Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34094 birkaç gündür, fren yaptığımda arkadan ses geliyor. benzin deposundan olabilir mi diyorum, hafif tak tuk ediyor. vites boştayken duyuluyor bu ses... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34096 birkaç gündür, fren yaptığımda arkadan ses geliyor. benzin deposundan olabilir mi diyorum, hafif tak tuk ediyor. vites boştayken duyuluyor bu ses... Bagajda ne var acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34097 Öndeki ızgalar güzelmiş. Unutmazsam akşama parça numarasına bakayımda ısmarlayayım bari.. Aralık 2, 201114 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34101 Öndeki ızgalar güzelmiş. Unutmazsam akşama parça numarasına bakayımda ısmarlayayım bari.. Zetec S'de bunlardan vardı sanırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34191 Bagajda ne var acaba? bagajda bir şey yok. daha doğrusu olanlar sabit duruyor veya tekerin etrafındaki boşluklara yerleştirdim. öyle çok ses çıkaracak malzeler de değil... bugün bindiğim kadarıyla baktığımda depodan olduğunu gözlemledim. frene bastığımda (hafif sert diyelim) önce şiddetli daha sonra sallanmış bidon gibi ses gelmekte. araçtan gelen sesler ve yerleri artmakta, hayırlısı bakalım... Aralık 2, 201114 yıl mehmet fatih tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl Yazar comment_34202 Bende öyle kuruntular yapıyordum mesela bir tane eşya gözüne boş şişe koymuşum sağ sol yapınca ses oluyordu Neyse siz bagajın altındaki yeride bir kontrol edin tekrar bakın bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34248 arkadaşlar daha önce konusu geçmedi diye hatırlıyorum aklıma takıldı, her hangi enjektör temızleyıcı vs,, kullanmalımı nasıl olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34254 Carbon Clean in katkısını ya da Würth ün katkısını kullanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34258 Carbon Clean in katkısını ya da Würth ün katkısını kullanabilirsiniz. tolga bey bunun sıklığı ne kadarda bir olmalı birde bu benzın depoya konulan katkılar degılmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34260 30.000 km de bir yaptırmalısınız kanımca.Özellikle dizel araçlarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34267 tolga bey bunun sıklığı ne kadarda bir olmalı birde bu benzın depoya konulan katkılar degılmi? 20.000 de bir ideal aralıktır, kullanım şartları ve sürüş stiliniz de bu aralığı etkiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34335 arkadaşlar f2.5 ile f3 un dış aynalar aynımı ya? aynıysa niye aynı ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34343 Kaportaya bağlanan noktası hariç aynı. Hatta o aynalar ile mondeonun aynalarıda aynı. Neden aynı olmasın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34347 ne biliyim yeni kasada bi önceki kasada kullanılan parçaları görünce gıcık oluyorum vw nin caddyden passata kadar aynı direksiyonu kullanması gibi değil şükürde, geçen benim silecek olayında bi baktım aynadaki sinyalde çıkıntılı duruyor azıcık yittim çıt ettı oturdu, sonra kapıyı açıp kapattım sinyal ses yapıyor fazla oturmuş tırnak kırldı parça varmıdır derken 70ttlye hemen takıldı ordan geldı aklıma. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın