Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Akü ile oynamanıza gerek yok. Sadece sökün ve takın. Ürün bugün bitmiş ama yarın gelir o yüzden ödeme yapanlar var ürünü almadan ortada eksik birşey yok yani . Hayırlı Olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Değişim esnasında benim de akü uçları sökülmedi...hatta kaput hiç açılmadı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 soruyu sormadan sitedeki değişim başlıklarını incelemiştim. oradaki adımlar içerisinde vardı. bilgi için teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Konuyu İçişleri bakanimiza açtım, madem sponsor getirmiş niye satiyor ki hediye etmesi lazim diyor farklı bir bakış açısı 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Konuyu İçişleri bakanimiza açtım, madem sponsor getirmiş niye satiyor ki hediye etmesi lazim diyor farklı bir bakış açısı defne söylüyor çakkkalll 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Konuyu İçişleri bakanimiza açtım, madem sponsor getirmiş niye satiyor ki hediye etmesi lazim diyor farklı bir bakış açısı [/quote ] Çok haklı, Ahmet im ne güzel de konuya noktayı koymuş. .. :) Mesela bende süpriz bak ne aldım arabaya bahanesiyle aldım. . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Erol Otomotive teşekkürler. Kervana katıldık. @Sabri Özer, Yalnız Aydoğanlarda ki vatandaşın kafası basmadı veya yapmak istemedi, biz ayarlayamıyoruz dışarıda göstergeciye götür dedi Servis bulmak lazım. 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 :nazar:Hayırlı olsun km'yi güncellettiniz mi? Ben hala kargolansın diye bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 :nazar:Hayırlı olsun km'yi güncellettiniz mi? Hayır yarım saat oldu takalı. Aydoğan'lardaki elektrikçi yapamam dedi. Kent Oto getirin bakalım dedi. Şasi numarası uymadığı için daha önce bir aracınkini kurcalarken kilitledik yapmadık dedi. Bakacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) bunlarda benden, öğlen arası taktırdım ben de Şubat 20, 2014 kemal kaya tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 kargo yapıldıda benim mi haberim yok acaba? salı günü ödeme yaptım hala gelen giden birşey yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 kargo yapıldıda benim mi haberim yok acaba? salı günü ödeme yaptım hala gelen giden birşey yok.. Bugun cikiyor kargonuz . 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Bugun cikiyor kargonuz . teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 bunlarda benden, öğlen arası taktırdım ben de ecoboosta maşallah 847 menzil gösteriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 ecoboosta maşallah 847 menzil gösteriyor hep bunu anlatıyoruz da kimse anlamıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap