideali -ısıtmalı silecek suyu deposu vb donanım yoksa- suya donma derecesini aşağı çekecek karışımlar atmak, bulursanız benzin istasyonlarından Würth ün serçemsi parmak boyundaki katkılarından edinin; donmayı engellediği gibi inatçı böcek vb kalıntılarını da kolayca söküyor camdan.

2001 yılında SW bir focus almıştım ona bizzat kendim ekledim. Adı büyük kendi küçük bir donanım. Zira evet püskürtücünün ucunu ısıtıp buzunu çözüyorsunuz ama o kadar kar kış olmadığı için neredeyse hiç kullanmıyorsunuz. Doğu illerinde oturan arkadaşların belki işine yarar ama bu taraflar için son derece gereksiz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

He diyorsunki ısıtmalı cam öndeki arabanın lastiğinden gelen çamuru bile temizler.. :yeah:

Onu da yanlış anladın.. :D

Isıtmalı silecek püskürtme memesi demek suyun çıktığı yerde ufacık elektrikli ısıtıcı olanı demek. 20 lira falan tanesi. Atla deve bir para değil yani.

Cahellik işte :D görüp bilmeyince :D

Yanıtlama zamanı:

Ne kötüydü.. Ankara nın ayazında kaputta donan hortum beni epey uğraştırmıştı, yolda otobüslerin dibine kadar yaklaşıp sıçrattıkları suyla camı siliyordum!

Aslında yola çıkmadan önceki gece depoyu donmayacak bir karışımla doldurmuştum ama depoyla fıskiye arasında kalan suyu akıl edememiştim :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.