Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl comment_434523 Yokuşta S de kullan. Daha geç vites attığı için fazla kararsızlık yapmaz. Bide kullanma alışkanlığıylada alakalı galiba. Ben Rize'de kullanıyorum, köye Ayder e gidiyorum bu dediklerinizi yaşamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl Yazar comment_434524 Cenk abinin dediği yokuşlar Ayder gibi değil abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl Yazar comment_434535 7 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Nasi bi yokuş? Sürekli gaza basmasan da gidebileceğin, gazı ekonomi amaçlı salabileceğin yolu düzgün ama tümsekleri olan yol düşünebilirsin abi. Ayder gibi nispeten yolları bozuk sürekli gaza basacağın yer değil. Yani aslında bu yazılanları yaşamama ihtimali daha yüksek, Cenk abi dediği gibi ekonomi yapma önceliği olduğu için aslında yaşadığı doğal, hatta vag'dan daha iyi durumda bu koşullarda. İyi bir tam otomatik şanzıman daha iyi hissettirecektir mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20179 yıl comment_434580 14 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Yokuşta S de kullan. Daha geç vites attığı için fazla kararsızlık yapmaz. Bide kullanma alışkanlığıylada alakalı galiba. Ben Rize'de kullanıyorum, köye Ayder e gidiyorum bu dediklerinizi yaşamıyorum. Rampalar bunlar . Düşük hızda gidilebilen ehir içi rampaları %12 ile 18 arası. Sonuncusu %26 (Çağatayla orada ranger'ın iniş kontrolünü denemiştik ) Giriş çıkışlar olduğu için sen düz gidecek olsan bile önündeki sola dönecek olduğu için durduğundan, minibüs durduğundan ve de resimlere bakma kentsel dönüşüm olduğundan şu an bunun 6 katı daha fazla araba var. Gaz kesmeden tırmanmak mümkün değil.. Ve tabiiki genellikle S de tırmanıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın