Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

birkaç gündür, fren yaptığımda arkadan ses geliyor. benzin deposundan olabilir mi diyorum, hafif tak tuk ediyor. vites boştayken duyuluyor bu ses...

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

birkaç gündür, fren yaptığımda arkadan ses geliyor. benzin deposundan olabilir mi diyorum, hafif tak tuk ediyor. vites boştayken duyuluyor bu ses...

Bagajda ne var acaba? :P

Yanıtlama zamanı:

fordatfrankfurt083.jpg

Öndeki ızgalar güzelmiş. Unutmazsam akşama parça numarasına bakayımda ısmarlayayım bari..

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bagajda ne var acaba? :P

bagajda bir şey yok. daha doğrusu olanlar sabit duruyor veya tekerin etrafındaki boşluklara yerleştirdim. öyle çok ses çıkaracak malzeler de değil... bugün bindiğim kadarıyla baktığımda depodan olduğunu gözlemledim. frene bastığımda (hafif sert diyelim) önce şiddetli daha sonra sallanmış bidon gibi ses gelmekte. araçtan gelen sesler ve yerleri artmakta, hayırlısı bakalım...

mehmet fatih tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende öyle kuruntular yapıyordum mesela bir tane eşya gözüne boş şişe koymuşum sağ sol yapınca ses oluyordu :P

Neyse siz bagajın altındaki yeride bir kontrol edin tekrar bakın bakalım.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar daha önce konusu geçmedi diye hatırlıyorum aklıma takıldı, her hangi enjektör temızleyıcı vs,, kullanmalımı nasıl olur?

Yanıtlama zamanı:

Carbon Clean in katkısını ya da Würth ün katkısını kullanabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Carbon Clean in katkısını ya da Würth ün katkısını kullanabilirsiniz.

tolga bey bunun sıklığı ne kadarda bir olmalı birde bu benzın depoya konulan katkılar degılmi?
Yanıtlama zamanı:

30.000 km de bir yaptırmalısınız kanımca.Özellikle dizel araçlarda :yeah:

Yanıtlama zamanı:

tolga bey bunun sıklığı ne kadarda bir olmalı birde bu benzın depoya konulan katkılar degılmi?

20.000 de bir ideal aralıktır, kullanım şartları ve sürüş stiliniz de bu aralığı etkiler.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar f2.5 ile f3 un dış aynalar aynımı ya? aynıysa niye aynı ki?

Yanıtlama zamanı:

Kaportaya bağlanan noktası hariç aynı. Hatta o aynalar ile mondeonun aynalarıda aynı. Neden aynı olmasın?

Yanıtlama zamanı:

ne biliyim yeni kasada bi önceki kasada kullanılan parçaları görünce gıcık oluyorum vw nin caddyden passata kadar aynı direksiyonu kullanması gibi değil şükürde, geçen benim silecek olayında bi baktım aynadaki sinyalde çıkıntılı duruyor azıcık yittim çıt ettı oturdu, sonra kapıyı açıp kapattım sinyal ses yapıyor fazla oturmuş tırnak kırldı parça varmıdır derken 70ttlye hemen takıldı ordan geldı aklıma.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.