Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201412 yıl Yazar comment_246390 3d'ye özel performans artışı Oyun reklamları başladı onlara girmiyorum.Pek anlamam ve iPhone 4 ölür. Bitti - Bu kadardı Yeni ürün mürün yok iOS - MAC OS X - DEV'e yüklenmişler.. Derhal i8 yükleyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201412 yıl comment_246395 Grafik ve programlama dilini değiştirmişler. 5s destekli yeni grafik motoru ve çok çok daha hızlı. Grafik seviyesi level atlamış. Mevcut A7ye göre programlamaları demek mevcut cihazı çok ileri taşımış olması demek. (open GL yerine Metal olmuş) Mevcut cihazlarda grafik detayı çok artmış. Ayrıca 3. parti klavye gelmiş. Mevcut klavyeyi ben beğenmiyordum. Bildirimler çok gelişmiş, interaktif olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201412 yıl Yazar comment_246397 Apple'da yayınladı açıklamayı http://www.apple.com/ios/ios8/ http://www.apple.com/osx/preview/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201412 yıl comment_246403 iPhone 6 hakkında bir bilgi yokmu Eline sağlık bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201412 yıl Yazar comment_246404 iPhone 6 hakkında bir bilgi yokmu Eline sağlık bu arada İlk mesajda bunu söylemiştik. Apple 1 yıl süre ile bu ürünü tanıtır, o da Eylül ayı olur genelde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201412 yıl comment_246405 Eylül ayını biliyoruz da insan heycanlanıyor bekliyor işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl comment_246461 Birçok yenilik ciddi ciddi apple tayfasının developer olduğunu hatırlamayı başardığını gösteriyor bana. Tabi ben sdk ları merak ediyorum fakat kullanıcı olarakda keyifli olacak sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl comment_246470 Telefon çaldığında ipad veya mac üzerinden cevaplamak hoş olacak bence, ayrıca ekrandaki bir sayfayı dönüp diğer cihazda açabilmek falan güzel uygulamalar. Aslında baştan bile yapmaları gereken bir şey sistemi birleştirmek. Cihaz satışlarınıda arttıracaktır firma adına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl Yazar comment_246471 Telefon çaldığında ipad veya mac üzerinden cevaplamak hoş olacak bence, ayrıca ekrandaki bir sayfayı dönüp diğer cihazda açabilmek falan güzel uygulamalar. Aslında baştan bile yapmaları gereken bir şey sistemi birleştirmek. Cihaz satışlarınıda arttıracaktır firma adına. AirDrop ve call hatta text Hep istediğim birşeydi. iMessage'da whatsapp gibi oldu, yani artık onu da kullanmamaya başlarım.. Detaylarını bilmiyoruz ama airdrop harici özellikler 4s ile de sunulacak mı acaba.. Birçok yenilik ciddi ciddi apple tayfasının developer olduğunu hatırlamayı başardığını gösteriyor bana. Tabi ben sdk ları merak ediyorum fakat kullanıcı olarakda keyifli olacak sanırım. Developer'a yüklenmişler zaten yapılması gereken de o olmalı artık app'i olan işi götürecek sistemler benzedi birbirine Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl comment_246473 iMessage sadece Apple cihazlar arası çalışacaktır. Diğer cihazlarla sms mms gibi çalışır. Dolayısıyla eksik kalır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl Yazar comment_246474 iMessage sadece Apple cihazlar arası çalışacaktır. Diğer cihazlarla sms mms gibi çalışır. Dolayısıyla eksik kalır. Olsun abi herkeş de iphone var Birde türkçe dikte geldi yakında siri'de gelirse iyi olur en azından final sürümünde.. Güzel anlıyor dikte Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl comment_246506 @Yakup Çağatay, kurdun mu 8'i? http://shiftdelete.net/ios-8-beta-1-nasil-yuklenir-52805.html?ref=promo ben de deneyeyim mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl Yazar comment_246513 @Yakup Çağatay, kurdun mu 8'i? http://shiftdelete.net/ios-8-beta-1-nasil-yuklenir-52805.html?ref=promo ben de deneyeyim mi? Abi bakma böyle saçma sitelere lütfen.. UDID'siz sorun yaşarsın bu şekilde yüklenir ama telefonu kapatıp açamazsın aktifleştirme ekranında kalır Neyse ben yüklemedim whatsap atıyormuş, beta 2'yi beklerim gibi.Belki 1-2 saat denemek için yüklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl comment_246514 Abi bakma böyle saçma sitelere lütfen.. UDID'siz sorun yaşarsın bu şekilde yüklenir ama telefonu kapatıp açamazsın aktifleştirme ekranında kalır Neyse ben yüklemedim whatsap atıyormuş, beta 2'yi beklerim gibi.Belki 1-2 saat denemek için yüklerim haberleri takip ediyorum en azından Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201412 yıl comment_246516 ekran büyüdükçe iphone'a sempatim artmaya başlıyor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın