Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 valla senin kararın ama kaçırma abi sonra keşke diyebileceğin bi parça. bugün berk'leydim. telefonu hiç susmuyor kadran yüzünden. sürekli sipariş halinde. ben şimdi teyp ekranı araştırıyorum istersen sana da bakayım Bak bakalim da fiyata bagli.. neden olmasin. Ohooo bende f3 olacakta bu ekranı almayacağım? Gazla çalışmıyorum Serdar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Zetec S difizörü bulana 5" navigasyonlu ekran bulunur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 ER-OL Oto'dan ikinci atak olarak, Sony Navi Panel+Çerçeve ve 5" Navi Ekran bekliyoruz. İlgililere duyurulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 o difüzörü bulup hediye edene, ekran hediye mi peki? Evet, hemen hemde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bu iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 o difüzörü bulup hediye edene, ekran hediye mi peki? Tuş takımı bile hediye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bugün niyeti bozup siparişi verecektim ama kalmamış, yarın gelecek muhtemelen dedi, sanırım kesin alacam galiba 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bir adette ben sipariş verdim yarın gelecek dediler ödemeyi yaptım bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Tuş takımı bile hediye Anten ve kart? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Ben hediyelerin yerini biliyorum:):) şimdi söyleyemeyeceğim bir Ekoboos un bagajında..:)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 valla senin kararın ama kaçırma abi sonra keşke diyebileceğin bi parça. bugün berk'leydim. telefonu hiç susmuyor kadran yüzünden. sürekli sipariş halinde. ben şimdi teyp ekranı araştırıyorum istersen sana da bakayım Yekta bey, forumdan bir arkadaş başka bir yerden aldığı göstergenin ışıklarının eskisinden daha cansız olduğunu (özellikle hız, devir, hararet ve yakıt ibrelerinin) söylemişti. Bu partide gelenlerde böyle bir durum hissettiniz mi? Bende almak üzereyim almadan önce kafama takılanları netleştirmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 abi, bey falan gerek yok valla kim dedi, ya da neye göre dedi, nasıl karşılaştırma yaptı bilmemekle birlikte fazlasıyla merak içindeyim. ancak aracın üstündeki standart gösterge ekranının gündüz parlak, ışıklar yandığında göz almasın diye otomatikman biraz daha kısıldığını fark edersiniz. aynı özellik bu göstergede de mevcut. hatta araba çalışmıyorken parlak, çalıştırınca göz almasın diye kısıldığını da düşünüyorum. çünkü net olarak ışığın kısılıp, çoğaldığını görebiliyorum. ancak neye göre yapıyor henüz tespit edemedim. sonuç olarak eski gösterge halt etmiş bunun yanında. şiddetle tavsiye! Göze batan bir kısıklık yok demek ki, gönül rahatlığıyla alıyorum o zaman sağolasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Göze batan bir kısıklık yok demek ki, gönül rahatlığıyla alıyorum o zaman sağolasın. Olsa zaten önermeyiz canım Aylardır tavsiye ediyorum şahsen. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 umarım bu hafta içinde kargolanır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 (düzenlendi) bugün ben de aradım mail order yoluyla ödeme yapmak için gerekli bilgileri gönderdim. sistemde sıkıntı olduğunu yarın ürünü gönderebileceklerini söylemişlerdi. bazı arkadaşlara da ellerinde kalmadığını söylemişler sanırım. hangisi gerçek bilgi bilemedim. Aydın'da önerebilecekleri bi usta da olmadı telefon konuşmamda. ürün olur da gelirse kendim yapmaya karar verdim ama işlemlerin en önemli ayağı olan akünün eksi ucunu sökme olayını fotoğraflarda pek net anlayamadım. kaputu açtığımda akünün artı ucunu gördüm eksi ucu iç tarafta kalıyordu. sorum ise eksi ucun sökülmesinin bi esprisi var mı yani artı ucu söksek değişen bişey olur mu ? Şubat 19, 2014 Anıl Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap