Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220143 Anladım hangi serviste yapmıştın.? Servisdekilerin sıkıntısı aracın şase numarası ile program eşleştiğinden km yazma komutu gönderince sistem kilitlenir mi vs? Ikna etmek lazım gelecek. hayır abi onunla alakası yok, olabilecek tek sıkınıtı yeni km yi km olarak değil mil olarak girmek. bu arada şu ELM327 ile çalışan programı yazan rusa bu ihtiyacı söyledim, mümkün olduğunu ancak sahtekarlığa açık olduğunu söyledi. IDS te olduğu gibi var olan kmden daha düşük km kaydedilmesine izin vermezsen sorun olmaz dediğimde ise Rusyada km yükselterek şirketten yakıt kaçıranlar olduğunu söyledi yeni göstergedeki km 100kmden küçükse izin versem olurmu dedi olur dedim. İleriki versiyonlarda böyle bir ayara yer verecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220233 Ben de eft ile odeme yaptim aracim benzinli beklemedeyim yarin kargoya verilir dendi 2 gundur ellerinde benzinli gosterge kalmamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220238 bu da videosu akşam alışverişe gittik tekrar inceledim, bütün parametrelerin göründüğü ekranda sağ alttaki değer 0 lamadan sonraki değer, total km değeri ayrı bir alanda ortaya çıkıyor, böylesi bana daha işlevsel gibi geldi, tersini isteyenler de haklı...... aslında basit bir yazılımla bu genel görünümdeki değerler isteğimize göre seçilecek şekilde ayarlanabilirdi, basit dos yazılımı veya fortran 77 ilen bile yazılabilecek şeyler bu kadarını niye düşünemezler anlamam, (ilk tanıştığımız bilgisayar commodore 64 olup, 8084 işlemcilerle devam ettiğimizden daha genç arkadaşlar dos ve fortran ı hatırlamayabilirler ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220327 hayır abi onunla alakası yok, olabilecek tek sıkınıtı yeni km yi km olarak değil mil olarak girmek. Bu sabah Kent Oto da ayarı yaptırdım. Aynen dediğin gibi ekranda mil default geliyor. Önce km seçip sonraki ekranda rakam giriliyor. Son durum akşam çektim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220455 Amma uzak kalmışım forumdan..Arkadaşlar Sony müzik sistemi olan focuslarda ekran hala o dandik ekran mı yani? İnanmıyorum...Arabanın fiyatı olmuş 70 bin, 20 liralık ekranı çakıyorlar millete hala...Ulan bu otosan çok adi yaaaa..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220471 Bugün göstergeyi kendim taktım, bir ümitle servisin yolunu tutup bakalım ayarlayacaklarmı diye kara kara düşüncelerle servise vardım. Daha önceden iyi kötü tanışıklığımız olan servis baş teknisyenine durumu anlatıp rica edince, hiç yokuşa sürmeden km yi ayarladı. Eski garibanın son görüntüsü. Buda ayarlanmış yenisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220472 Bu benimkinden ana km sağ altta hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220475 Bu araç belli ki benzinli devir saati 8000 lik.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220476 Bu araç belli ki benzinli devir saati 8000 lik.... Evet ama km şekli aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220477 Evet ama km şekli aynı. Bir kaç çeşit olduğu için tamamen şansa kalmış bir durum... Konu nereye geldi, küçük ekranları değiştirdik birde büyükler arasında yorum yapıyoruz :) keyif bu olsa gerek, iyiki değiştirmişiz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220479 Bir kaç çeşit olduğu için tamamen şansa kalmış bir durum... Konu nereye geldi, küçük ekranları değiştirdik birde büyükler arasında yorum yapıyoruz :) keyif bu olsa gerek, iyiki değiştirmişiz.. Aynen tabii şimdi radyo ekranı sırıtıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220480 Aynen tabii şimdi radyo ekranı sırıtıyor Engin yavaş yaw, araçlara mı çalışacağız :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220481 Aynen tabii şimdi radyo ekranı sırıtıyor Hemde nasıl sırıtıyor sorma Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201412 yıl comment_220503 Bugün göstergeyi kendim taktım, bir ümitle servisin yolunu tutup bakalım ayarlayacaklarmı diye kara kara düşüncelerle servise vardım. Daha önceden iyi kötü tanışıklığımız olan servis baş teknisyenine durumu anlatıp rica edince, hiç yokuşa sürmeden km yi ayarladı. Eski garibanın son görüntüsü. Buda ayarlanmış yenisi. yenisi eskisinden düşük ama Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın