Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219086 Kredi kartiyla nasil alabilirim acaba yardimci olabilir misiniz benzinli bir arac sahibiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219114 Açıklama : Dizel ve benzinli olarak mevcuttur. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Stoklarla sınırlıdır. Fiyat: Kdv dahil 360 tl. Siteye girip alamıyorum, benzinli olandan bende istiyorum. Siteye girip alamıyorum, benzinli olandan bende istiyorum. Edit düzeltme Şubat 17, 201412 yıl osman ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219136 Dizel ben de alacağım da yarın Kastamonu'daki eski ford servisiyle görüşüp km yi ayarlayabiliyor mu öğrenmem lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219138 Dizel ben de alacağım da yarın Kastamonu'daki eski ford servisiyle görüşüp km yi ayarlayabiliyor mu öğrenmem lazım. Ayarlayabilirler, asıl soru ayarlamak isterler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219143 Km yi hemen ayarlatmak şart mı? yani ilk bakım da falan girsek olmaz mı. yoksa takılırken ya da takmadan önce mi cihaza bağlanması gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219144 Online Mağaza kısmına girebilen varmı acaba Hiç bir ürünü göremiyorum. Ürünler kısmı her hangi bir ürüne tıkladığım zaman Bize Ulaşın kısmı geliyor. 3 farklı tarayıcıda denedim olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219152 Arkadaşlar online Store şuan yok özel mesaj veya telefon ile görüşmeniz lazım ardından mail order eft havale yapmanız lazım Km yi hemen ayarlatmak şart mı? yani ilk bakım da falan girsek olmaz mı. yoksa takılırken ya da takmadan önce mi cihaza bağlanması gerekiyor? Taktıktan sonra istediğinizde gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219163 eşimi ikna edemiyorum Ben de bir iki ay sonra düşünüyorum kısmetse. Aslında fark var mı yok mu, orjinaliyle aynı kalitede mi onu da merak ediyorum. Bazı arkadaşlar ekran ışığının az olduğunu falan söylemişti. Bakalım hemen atlamak istemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219164 Ayarlayabilirler, asıl soru ayarlamak isterler mi? Abi eski ford servisi, ayarlarlar herhalde, araya tanıdık koymak lazım. Takmasını da onlara yaptırsam 100 tl isterler. Kendim takıp onlara km ayarlatmaya gitmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219165 Ben de bir iki ay sonra düşünüyorum kısmetse. Aslında fark var mı yok mu, orjinaliyle aynı kalitede mi onu da merak ediyorum. Bazı arkadaşlar ekran ışığının az olduğunu falan söylemişti. Bakalım hemen atlamak istemedim. bakalım olmadı o zaman beraber alır taktırırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219166 Ben de bir iki ay sonra düşünüyorum kısmetse. Aslında fark var mı yok mu, orjinaliyle aynı kalitede mi onu da merak ediyorum. Bazı arkadaşlar ekran ışığının az olduğunu falan söylemişti. Bakalım hemen atlamak istemedim. Ürün orjinal ürün, kaliteside aynı o yüzden. Ben ışıklarda vs bi fark göremedim. Hem cmaxe taktım hem focusa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201412 yıl comment_219167 Ürün orjinal ürün, kaliteside aynı o yüzden. Ben ışıklarda vs bi fark göremedim. Hem cmaxe taktım hem focusa. Ozanım çok iyiymiş .):)) Şubat 17, 201412 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219279 Çok güzel bir uygulama gerçekten..kendimi zorluyorum..şeytanda dürtüyor .alsammı ya.... Sende yok mu??? Aaa, ne ayıp... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219281 nasıl ve nereden alım yapıyoruz online kredi kartına taksitli çekim yapabileceğimiz bir yer var ise hemen çekim yapmak istiyorum? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın